reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
LOPOP,TOSIA;SCULY luty musi byc wasz!!!! Trzymam kciukasy za cala trojke

ja to raczej przy ząbkowaniu już jestem :-)

witam wszystkie panny popoludniowo mlody sie rozchorowal kaszel ma brzydki :zawstydzona/y: ehh i to na sama impreze jak syropki nic niepoprawia to w piatek sie z nim do lekarza przejde i napewno da mu antybiotyk bo wszystkim daje na wszystko :baffled::dry: w sumie narazie tylko kaszel i czzzasem kichnie temperaturki niema ale marudny jest no i je normalnie pasibrzuch jak zawsze w przeciwienstwie do klaudi z nia to wieczne walki by zjadla cokolwiek :-(juz ostatnio zaczelam jej robic wszystkie badania bo juz rece opadaja :-(

zdrówka dla dzieciaczków :tak:

Poszlismy sie zwazyc- waga 10950 :-) no i mlody przemieszcza sie na pupie , rajdy robi ze szok nie wychodz mu jeszce raczkowanie wiec znalazl sobie wyjscie awaryjne :-Dno i te jego wspinaczki :laugh2:

fajowo :tak: moja nie chce cosik sama siedziec :-p

zabko uświadomiłam to sobie i ktoś mi nawet pomógł że to może być cykl bezowulacyjny ;/ niestety...

może, ale nie musi :sorry: zależy jak długie masz cykle :tak:
no i te plamienia brąz przed @... :-(

Gabi gorączkuje :no: chyba ząbki idą :sorry: bo ma 2 na dole tylko :sorry: długo wyrzynają się te górne?? :-p

helołłłłłłłłłł

Zabciu zdrówkadla Antonio !
Kinia bedzie si &&&&&
Sevensonka Lopciu Toska i reszta oki ale Scully no chyba ze juz drugie planuje :confused:;-)

U nas tez pogoda do duszy , sniegu niet tak jakos mokro brrr dzis zmarzlam na spacerku
Poszlismy sie zwazyc- waga 10950 :-) no i mlody przemieszcza sie na pupie , rajdy robi ze szok nie wychodz mu jeszce raczkowanie wiec znalazl sobie wyjscie awaryjne :-Dno i te jego wspinaczki :laugh2:

Pozdrawiam Was bardzo cieplutko

ja to jestem przekrecona a kto tam wie moze moze planuje drugie. U mnie maz dalej gada o 3 a ja nie zapisalam sie na kurs przedszkolanki tyle mam nauki ze mi glowa odpada.:crazy:

helollll z popoludniowa kawką

Sevensonka spoko :) ;-), fajnie ze m chce nastepne dzieciatko zadko ktory chce :tak:, moj juz nie chce słyszeć w sumie to szkoda
Kinia Zabciu smiesznie to wygląda skacze jak sprezynka i smiechu co nie miara :-D
Kinia mysl pozytywnie !&&&&&&&&&&&
Scully zobaczysz nawet sie nie bedziesz wiedziec jak a gabi bedzie siedziec ze spokojem , a z zebolkami nie pomoge bo u nas jak na razie bezobjawowo odpukac ptfu ptfuu
miłego dzionka pozdrawiam

zabko uświadomiłam to sobie i ktoś mi nawet pomógł że to może być cykl bezowulacyjny ;/ niestety...
moze byc a moze byc tak ze masz owu pozno a druga faza jest za krotka i jajeczko wtedy niema czasu sie zagniezdzic ale jesli to 1 to polecam picie ziolek ja pilam i w 2 cyklu z ziolkami zaszlam :-) wiem ze wielu innym kobietkom tez pomomogly
ja to raczej przy ząbkowaniu już jestem :-)

zdrówka dla dzieciaczków :tak:

fajowo :tak: moja nie chce cosik sama siedziec :-p

może, ale nie musi :sorry: zależy jak długie masz cykle :tak:
no i te plamienia brąz przed @... :-(

Gabi gorączkuje :no: chyba ząbki idą :sorry: bo ma 2 na dole tylko :sorry: długo wyrzynają się te górne?? :-p
u kazdego dziecka roznie u nas chyba 4 tygodnie trwalo zanim sie przebily :zawstydzona/y:
ja to jestem przekrecona a kto tam wie moze moze planuje drugie. U mnie maz dalej gada o 3 a ja nie zapisalam sie na kurs przedszkolanki tyle mam nauki ze mi glowa odpada.:crazy:

to mu powiedz ze moze za 2-3 lata i zyskasz troche na czasie ;-)

I ja się witam,

Erbuś nieźle taki rajd na dupce musi wyglądać :-D

Scully ciezko to przewidziec...bo u każdego dziecka chyba inaczej. Szymonkowi górne wychodzą tak jak pisałam bezobjawowo...natomiast dolne z bólami.

Kinga może owu jeszcze przed Tobą. &&&

Pajkaa jak się czujesz ?

hej kobietki jutro pewnie niezdaze wleciec chyba ze moze wieczorem ale teraz pare slowek wkleje i fotek :tak: bo wlasnie przegladalam i az wierzyc sie niechcce ze rok temu byl taki maciupki :sorry: wydaje mi sie jakby to bylo tydzien temu

a gteraz???? chlop jak sie patrzy i juz prawie sam biega a wtedy byl taki bezradny i bezbronny a teraz juz coraz bradziej samodzielny :sorry:

jak zwykle buzia umazana bo moj pasibrzuch ciagle cos wcina ;-):tak: tak tak jutro o 8:15 minie nam roczek :-) eh do dzis pamietam jak mi pielegniarka pokazala na sali operacyjnej ta mala zawinieta mordeczke taka zaspaną :sorry::laugh2: kocham takie wspomnienia bo sa tylko moje nikt mi ich nieodbierze i sa najcenniejsze na swiecie ok zmykam spac bo jutro czeka mnie robota i jazda do grudziadza z rana z klaudia jak co piatek a maly zostaje z tatusiem bo ma kaszelek :-)

Hej

Zabko ja właśnie wpadam złożyć zyczonka dla Antonio , az sie nie chce wierzyc jak to przeleciało zdjęcia pięne 9 az łezka sie pokulała ehh )
Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miał. Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!! Antosiu wszystko co piękne i upragnione niech w Twoim życiu będzie spełnione !

reklama

ucz się ucz :tak: trzymam kciuki :tak:

no ... pracujemy z Tośką i Kingą a sculy cichaczem pracuje:-D:-D

:-D:-D:-D:-D erbuś wiem jak to na dupce wyglada moja chrześniaczka tak się przemieszczała :-D:-D

spokojnie, jak zaczniemy staranka to dam znać :tak: planujemy zaczynać po wakacjach ;-) póki co @ sama nie chce przyjść :dry: i jeszcze ta nadżerka :dry:

hej kobietki jutro pewnie niezdaze wleciec chyba ze moze wieczorem ale teraz pare slowek wkleje i fotek :tak: bo wlasnie przegladalam i az wierzyc sie niechcce ze rok temu byl taki maciupki :sorry:
tak tak jutro o 8:15 minie nam roczek :-)

zdrówka dla córci, a fotuńki cudo...
MNÓSTWA SŁODKOŚCI DLA ANTOSIA :-D:-D:-D

Dziś bez gorączki ;-) a ząbka widać pod dziąsełkiem :-) oby już lepiej było :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry