reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zabko okłady chłodne też mu robię. inaczej nie dał by dzieciak rady.. u nas i czopki i syrop na jego mase.

czopki niby sa slabsze ale ostatnio czytalam w gazecie dziecko czy jakiejs innej ze jak jest uporczywa goraczka to mozna podawac leki na przemian zeby lepiej dzialalo np syrop z paracetamolem a za paregodzin syrop z ibuprofenem i tak na zmiane moze tak sprobojcie moze wkoncu mlody odpocznie i odetchnie po tych paru dniach goraczki :zawstydzona/y:

reklama
miło z twojej strony..
wiesz szkoda dziecka że tak sie meczy no nie. gorączka to paskudna udręka dla człowieka a co dopiero dla dziecka. No zobaczymy ja staram się jak tylko mogę aby mu ulżyć.
teraz ostatni raz dostał paracetamol w czopku300mg o 17 i gorączki do teraz niet. Oby jak najdłużej :-( na wieczór i w nocy najgorzej jest..

miło z twojej strony..
wiesz szkoda dziecka że tak sie meczy no nie. gorączka to paskudna udręka dla człowieka a co dopiero dla dziecka. No zobaczymy ja staram się jak tylko mogę aby mu ulżyć.
teraz ostatni raz dostał paracetamol w czopku300mg o 17 i gorączki do teraz niet. Oby jak najdłużej :-( na wieczór i w nocy najgorzej jest..

no bo nietety tak juz jest ze zawsze najgorsza goraczka wychodzi wieczorem a jak jej niema to tez pojawia sie dopiero na wieczor :-( eh zeby tak mozna wziac z dziecka na siebie te zle rzeczy :zawstydzona/y:

no jestem już wyniki na tarczycę ok
TSH 1,94 przy normach 0,27-4,2
FT3 5,96 3,1-6,8
FT4 17,52 12-22

TPO 6,3 <34

globulki na stan zapalny , cytologia pobrana za 4 tygodnie wyniki

Pajka Gatulacjeeeeee !

Lopciu &&&&&&& daj znac

Kinia zdrówka dla Fiola

Zabciu kiedys gdzies obilo mi sie i uszy ze krzyzyka sie nie kupuje , moze lepszy medalik

Miłego dzionka !
a patrz zapomnialam niby jest zabobon ze jak kupisz komus krzyzyk to ten krzyz nosisz cale zycie krzyz i meki tej osoby ale ja w to niewierze sama kiedys dostalam i nic prawde mowiac juz niemam tego krzyzyka zgubil sie a byl sliczny :zawstydzona/y:
no jestem już wyniki na tarczycę ok
TSH 1,94 przy normach 0,27-4,2
FT3 5,96 3,1-6,8
FT4 17,52 12-22

TPO 6,3 <34

globulki na stan zapalny , cytologia pobrana za 4 tygodnie wyniki
lopciu super ze wyniki ok bo tarczyca to okropienstwo moja kolezanka ma chora tarczyce i w ciagu kilku miesiecy tak jej wyniszczya organizm ze hoho i wazy 46 kg i nic niemoze przytyc
lopciu fajnie ze wyniki są dobre,ciesze sie.

mój synek lepiej! nie gorączkował cały dzień wiec jest poprawa!:tak: :happy: uff
to dobrze oby tak dalej :tak:

PAJKA gdzie jestes jak sie czujesz? a tak wlasciwie to na kiedy masz ttym razem termin? fajnie masz bo urodzisz jeszcze w tym roku :tak:

witam wieczornie jestem cos zmeczona mlodemu chyba ida jakies zeby bo juz 2 albo 3 noc z rzedu kiepsko spal wiec i ja tez :-(:confused2: mam nadzieje ze dzis da mi pospac bo jutro musze rano wsac i wyszykowac siebie i dzieci na autobus (Klaudia ma wielki dzien jutro zdjecie gipsu) hihihi juz dni odliczala do jutra tak sie doczekac niemoze :-D ja w sumie chyba tez bo wszedzie gdzie szla to pukala tym gipsem i halas robila jak wchodzila do nas do pokoju to tez najpierw walnela gipsem i dopiero drzwi otwierala wiec kazdy odrazu obudzony :baffled::dry::hmm:

reklama
zabko to rzeczywiście jutro wielki dzień:)

a no wielki tylko cos czuje ze nowy obowiazek mi dojdzie albo chodzenie z nia na rehabiliitacje zeby ta reke znow rozruszac albo sama w domu bede musiala z nia cwiczyc :sorry: mam nadzieje ze szybko wroci do dawnej sprawnosci bo wkoncu 3 tygodnie miesnie niepracowaly i trzeba bedzie je spowrotem rozruszac:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry