diablica3010
mama na cały etat
sorki za wtrącanie ale przeczytałam że używacie vanischa....a wiecie ze nie wolno go używać dla ciuszek dla dzieci? Ma tyle chemii w sobie i wszystko wchłania sie przez skóre maluszka..także uważajcie.
pa
pa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no nigdy niewiadomo ;-)Masz racje dobry plan.
on moze sobie mowic ja tylko przytakuje glowa ha ha a kto tam wie moze za kilka........ lat ha ha
Nigdy nie mow nigdy
sorki za wtrącanie ale przeczytałam że używacie vanischa....a wiecie ze nie wolno go używać dla ciuszek dla dzieci? Ma tyle chemii w sobie i wszystko wchłania sie przez skóre maluszka..także uważajcie.
pa
teraz bedziemy to wcinac pare dni
chcialam dzis isc do mojego taty z zyczeniami na dzien dziadka i zaniesc po troszke wszystkiego ale maly pol nocy nam kaszlal i niegdzie niewychodzimy :-( jutro rano zarejestruje go do lekarza niech go zbada i powie czy w srode moge z nim isc na szepienie milego dnia kobietki
ehhh podejście nr 2
... wcześniej napisałam i mi wcięło posta
Kinia może to dobry znak co ??? &&&&&&&& ja pamiętam że czułam jakby kulkę w lewym jajnikucoś mnie tam uwierało, a to był mój mały Klusiaczek
a my walczymy z tempod piątku i nie wiem skąd

widzę że pierwsza dziś..![]()
cóż u mnie tempka zaznaczona jako zakłócona bo wstawałam wnocy :/
czekam na jakiś skoczek znowu heh
dziś mam wolne
zadowolona jestem.
MIŁEGO DNIA
piszcie co u was
:-(zaraz muszę jechać do ZUS-u po jakiś druk ZCNA ehhh namieszali że hej tylko utrudniają wszystko człowiekowi