reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

czyli pewnie w stomatologii używane znieczulenie zobaczymy

no teraz to napewno bede szukac wytrwale az znajde nawet jesli mialo by byc prywatnie :-p meza sie uprosi bo on sobie kilka zabkow tez prywatnie robil to zonce niepowinien zalowac jak ma taka panikare z ciezkimi doswiadczniemi z dentystami :-D a jak wy spedzacie sylwka lopciu? ja nawwet salatki niezrobilam a zawsze lubilam cos dobrego zrobic

reklama
no teraz to napewno bede szukac wytrwale az znajde nawet jesli mialo by byc prywatnie :-p meza sie uprosi bo on sobie kilka zabkow tez prywatnie robil to zonce niepowinien zalowac jak ma taka panikare z ciezkimi doswiadczniemi z dentystami :-D a jak wy spedzacie sylwka lopciu? ja nawwet salatki niezrobilam a zawsze lubilam cos dobrego zrobic

zabko zobacz DORMICUM

idziemy na zabawę

zabko zobacz DORMICUM

idziemy na zabawę
sprawdzalam pod ta nazwa ale w wiekszosci pisza ze to dzieciom daja i ze to jest w syropie lub tabletkach zapytam znajomej z grudziadza moze ktos z jej znajomych mial robione zeby z takim znieczuleniem
zabawa kurde przyznam ze nigdy niebylam na sylwestrowej zabawie hihihih ale jak dzieci podrosna to napewno kiedys meza wyciagne :tak:

sprawdzalam pod ta nazwa ale w wiekszosci pisza ze to dzieciom daja i ze to jest w syropie lub tabletkach zapytam znajomej z grudziadza moze ktos z jej znajomych mial robione zeby z takim znieczuleniem
zabawa kurde przyznam ze nigdy niebylam na sylwestrowej zabawie hihihih ale jak dzieci podrosna to napewno kiedys meza wyciagne :tak:

wyciągnij koniecznie
własciwie idę też żeby zapomnieć bo ten rok nie był dla mnie łaskawy

elolllll sylewstrowo !

Żabciu moj dentysta sadysta :) posiada owe niebieskie tableteczki i mi proponowali bo ja ta 8 to chyba z 4 lata usuwam i nie moge sie zebrac BOJE SIE !!!!!!!!! Tylko jak ja sie bierze to trzeba isc z osoba towarzyszaca bo ma dlugie dzialanie

Lopciu zycze Tobie z calego serducha aby 2012 byl Twój noiRobin Betusi i wszystkich dziewczyn !

Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku 2012 z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!

elolllll sylewstrowo !

Żabciu moj dentysta sadysta :) posiada owe niebieskie tableteczki i mi proponowali bo ja ta 8 to chyba z 4 lata usuwam i nie moge sie zebrac BOJE SIE !!!!!!!!! Tylko jak ja sie bierze to trzeba isc z osoba towarzyszaca bo ma dlugie dzialanie

Lopciu zycze Tobie z calego serducha aby 2012 byl Twój noiRobin Betusi i wszystkich dziewczyn !

Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku 2012 z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!

ja i tak bede z mezem bo sama niedam rady :-p a wiesz moze jak one sie zwa fachowo jak je dentysci nazywaja?
wam rowierz zycze udanego sylwestra :tak:

Stary rok przemija, coś uciekło już, ale bez obawy, nowy już nadchodzi czas,
a więc bawcie i śmiejcie się w tę sylwestrową noc i każdego dnia, aby każdą chwilę wykorzystać, aby nic nie przepadło Ci.
A ten nowy rok niech szczęście przyniesie, a więc żyjcie, bawcie i rozmnażajcie się.
Szczęśliwego Nowego Roku!;-):-p

scully pewnie też już o tym myślałam chociaż raczej obstawiam że na zapłodnienie mam tylko moment około 12 godzin

to prawda :sorry2: trafić jak w "6" w totka :sorry2:

lopciu mi terz przykro wiesz... tak długo sie starasz... ale dziewczyny mają rację rok 2012 jest twój i Mój:)) bo ja też wznawiam starania od stycznia zaraz.. :tak: całuski, jestem z tobą.

POZDRAWIAM WAS
Miłego... :))

lopciu i Kinga85 - trzymam za Was mocno kciukaski i czekam w 2012 r na foto testów ;-)

a moje dolne 8 tez jeszcze niewyszly tylko gorne wyszly chyba sie dzisiaj przejde do nas na rtg a na 13 ide do lekarza bo od wczoraj gardlo mnie boli i lamie mnie w kosciach i chce poprosic o antybiotyk zeby na gardlo mi podzialal i na ta 8 bo zanim ja sie dostane do jakiegokolwiek chirurga to oszaleje albo mi zoladek wysiadzie od przeciwbolowych :shocked2: normalnie dzis niby nieboli ale jak sie dowiedzialam co i jak i ile to wszystko moze potrwac lub ile kosztowac to ryczec mi sie chce jednym slowem beznadzieja

masakra jakaś z tymi kolejkami :no: a o "głupim jasiu" (gaz rozweselający) to słyszałam, że dobry (sama nie stosowałam), ale wiem, że nie każdy dentysta w gabinecie posiada :sorry2:

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
Gdy Nowy Rok Staremu cyfrę zmienia,
Wszyscy - wszystkim Śląska życzenia!
Przy tej pięknej sposobności,
Życzę WAM dużo radości!
Niech się spełnią świąteczne życzenia,
te łatwe i te trudne do spełnienia.
Niech się spełnią te duże i te małe,
te mówione głośno lub wcale.
Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku
w nadchodzącym Nowym Roku !!!!!!!!!!!! :-D

Załączniki

• nowy rok40.gif
    nowy rok40.gif
    95,1 KB · Wyświetleń: 80
dziękuję i ja składam wam takie same życzonka co erbuś

p.s. reszcie nieujawniającej się grupce dziewczyn życzę fasolek:-p:-p:laugh2: najlepiej po 2 naraz ...a co po co poprzestawać na 1 kruszynce:-p:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry