reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:)

Pajka gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lopop kciuki cały czas mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& no i dla Kini również &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A ja cały czas cos do załatwiania mam i tak ciągle wszędzie biegam.Dzis byłam znowu na USG z dzidziulkiem wso ok waży prawie 600g i na 100% córeczka :-):-) Teraz najfajniejszy czas bo trzeba zacząć wyprawkę kupować więc szał zakupów przede mną :-):-):-)

A to My na zabawie Sylwestrowej :)

Zobacz załącznik 424166

MIłej nocki buziaki :)

reklama
:) A to My na zabawie Sylwestrowej :)

Gratuluję córci!!! :-D dużo dziewczynek się rodzi -wojny niet ;-)
ślicznie wyglądasz, a i dzidzia ładnie prezentuje brzusio ;-)

Siostra mojego męża ma termin na maj (tak jak Gabi będzie majówka) :tak: i już wiadomo, że to syn :-)
ciekawe czy moje drugie dzieciątko (w planach) to też synek będzie :-p bardzo bym chciała :tak:

A my dziś na chałupkach (u chrzestnej Gabi) i już brzdąc śpi :tak: padła jak kafka o 18:30 ;-)

hm dziwne że nie zalecili rehabilitacji

izus pokaż się wreszcie???
no powiedzial ze przy takim zlamaniu to nawet niewskazana bylaby rechabilitacja :confused: ale ja sie tam nieznam niekazali to niechodze
fajne prezenciki :tak:moja Gab
i od chrzestnej na chrzciny dostała srebrnego aniołka z dydykacją z tyłu -fajny pomysł :tak:

fajowo, że ząbi mają ładne korzenie :tak: szybciej pójdzie -tylko dobrego dentystę znajdź :tak:i jak córcia po zdjęciu gipsu -lepiej?? ;-)

trzymam kciukaski za... &&& :tak: wykresik ładnie się zaczyna :tak: ale widzę, że przed miałaś plamienie brąz... u mnie też tak było i to jest niby jakiś problem z progesteronem :sorry: ja dostałam na II fazę luteinę (3 m-ce brałam) i odstawiłam :tak: a potem w końcu się udało i Gabi jest na świecie :-D
zdrówka dla synka :-)

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! :-D po 5 cyklach to ślicznie :tak: a widzę, że na wykresiku opisy, że hej -a teścik uparcie II kreski :-D super :-D

:-) bardzo dobrze, że wyniki ok :tak: ja też muszę iść na cytologię, ale jak zwykle trzeba @ wywołać, bo franca jedna nie chce przyjść sama :dry:i do tego nadrzerka nie chce ustąpić -chyba czeka mnie wymrażanie :shocked2:

U mnie różnie. Raz lepiej, raz gorzej -ale uśmiech Gabi jest bezcenny :-D W końcu znalazłam chwilę i laptopka zresetowałam -jest jak nowy :-D

Pozdrawiam babeczki :-p
no szukam dobrego co moze podlecze zaufanie do dentystow i jak dobrze pojdzie z 8 to moze odwaze sie wkoncu pozostale zreperowac dlatego szukam dobrego zeby dobrze poszlo ale chcialabym jak najszybciej zeby znow niezaczela mnie bolec :baffled:
Helloł

... ja też jestem chwilami, tylko też jakaś bez weny no i dalam się w końcu do prasowania uff Blankowa kupka opanowana :-p jutro muszę jeszcze naszą wyprasować i z głowy na jakieś 4 dni :sorry2: ... Blania dziś była na służbie u babci (czyt:mojej mamity):-p mają z dziadkiem teraz cały styczeń urlopu więc muszę im go troszkę zorganizować co by się nie nudzili hi hi hi, a ja polofrowałam po sklepach, chciałam pokupować kilka rzeczy dla Klusi na wiosnę no i w ogóle, ale totalna klapa .. nic prawie nie kupiłam bo mimo że przeceny to i tak ceny zabójcze, chyba jeszcze trzeba poczekać :sorry2: ... nakręciłam się znowu na nowy wózek hmm to byłby czwarty :zawstydzona/y: na szczęście R nic nie mówi hi hi hi :-D a no i nie pisałam Wam nic (chyba), że mój brat i bratowa spodziewają się dzidziusia :tak: po 6 latach małżeństwa :cool2:a dodam tylko że mam starszego o 6 lat brata :-p także w lipcu planowo zawita do nas nowy członek rodziny, szkoda tylko, że mieszkają tak daleko :-(

... Żabko nie panikuj bo jeszcze za wcześnie, na pewno ręka potrzebuje co najmniej tyle samo czasu co była w gipsie żeby wrócić do pełnej sprawności :tak: wiem coś o tym bo miałam 3x na nodze :-p i to po 6 tyg :zawstydzona/y: ...

... Lopciu bardzo fajnie, że wyniki w normie, teraz już nie ma odwrotu &&&&&&&&&&&&

Zmykam do łóżeczka ... byle do końca tyg bo od piątku R idzie na urlop :cool2:

Pzdr
no narazie czekamy najwazniejsze ze rusza ta reka bo myslalam ze przez minimum 1 dzien wogole niebedzie nia ruszac , ale jestem dobrej mysli :tak:
:)

Pajka gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lopop kciuki cały czas mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& no i dla Kini również &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A ja cały czas cos do załatwiania mam i tak ciągle wszędzie biegam.Dzis byłam znowu na USG z dzidziulkiem wso ok waży prawie 600g i na 100% córeczka :-):-) Teraz najfajniejszy czas bo trzeba zacząć wyprawkę kupować więc szał zakupów przede mną :-):-):-)

A to My na zabawie Sylwestrowej :)

Zobacz załącznik 424166

MIłej nocki buziaki :)
gratki coreczki polmetek juz za toba byle do terminu ;-)
Gratuluję córci!!! :-D dużo dziewczynek się rodzi -wojny niet ;-)
ślicznie wyglądasz, a i dzidzia ładnie prezentuje brzusio ;-)

Siostra mojego męża ma termin na maj (tak jak Gabi będzie majówka) :tak: i już wiadomo, że to syn :-)
ciekawe czy moje drugie dzieciątko (w planach) to też synek będzie :-p bardzo bym chciała :tak:

A my dziś na chałupkach (u chrzestnej Gabi) i już brzdąc śpi :tak: padła jak kafka o 18:30 ;-)

jak bedziesz chciala przepis na chlopca to pisz ;-):-p sprawdzony nie tylko prze ze mnie hihihihih

witam wieczornie po paskudnym dniu mloda wkoncu poszla do zerowki ale przez ta popaprana pogode to ja dzis bylam zmarnowana i mlody marudny jak nigdy ja juz chce wiosne co bede duzo na spacery chodzic i humor bedzie inny jak pogoda bedzie ladna :tak:

SVENSONKA wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :tak::-)

Ostatnia edycja:
hi

Pajka Grtaki !
Izus sliczny brzusio zazdraszczam pozytywnie
Lopciu to tera TY &&&&&&&&&&&&& tak wiesz z zaskoczenia ;-)
Żabciu rob corce masaz w misce z woda i mydlinami i chyba mloda powinna nosic raczke w teblaku tak to sie nazywa
Scully no helołłłłłłł
Sevensonka sto lat spoznione ale szczere
U nas wsio git , pogoda do d...y wic dzis w domu , mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej
Buzioleeee babolllee
Pozdrowka rowniezdla krzaczorków

no dziewczynki działam! płodne się zaczeły wiec teraz na maksa! :rofl2:3mać kciuki mocno&&za ten cykl
musi sie udać w końcu...

pozdrawiam was

reklama
hi

Pajka Grtaki !
Izus sliczny brzusio zazdraszczam pozytywnie
Lopciu to tera TY &&&&&&&&&&&&& tak wiesz z zaskoczenia ;-)
Żabciu rob corce masaz w misce z woda i mydlinami i chyba mloda powinna nosic raczke w teblaku tak to sie nazywa
Scully no helołłłłłłł
Sevensonka sto lat spoznione ale szczere
U nas wsio git , pogoda do d...y wic dzis w domu , mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej
Buzioleeee babolllee
Pozdrowka rowniezdla krzaczorków
no wlasnie nic niekazali i chodzi juz normalnie z ta reka ale jak dzis bylam u neurologopedy to powiedziala ze przez kilka tygodni trzeba uwazac bo kosc jest oslabiona i podatna na kolejne zlamanie :eek:
no dziewczynki działam! płodne się zaczeły wiec teraz na maksa! :rofl2:3mać kciuki mocno&&za ten cykl
musi sie udać w końcu...

pozdrawiam was

to dzialaj a my tzrymamy kciuki ;-)
witam tak na szybko wieczorem wpadne i cos naskrobie :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry