reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

elolllll sylewstrowo !

Żabciu moj dentysta sadysta :) posiada owe niebieskie tableteczki i mi proponowali bo ja ta 8 to chyba z 4 lata usuwam i nie moge sie zebrac BOJE SIE !!!!!!!!! Tylko jak ja sie bierze to trzeba isc z osoba towarzyszaca bo ma dlugie dzialanie

Lopciu zycze Tobie z calego serducha aby 2012 byl Twój noiRobin Betusi i wszystkich dziewczyn !

Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku 2012 z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!

szczesliwego nowego roku dla wszystkich laseczek

reklama
dostałam okres i sie cieszę heh :-) ale to tylko tak jeden raz jej wyczekiwałam :-p
zaczynamy noworoczne staranka! :cool2: tadaaam

...wariatka :rofl2::ninja2:

szczęściara:-p przyszła na zawołanie ale byś się zdziwiła jakby nie zawitała teraz byłby zonk:-):-)
szcz
kochanie jak by nie zawitała to byłabym bardzo szczesliwa:)) mąż też. To byłaby niespodzianka dopiero, ale niemożliwe było to ponieważ byłam mocno chora w poprzednim cyklu i mało było przytulanek.
Powodzenia i tobie lopciu:*

Miłego poniedziałku i ja życzę

jak ja bym chciała teraz @ dostać............. ach:-( jak ma być to sie nie pojawia a jak się jej nie chce to zaskakuje! :crazy:

my z lopop w tym roku zachodzimy razem!!!! :)) &&&&&&&&&

reklama

i co ?? :sorry: zawitała @ ?? :-p zawsze możemy czekać na... ;-)
Pozdrawiam w Nowym 2012 Roku :-D

coś ty.. :// nic. Ale u mnie nie ma szans na dzidzie teraz bo ja w grudniu chorowałam i mało co się z M spikaliśmy.
To pewnie coś z progesteronem.
Jutro wybiore się do ginka na rozmowe niech doradzi. może coś mi przepisze, abym wiecej nie miała takich sytuacji dziwnych z @. Chociaż niektóre dziewczyny mowią że mimo iż łykają luteinę to też plamią przed okresem jakiś czas.. i weź tu bądz mądra :confused2: może olać temat. Po co z drugiej strony łykać coś co może mi jeszcze bardziej nababra :baffled:
ja pitole........... :sorry: stuknijcie mnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry