Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak bedziesz chciala przepis na chlopca to pisz ;-)sprawdzony nie tylko prze ze mnie hihihihih

no dziewczynki działam! płodne się zaczeły wiec teraz na maksa!3mać kciuki mocno&&za ten cykl
musi sie udać w końcu...
pozdrawiam was

Scully a drugie na kiedy zaplanowane ?
Może się uda tak wszystko zrobic i będziecie mieli parkę.
Dzisiaj już Szymek odmowił jedzenia i kwękoli pół dnia...taki wogóle jest dziwny.
Mam nadzieje że to co ma wyjść szybko wyjdzie i będzie znowu spokój na jakiś czas.
a z drugiej strony jak nie teraz to będzie coraz gorzej się zdecydować 
wreszcie zima![]()
u nas deszcz :-(

i zdecydowałam, że też teraz usuwam dolne "8" (najgorsze jest to, że one są pod dziąsłem i nie wyjdą, bo już leżą na "7")
trudno -zabieram się za nie, bo z wiekiem będzie coraz gorzej
a boję się strasznie 

, jakoś nie moge sie zmobilizować
) mężu nad morzem na troci , cora w swoim swiecie młodziez spi Jaks dolina mnie dopada czy co , tez juz tesknie za wiosną ehhh A i pochwalimy sie ze coraz lepiej idzie nam gryzienie i połykanie , coraz pewiej sie chwytamy i wstajemy no i kombinujemy jakby tu raczkowac 

ale podołamojej kochana no ja ci sie przyznam ze znowu mnie zaczyna bolec ta 8 i juz sie mobilizuje zeby z nia isc ale szukam dobrego dentysty zeby sie znow niezrazic ale musowo musze isc i sie jej pozbyc niema rady tylko troche mam cykora isc przed tym roczkiem bo jakby sie po wyrwaniu cos packalo to niebede wstanie nic na ten roczek zrobic ale po roczku to juz obowiazkowono tego to nie znałam :-) u mnie cykle nieregularne więc ciężko trafić przed samą owu ;-) sok pomidorowy -mniam
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
chciałabym zacząć w tym roku, ale boję się, że sobie nie dam rady sama z dwójką brzdącówa z drugiej strony jak nie teraz to będzie coraz gorzej się zdecydować
superowou nas deszcz :-(
2 dni neta nie miałam i w końcu jest
witam, witam
Żabcia pocieszę cię, że przez to słuchanie o "8" to mnie coś chyba już pobolewa i muszę do dentystyi zdecydowałam, że też teraz usuwam dolne "8" (najgorsze jest to, że one są pod dziąsłem i nie wyjdą, bo już leżą na "7")
trudno -zabieram się za nie, bo z wiekiem będzie coraz gorzej
a boję się strasznie
:-( boje sie jak diabli po moich wszystkich przezyciach z dentystami ale zbieram sie w sobie i motywoje zeby isc ale pewnie jak pojde to przed gabinetem bede spietrana na maksa a jak siade na fotel to chyba sie poplacze :-( wiem panikara ze mnie ale bardzo chcialabym miec to juz za soba chyba do roczku bede lykac jeszcze ten antybiotyk co predzej bo mam troche i po roczku z marszu do rwania 
elolllll
Myszko buziaki dla Szymcia bidulek
Batonik a Ty wylaź z tych krzaczorow
Żabciu to dziwne ze nic nie mowili zeby robic z ta raczką , dobrze by ja tak było masowac w tej wodzie a wiem co mowie bo ja mialam zlamana łapkę
Hmm co to jeszce miałam napisac ..
A ja siedze sobie z grzaneczką i szklanką pepsi ( oczywiscie jestem na diecie, jakoś nie moge sie zmobilizować
) mężu nad morzem na troci , cora w swoim swiecie młodziez spi Jaks dolina mnie dopada czy co , tez juz tesknie za wiosną ehhh A i pochwalimy sie ze coraz lepiej idzie nam gryzienie i połykanie , coraz pewiej sie chwytamy i wstajemy no i kombinujemy jakby tu raczkowac
Lopciu oczywiscie ze zaciskam Kinia i za Cb tez mocno dziewczyny &
Buziaki
pewnie jak maly sam bedzie chodzil to bedzie latwiej ale puki co to jeszcze ciezkie sa nieraz wyjscia z dwojka 
A ja siedze sobie z grzaneczką i szklanką pepsi ( oczywiscie jestem na diecie, jakoś nie moge sie zmobilizować
grzaneczka z pepsi
pijcie pepsi będziecie lepsi 
ojej kochana no ja ci sie przyznam ze znowu mnie zaczyna bolec ta 8 i juz sie mobilizuje zeby z nia isc ale szukam dobrego dentysty zeby sie znow niezrazic ale musowo musze isc i sie jej pozbyc niema rady tylko troche mam cykora isc przed tym roczkiem bo jakby sie po wyrwaniu cos packalo to niebede wstanie nic na ten roczek zrobic ale po roczku to juz obowiazkowo:-( boje sie jak diabli po moich wszystkich przezyciach z dentystami ale zbieram sie w sobie i motywoje zeby isc ale pewnie jak pojde to przed gabinetem bede spietrana na maksa a jak siade na fotel to chyba sie poplacze :-( wiem panikara ze mnie ale bardzo chcialabym miec to juz za soba chyba do roczku bede lykac jeszcze ten antybiotyk co predzej bo mam troche i po roczku z marszu do rwania
![]()
póki co nie myślę o tym, bo to za duży stres 
jak często to dobrze, a co...
...większa szansa, że któryś dobiegnie do mety ;-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& 
jak nie deszcz to silne mroźne wiatry
Mąż miał dyrzur nocny przy dzidzi, a ja pociągłam do 11:30 
pewnie dlatego taka wypluta jestem 
no ja czytalam kiedys ze najlepiej co 2 dni bo wojsko wartosciowsze wtedy czy jakos tak ze jak za czesto to niema czasu sie dobre naprodukowac ale niewsystkim sie to sprawdza a wykresik ok niech teraz tempka ladnie sie pnie do gory i trzyma sie dluuuuugo ;-)
mniam...grzaneczka z pepsi
pijcie pepsi będziecie lepsi
syncio cwaniakuje ;-) to ciesz się siedzeniem póki co, bo jak ruszy to się zacznie ganianie ;-)
mój mąż ma urodziny 30-stkę 29.01. i też czekam, żeby do rwania iść nie wcześniej jak po urodzinkach ;-) damy radępóki co nie myślę o tym, bo to za duży stres
pięknyjak często to dobrze, a co...
...większa szansa, że któryś dobiegnie do mety ;-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ale dziś pogodajak nie deszcz to silne mroźne wiatry
Mąż miał dyrzur nocny przy dzidzi, a ja pociągłam do 11:30
pewnie dlatego taka wypluta jestem
![]()
no ja sobie mysle pozytywnie ze wejde zrobi zastrzyk ze niebedzie przyjemny ale ze dam rade i ze potem chwyci te 8 poszarpie zeby sie poluzowala i wyciagnie ja calusienka za 1 razem
wiem naiwna jestem ze sie takim pieknym scenariuszem truje ale jakos musze sie zmobilizowac bo inaczej nigdy niepojde a niechce sie juz meczyc z bolem bo jak boli to wtedy i nerwowa i zmeczona chodze
wiec widze ze z nas 2 pewnie ja pierwsza pojde do sadysty ;-) teraz na gwalt szukam dobrego