reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hi wieczornie,

mam nadzieje że uważałyście dzisiaj na siebie...bo wkońcu to piątek 13-ego!

Izus supcio wyglądasz! Gratuluje kolejnej córeczki.
To fakt...czas teraz super, zakupy i takie tam...więc w momencie zleci ta druga połowa.

Lopciu a to chyba już z nudów tak się zachowuje...bo normalnie nie chce mi się ostatnio nic, a w sumie jest tyle do zrobienia.
A co tam u Ciebie ? Kiedy u Was ferie ?

Scully a drugie na kiedy zaplanowane ?
Może się uda tak wszystko zrobic i będziecie mieli parkę.

Żabko a co to masz za przepis na chłopca ? Ta z ciekawości pytam.
Też już tęsknie za wiosną, ciepełkiem i długimi dniami...

Batonik a Tobie to nie wiem co napisać :) :P

Kinga no to trzymam kciukasy &&& mocno mocno &&& działajcie tam dniem i nocom i mam nadzieje że za parę dni pochwalisz się II krechami.

U nas chyba zaczyna się jazda z zębolkami. Zauważylam taką zależność ze u góry wychodzą bezobjawowo, nie wiadomo kiedy, nawet te czwórki to wyszly nie wiem w którym momencie bo zobaczyłam je jak już były wyraźnie widoczne....natomiast dół to istna tragedia ze wszystkimi przypadlościami - gorączka, brak apetytu i wymioty.
Dzisiaj już Szymek odmowił jedzenia i kwękoli pół dnia...taki wogóle jest dziwny.
Mam nadzieje że to co ma wyjść szybko wyjdzie i będzie znowu spokój na jakiś czas.

Miłego weekendu życzę!

reklama
Hi wieczornie,

mam nadzieje że uważałyście dzisiaj na siebie...bo wkońcu to piątek 13-ego!

Izus supcio wyglądasz! Gratuluje kolejnej córeczki.
To fakt...czas teraz super, zakupy i takie tam...więc w momencie zleci ta druga połowa.

Lopciu a to chyba już z nudów tak się zachowuje...bo normalnie nie chce mi się ostatnio nic, a w sumie jest tyle do zrobienia.
A co tam u Ciebie ? Kiedy u Was ferie ?

Scully a drugie na kiedy zaplanowane ?
Może się uda tak wszystko zrobic i będziecie mieli parkę.

Żabko a co to masz za przepis na chłopca ? Ta z ciekawości pytam.
Też już tęsknie za wiosną, ciepełkiem i długimi dniami...

Batonik a Tobie to nie wiem co napisać :) :P

Kinga no to trzymam kciukasy &&& mocno mocno &&& działajcie tam dniem i nocom i mam nadzieje że za parę dni pochwalisz się II krechami.

U nas chyba zaczyna się jazda z zębolkami. Zauważylam taką zależność ze u góry wychodzą bezobjawowo, nie wiadomo kiedy, nawet te czwórki to wyszly nie wiem w którym momencie bo zobaczyłam je jak już były wyraźnie widoczne....natomiast dół to istna tragedia ze wszystkimi przypadlościami - gorączka, brak apetytu i wymioty.
Dzisiaj już Szymek odmowił jedzenia i kwękoli pół dnia...taki wogóle jest dziwny.
Mam nadzieje że to co ma wyjść szybko wyjdzie i będzie znowu spokój na jakiś czas.

Miłego weekendu życzę!
o retki oby szymkowi szybko wyszly te zabki bo po co ma sie meczyc mojemu chyba bedzie szla dolna prawa 4 bo cos ostatnio kiepsko spi w nocy i nad ranem i gryzie namietnie smoczek od butelki :sorry:
a co do przepisu to ja stosowalam taka metode przed zajsciem lykalam potas no i robilam wykresy cyklu i staralismy sie trafic w owulacje zeby meski plemniki byly szybciej i jakos sie udalo a potas( i sod) bo ponoc stwarza dobre srodowisko dla meskich plemnikow a wapn bodajrze dla zenskich :-) chyba 3 miesiace przed zajsciem lykalam ten potas bo sokow pomidorowych niechcialo mi sie tyle pic :-p wiem wiem niema regoly ale nie tylko mnie ten sposob zadzialal :-)

Żabko ciekawa ta Twoja teoria. Takiej jeszcze nie słyszałma ;-)

Batonik aj law ju!!! i już nie strzelaj focha!
no ja dosc duzo sie naczytalam tych roznych sposoboow na plec jak zaczynalam staranka i ta wydala mi sie najsensowniejsza wiec sprobowalam :-)

zegnam sie juz dzis jutro tez bede wieczorem bo mezu idzie na piwko do kumpli a popoludniu jedziemy na zakupy produktow na roczek :sorry: az sie boje tej sumy koncowej mimo ze az tak wiele niemam wpisane na liscie :shocked2:

i musze sie wam kobietki przyznac ze zaczynam sie zastanawiac nad pojsciem na prawko i juz nawet kupilam sobie puszke skarbonke i zaczelam juz zbierac kaske i zaczynam powoli sie uczyc teorii a jak kaska sie uzbiera to sie zapisze ;-) bo coraz bardziej sie nakrecam a po tym co mowia ze od nastepnego roku ma byc trudniej to juz calkiem :sorry:
ok zmykam spac dobranoc kobietki

Myszko 30 stycznia :)
oj szkoda że Szymuś tak ciężko to przechodzi zdrówka
jak Blancia
Kinia &&&&
erbuś ... zaciskaj żeby się udało suprice:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Sie wystraszyłam :shocked2::shocked2::shocked2: i szybko coś napisałam...ale nawet nie wiem co to znaczy :-D :-D :-D

Lopciu o to fajnie, bo to taka sensowna przerwa od wolnego które było przez święta.

Żabko a kiedy roczek wyprawiacie ?

wyprawiamy dokladnie za tydzien czyli w dzien babci ale produkty chce kupic dzis bo w tygodniu mam znowu kilka wizyt z klaudia i niebardzo bylo by kiedy zrobic zakupy wiec jade dzis puki mam meza z samochodem pod reka nbo tylko w soboty ma wolne , a dzis dodatkowo mamy kolede wiec czekamy az bedzie po i wtedy do sklepu na zakupy

witam sie sobotnio i zycze wszystkim milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry