reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no ja mam zamiar wytrwac do roczku najwyzej na przeciwbolowych bede jechac jak antyk sie skonczy ale po roczku musze wziac sie w garsc i isc bo niechce sie znowu 2 tygodnie meczyc jak przez swieta i nowy rok jak sobie przypomne to :baffled: no ja sobie mysle pozytywnie ze wejde zrobi zastrzyk ze niebedzie przyjemny ale ze dam rade i ze potem chwyci te 8 poszarpie zeby sie poluzowala i wyciagnie ja calusienka za 1 razem :-p wiem naiwna jestem ze sie takim pieknym scenariuszem truje ale jakos musze sie zmobilizowac bo inaczej nigdy niepojde a niechce sie juz meczyc z bolem bo jak boli to wtedy i nerwowa i zmeczona chodze :zawstydzona/y: wiec widze ze z nas 2 pewnie ja pierwsza pojde do sadysty ;-) teraz na gwalt szukam dobrego:sorry:

pociesz się, że tobie dadzą zastrzyk i myk pójdzie szybko, a mi będą ciąć dziąsło :baffled: trudno, jak mus to mus :dry:

Cześć kochane nie wiem czy mnie pamiętacie:) jeszcze:) Ale ja kojarzę, zwłaszcza część z WAs:) otóż w tym roku na wakacje planuję rozpocząć starania po raz drugi:) i zobaczymy co z tego wyjdzie:) osobiście aktualnie jestem dosyć zapracowaną mamusią, ale mam nadzieję, że do wakacji wszystko się poukłada i będę mogła spokojnie planować drugiego dzidziolka:)
Za staraczki jak zwykle trzymam bardzo mocno kciukaski:)

ja pamiętam :-D zaglądaj częściej :tak: będę trzymać kciukaski ;-) napisz koniecznie jak bobasek rośnie i może jakieś foto wrzucisz? :-p

Poradźcie mi coś na temat fotelików samochodowych :tak:

podoba mi się ten:
FOTELIK GRACO 3W1 NAUTILUS 3 KOLORY (2041429205) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

co wy na to?? :confused:

reklama
pociesz się, że tobie dadzą zastrzyk i myk pójdzie szybko, a mi będą ciąć dziąsło :baffled: trudno, jak mus to mus :dry:

ja pamiętam :-D zaglądaj częściej :tak: będę trzymać kciukaski ;-) napisz koniecznie jak bobasek rośnie i może jakieś foto wrzucisz? :-p

Poradźcie mi coś na temat fotelików samochodowych :tak:

podoba mi się ten:
FOTELIK GRACO 3W1 NAUTILUS 3 KOLORY (2041429205) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

co wy na to?? :confused:

no oby poszlo myk szybko bo moje zeby najczesciej pekaja przy rwaniu i wtedy jest kopanie wiec niezla jazda no tobie niezazroszcze ale damy rade kochana kobiety zniosa wszystko ;-) chyba sama niewierze w to co mowie :-p;-)
a fotelik spoko fajny taki juz do konca ale cena uuu tez niczego sobie

FOTELIK dobry! ja bym na twoim miejscu brała ale wiem też że są tańsze i równie dobre jak te droższe :tak: Fiol do dziś ma tz teraz tylko siedzisko bo wyrósł ale służy mu od samego początku i daliśmy za niego około 180zł jakoś. :happy2:

helollll

wpadam sie przywitac :)

zapraszam na popoludniowa cofkę

dizewczyny co tu tak pustooo wywalilo nas na druga stronę Wiem wiem sama sie nie oddzywalam , ale nadrobie to

Miłego dzionka

No za chwilę Antonio 1 , ja Cę krece Zabko jak przygotowania?

helollll

wpadam sie przywitac :)

zapraszam na popoludniowa cofkę

dizewczyny co tu tak pustooo wywalilo nas na druga stronę Wiem wiem sama sie nie oddzywalam , ale nadrobie to

Miłego dzionka

No za chwilę Antonio 1 , ja Cę krece Zabko jak przygotowania?

a no spiewam sobie JUZ ZA PARE DNI ZA DNI PARE..... hhi zartuje oczywiscie no zakupy prawie juz skonczone dzis bylam w miescie kupic reszte ale oczywiscie niemieli wszystkiego i jutro musze isc jeszcze no i w piatek jak bede w grudziadzu musze skoczyc do lidla po paluszki krabowe bo ostatnio niemieli jak bylam :zawstydzona/y: no i odrazu jak wroce z grudziadza i odprowadze corke do zerowki to pedem do domu i zacznie sie robota placki , bigosik i salatki chyba ze sie z salatkami nieyrobie to w sobote zrobie jak maz mi dzieci popilnuje i paleczki w sobote beda sie piekly :-) no i najwazniejsze w sobote mezu zrobi tort :-) bo ja sie za to niebiore wkoncu jest cukiernikiem to niech robi a co ja niemusze wszystkiego sama robic niech tez sie wykarze ;-)
a co u was kobietki u nas sliczna pogoda bylam z malym na spacerku bo takie fajne powietrze i sloneczko ale ten moj bidulek chyba sie przeziebil bo taki jakis zmeczony i dzis juz kaszelek sie pojawil ehhh na same urodzinki ale od dzis dzialamy z syropkiem wiec mysle ze bedzie ok :tak:

Cześć kochane nie wiem czy mnie pamiętacie:) jeszcze:) Ale ja kojarzę, zwłaszcza część z WAs:) otóż w tym roku na wakacje planuję rozpocząć starania po raz drugi:) i zobaczymy co z tego wyjdzie:) osobiście aktualnie jestem dosyć zapracowaną mamusią, ale mam nadzieję, że do wakacji wszystko się poukłada i będę mogła spokojnie planować drugiego dzidziolka:)
Za staraczki jak zwykle trzymam bardzo mocno kciukaski:)
milusia witaj :) telepatia bo ostatnio sobie o Tobie myślałam :):)
zaglądaj częściej :)

:-) no i najwazniejsze w sobote mezu zrobi tort :-) bo ja sie za to niebiore wkoncu jest cukiernikiem to niech robi a co ja niemusze wszystkiego sama robic niech tez sie wykarze ;-)

cukiernik ? :-p a pracuje w zawodzie? :-p
Cena fotelika mi się wydaje nie duża jak na testy zderzeniowe jakie ma :tak: zresztą Gabi na chrzciny dostała pieniążki i za nie kupujemy :tak:

Pozdrawiam wszystkie kobitki ;-)

Dziękuję za opinie o foteliku i mam nadzieję, że jeszcze inne dziewczynki się wypowiedzą ;-)

cukiernik ? :-p a pracuje w zawodzie? :-p
Cena fotelika mi się wydaje nie duża jak na testy zderzeniowe jakie ma :tak: zresztą Gabi na chrzciny dostała pieniążki i za nie kupujemy :tak:

Pozdrawiam wszystkie kobitki ;-)

Dziękuję za opinie o foteliku i mam nadzieję, że jeszcze inne dziewczynki się wypowiedzą ;-)

tak juz 13 rok w tym zawodzie od ucznia siedzi u tego samego pracodawcy prywaciarza :confused2: ktory placi marnie i mysli ze wszystko moze ale polskie realia sa takie ze u nas niema zadnej inne j pracy wiec trzyma sie tej pracy tym bardziej ze ma umowe na czas nieokreslony co sie juz niezdarza , fakt to niejest praca jego marzen ale puki co innej niema :zawstydzona/y:

... no to witam sie i ja ...

ostatnio mniej tu piszę bo czasu jakby za mało na wszystko:zawstydzona/y: R na urlopie więc grafik napiety po uszy :-p bynajmniej się nie nudzimy ;-) Blania chodzi jak szalona ;-) póki co zdrowa i mam nadzieję że tak zostanie bo na 1 lutego mamy szczepienie przełożone z 4 stycznia :tak: a R lekko pociągający nosem :sorry: w końcu (tfu,tfu) udało nam się przetransportować Blankę znowu do swojego łóżeczka i po dwóch głośnych nockach dziś ładnie spała całą noc u siebie, no i zasypia też sama, wprowadziłam zwyczaj kąpiel i butla w łóżeczku w swoim pokoju i potem z reguły mała zasypia :-p kwęknie tylko żeby dać smoka po butli i tyle :tak: mam nadzieję, że tak już zostanie ;-) bo choć spanie we troje jest bardzo milutkie to troszkę mało komfortowe :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: dziś zamówiliśmy Blanulcowi sanki na all, mam nadzieję że jutro kurier je dostaczy i oddamy się zimowemu szaleństwu, póki śnieg ;-):tak::laugh2:

Pzdr

Scully ... fotelik fajny, wszystko zależy jaką kwotę chcecie przeznaczyć, ogólnie ja obstawiam maxi-cosi lub recaro, ale wiadomo koszta są troszkę większe :baffled: my chwilowo mamy fotelik "krzak" ale rozglądamy się za recaro :tak: a maxi-cosi znamy i nam się podoba bo ciocia Anecia ma i razem je oglądałyśmy w sierpniu w KRK :-p

Żabko ... no już możesz zacząć odliczanie hi,hi,hi za chwilę Antonio dołączy do grona roczniaków :tak: ehhh ale czas leci co ??!!

Lopciu ... &&&&&&&& kiedy godzina zero???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry