K
Kinga85
Gość
Pajka jeszcze raz gratuluję!!! !!! 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

aaa niewiedzialam spoko ale napewno od pozostalych gosci dostana sporo kasy tesciowa juz zapowiedziala ze prezentow nierobi tylko kase da wnukom na urodziny moj maz puki co zaproponowal sredrny lancuszek z medalikiem albo krzyzykiem wiec moze takie cos kupimy i do tego obrazek z aniolemI ja się witam sobotnio!
Kinga zdrówka dla Filipka. Mam nadzieje że szybko minie choróbsko.
Żabko po roku robi się przypominające pneumokoki (Czyli ok 300zł) plus jak ktoś chce można szczepic dodatkowo odplatnie na ospę ( nie wiem jaka cena), więc jak oni szczepili na pneumokoki wczesniej to teraz też muszę dać kolejna dawkę.
Lopciu przesylka chyba priorytetem nadana...i to z jakąć opcją dostarczenia w święta, bo w momencie przylazała.
Bardzo bym chciala żeby już do Ciebie nie wracała.
Batonik a coś Ty myslala...oczywiscie ze Blania za nami tęskni. Chyba się jej nie dziwisz ?!?![]()
Koniec tego siedzenia, muszę wykorzystać czas że Szymek śpi i też trochę poleniuchować z książką.
Milego dnia!
witam
Kingo zdrówka dla Filipka
a u mnie najbardziej aktywny czas i mam jakiś stan zapalny :-( zawsze coś
bidulek niesz szybko leki zadzialaja i niech szybko wraca do zdrowiaz tą anginą fatalnie... Filip zwrócił mi obiad chociaż zjadł malutko. szkoda dzieciaka.. ale gorączka zwalczona. zobaczymy jak nocka.
lopciu trzymaj się rybka, tulę
Witam Was kochane
długo mnie nie było, ale już Svensonka mnie wyniuchala na staraczkach po raz drugino i po 5 cyklach nam się udało
także kochane nie traćcie nadziei
zaciskam za Was kciuki![]()
boziu snilo mi sie dzis ze maz przyniusl mi 2 testy ciazowe ze mam sobie zrobic a ja do niego ze po co ze przeciez okresu niemam przez zastrzyki i ze jak je biore to ze w ciazy na 100% niejestem ale dla spokoju zrobilam i na obu wyszly 2 tluste krechy potem ja kupilam jakies 2 i tez wyszly 2 kreski ale juz nie takie mocne i potem rozbilam aparatem fotke zeby wam wkleictu na watek i zapyytac co o tym sadzicie a potem ryczalam ze ja przeciez niemoge miec teraz 3 dziobie nieporadzimy ze mialam isc do pracy i zarabiac i wreszcie sie od tesciow wyprowadzic a tu ciaza i ze jej niechce a potem ryczalam ze niemoge miec teraz dziecka ale z drugiej strony bardzo sie ciesze ze zaszlam w ciaze 

ale po wejsciu na watek ciut sie uspokoilam bo to moze oznaczalo wiesci o ciazy pajki 

trzymam kciuki za dobre wyniki ja sobie chce po wyplacie zrobic tez tarczyce i przeswietlenie pluc wogole ma takie postanowienie noworoczne zeby sobie porobic wszystkie badania tak dal siebie i spokoju bo zawsze chcialam isc i porobic wszystko pokolei ale zawsze cos wypadalojutro idę do ginka
jak będę już miała wyniki tarczycy to mu pokażę
i mam cykorawłaściwie to nie wiem czego
lopop nie ma sie co bać. ciesz się że bedziesz wiedziała na czym stoisz odnosnie tej tarczycy.
daj znać jak coś.
Fiol jak nie ma gorączki jest git ale jak go rozbiera to jest juz masakra...:/ marudzi, wiadomo jak to dziecko. Sama jak mam gorączke to fatalnie sie czuje. żeby tą gorączke zbić całkowicie to już bedzie coś.. narazie walczymy dalej.
A jutro mam robote :|