K
Kinga85
Gość
zabka fajnie że córce w końcu gips zdejmą
)
miłego wieczorku
i dobrej nocy
miłego wieczorku
i dobrej nocy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam Was kochane
długo mnie nie było, ale już Svensonka mnie wyniuchala na staraczkach po raz drugino i po 5 cyklach nam się udało
także kochane nie traćcie nadziei
zaciskam za Was kciuki![]()
no jestem już wyniki na tarczycę ok
TSH 1,94 przy normach 0,27-4,2
FT3 5,96 3,1-6,8
FT4 17,52 12-22
TPO 6,3 <34
globulki na stan zapalny , cytologia pobrana za 4 tygodnie wyniki
kochana jak córcia z przdszkolu??? do pracy już wróciłaś????Trzymam kciuki
my juz po zdjeciu gipsu zadnych rehabilitacji ani cwiczen niezalecili ale mloda juz zaczyna sama reka ruszac i machac tylko troche mnie martwi ze niemoze do konca zgiac lokcia ale poczekamy bo to dopiero 1 dzien zobaczymy jak bedzie dalej jakby po tygodniu dalej niebylo poprawy to wtedy sie wybiore do lekarza niech sprawdzi narazie niema co panikowac 
hm dziwne że nie zalecili rehabilitacjihej kobietki widze ze zaduzego ruchu to dzis niemamy juz po zdjeciu gipsu zadnych rehabilitacji ani cwiczen niezalecili ale mloda juz zaczyna sama reka ruszac i machac tylko troche mnie martwi ze niemoze do konca zgiac lokcia ale poczekamy bo to dopiero 1 dzien zobaczymy jak bedzie dalej jakby po tygodniu dalej niebylo poprawy to wtedy sie wybiore do lekarza niech sprawdzi narazie niema co panikowac
![]()
moja Gab
szybciej pójdzie -tylko dobrego dentystę znajdź
i jak córcia po zdjęciu gipsu -lepiej?? ;-)hejka
u mnie średnio..syn mi się rozchorował :/// angina
wykresik ładnie się zaczyna
ale widzę, że przed miałaś plamienie brąz... u mnie też tak było i to jest niby jakiś problem z progesteronem
ja dostałam na II fazę luteinę (3 m-ce brałam) i odstawiłam
a potem w końcu się udało i Gabi jest na świecie 
Witam Was kochane
długo mnie nie było, ale już Svensonka mnie wyniuchala na staraczkach po raz drugino i po 5 cyklach nam się udało
także kochane nie traćcie nadziei
zaciskam za Was kciuki![]()
po 5 cyklach to ślicznie
a widzę, że na wykresiku opisy, że hej -a teścik uparcie II kreski
super 
no jestem już wyniki na tarczycę ok
TSH 1,94 przy normach 0,27-4,2
FT3 5,96 3,1-6,8
FT4 17,52 12-22
TPO 6,3 <34
globulki na stan zapalny , cytologia pobrana za 4 tygodnie wyniki
ja też muszę iść na cytologię, ale jak zwykle trzeba @ wywołać, bo franca jedna nie chce przyjść sama
i do tego nadrzerka nie chce ustąpić -chyba czeka mnie wymrażanie 
W końcu znalazłam chwilę i laptopka zresetowałam -jest jak nowy 
jutro muszę jeszcze naszą wyprasować i z głowy na jakieś 4 dni
... Blania dziś była na służbie u babci (czyt:mojej mamity)
mają z dziadkiem teraz cały styczeń urlopu więc muszę im go troszkę zorganizować co by się nie nudzili hi hi hi, a ja polofrowałam po sklepach, chciałam pokupować kilka rzeczy dla Klusi na wiosnę no i w ogóle, ale totalna klapa .. nic prawie nie kupiłam bo mimo że przeceny to i tak ceny zabójcze, chyba jeszcze trzeba poczekać
... nakręciłam się znowu na nowy wózek hmm to byłby czwarty
na szczęście R nic nie mówi hi hi hi
a no i nie pisałam Wam nic (chyba), że mój brat i bratowa spodziewają się dzidziusia
po 6 latach małżeństwa
a dodam tylko że mam starszego o 6 lat brata
także w lipcu planowo zawita do nas nowy członek rodziny, szkoda tylko, że mieszkają tak daleko :-(
wiem coś o tym bo miałam 3x na nodze
i to po 6 tyg
...