Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Żabko to macie fajnie z tą skazą, że przeszła, ja średnio co 3 miesiące robię prowokację i u nas bez zmian
Wam również miłego dzionka![]()
bo az na 5 marca mnie zapisala na 12:30 (6 tygodni czekania) i zapisala ze przeznacza na mnie pol godzinki
ehh myslalam ze szybciej bedzie ale dobre i to zdaze sie nastawic pozytywnie bo jakbym chciala prywatnie to w czwartek o 17 bym juz mogla byc ale narazie niemam kasy na zeby bo zbieram na prawo jazdy
tylko najgorsze bedzie jak ja sie nastawie pozytywnie a ona mi powie ze sie niepodejmie tego wyrwania mojej 8
ehhh trzeba byc dobrej mysli bedzie si
;-)oczywiscie mezu bedzie musial jechac ze man bo sama niedam rady 
matko co to za kraj Ale lekarka mysle ze wypisuje recepty , czy tez jakas dziwna 
no ja sie zarejestrowalam i niech sie dzieje co che i wczoraj poinformowalam meza ze 5 marca moze sie walic i palic a on jedzie ze mna i zeby sobie niewymyslal zadnych innych zajechelolllll
Batonik supcio ze Blania juz lepiejA z tymi reformami to niech ich trafiii
matko co to za kraj Ale lekarka mysle ze wypisuje recepty , czy tez jakas dziwna
Żabciu ja cie krece mnie tez czeka ta ..... osemka , kiedy ja sie zbiore
Kinia &&&&&&
U nas wsio ok , mlodziez co raz to smielej urzeduje raz na czworaka, raz na pupci , ale najbardziej interesuja go wspinaczki , i caly w skowronkach jak mamita trzyma za raczki a on sobie kroczki stawia![]()
Myszko a Ty gdzie ?
Zabko a co tam u Suzi ?

hejka girls
dziś juz do pracy mykam
starczy tego dobrego heh
Miłego dnia!!!![]()
wiesz że mi też się on zaczyna podobać... ;-)ladny ten twoj wykresik wyglada obiecujaco ;-)

żal mi jej
:-( pediatra mówiła, że może to być od zębolków a na pewno idą dolne dwójki, na szczęście mamy już zaklepaną wizytkę u alergologa ;-) no i szczepienie znowu przełożone
na 22.02., to by było na tyle co u nas 

oj to czekamy w testy jestes zaopatrzona??? ;-)wiesz że mi też się on zaczyna podobać... ;-)
aby do niedzieli i pewnie się wyjaśni już co nieco![]()
musze niema innego wyjscia mimo ze narazie laicik to wiem ze jak siade na ten fotem to wymiekne ale co tamKinia pięknie wygląda ale ciiii żeby nie zapeszyć
zabko cóż wytrzymasz &&&
u mnie po @ więc dobry czas się zaczyna![]()
narazie zgrywam twardziela hihihihi troche ci zazdoszcze ja po tych zastrzykach chyba mam libido masakrycznie niskie prawie zero checi :-( az mi nieraz glupio w marcu chyba zmienie metode anty mimo ze ta mi bardzo odpowiadalaHej Laseczki witam wieczornie
... dziś po kontroli pediatry Blania osłuchowo czysta, ale ma mega chrypkę, do tego stopnia, że rano nawet nie umiała zapłakać tylko tak skrzeczała, biedna, dostała nebulizacje na 3 - 5 dni, ale to jest po prostu jakiś koszmar, mała nie chce trzymać maski na buźce, wyrywa się i płaczeżal mi jej
:-( pediatra mówiła, że może to być od zębolków a na pewno idą dolne dwójki, na szczęście mamy już zaklepaną wizytkę u alergologa ;-) no i szczepienie znowu przełożone
na 22.02., to by było na tyle co u nas
... Kinia ... wykresik obiecujący, mocno zaciśnięte &&&&&&&&, odliczam razem z Tobą, zresztą jak z każdą z Was staraczek co m-c;-)
... Erbuś ... jeszcze troszke i Roruś ruszy na nóżki a wtedy lekki luzzzzz dla kręgosłupa ;-)![]()
... Lopciu ... pozytywnie zazdroszczę tego okresu w sypialni ;-) tylko potem troszkę nerwówki
Pzdr