reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

martwiłam sie a skok sie pojawił... nie wiem czy sie cieszyć? myslicie że faktycznie druga faza bedzie zbyt krótka aby fasolka sie ładnie zagniezdziła;/ ach... ja to mam pecha.

żabko dla SYNECZKA najlepsze życzonka z okazji roczku! :-) zleciało..... cudny jest!

pozdrawiam was wszystkie

lopciu działamy działamy masz racje i w końcu się i nam uda! :tak: trzeba cholerka wierzyć i nie poddawac sie

reklama
Witam wieczoranie :-p

po pierwsze ...

Antosiu

W Dniu Pierwszych Urodzin
życzę Ci dużo, dużo zdrówka,
radosnej twarzyczki, wspaniałych
zabaw i pięknych prezentów

kartka-4.jpg

po drugie ...

Kinga nie martw się na zapas, ja w cyklu w którym zaszłam w ciążę miałam też późno owulację, tzn. 17/30 :tak: także trzeba myśleć pozytywnie :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

po trzecie ...
Scully ta gorączka od Gabi przyszła dziś do Blanki :sorry2: mam nadzieję, że tak jak u Was u nas też jest to na zębolki :sorry2:

... hmmm ja dziś polatałam troszkę i pozałatwiałam kilka zaległych spraw, korzystając z okazji że R ma jeszcze urlop, wstyd się przyznać, ale od października miałam nieważny dowód :szok: :szok: ehhh padnięta jestem i nic mi się nie chce a prasowanie znowu mnie prosi żebym się za nie zabrała :sorry2: no i mam takie pytanie do Was, potrzębuję porady w kwestii plam :baffled: czy znacie jakiś dobry środek żeby pozbyć się plam z ciuszków :dry: czegoś używacie ????

Pzdr

:sorry2: no i mam takie pytanie do Was, potrzębuję porady w kwestii plam :baffled: czy znacie jakiś dobry środek żeby pozbyć się plam z ciuszków :dry: czegoś używacie ????

Pzdr
ja np. używam ariela i jest super
kiedyś używałam na dziecięce ubranka vanish w kartoniku też był dobry ale ariel lepszy

u mnie już sluz zabarwiony lekko na różowo a więc jutro @

martwiłam sie a skok sie pojawił... nie wiem czy sie cieszyć? myslicie że faktycznie druga faza bedzie zbyt krótka aby fasolka sie ładnie zagniezdziła;/ ach... ja to mam pecha.

żabko dla SYNECZKA najlepsze życzonka z okazji roczku! :-) zleciało..... cudny jest!

pozdrawiam was wszystkie

lopciu działamy działamy masz racje i w końcu się i nam uda! :tak: trzeba cholerka wierzyć i nie poddawac sie
spoko cykl moze sie wydluzyc poprostu
Witam wieczoranie :-p

po pierwsze ...

Antosiu

W Dniu Pierwszych Urodzin
życzę Ci dużo, dużo zdrówka,
radosnej twarzyczki, wspaniałych
zabaw i pięknych prezentów

Zobacz załącznik 427991

po drugie ...

Kinga nie martw się na zapas, ja w cyklu w którym zaszłam w ciążę miałam też późno owulację, tzn. 17/30 :tak: także trzeba myśleć pozytywnie :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

po trzecie ...
Scully ta gorączka od Gabi przyszła dziś do Blanki :sorry2: mam nadzieję, że tak jak u Was u nas też jest to na zębolki :sorry2:

... hmmm ja dziś polatałam troszkę i pozałatwiałam kilka zaległych spraw, korzystając z okazji że R ma jeszcze urlop, wstyd się przyznać, ale od października miałam nieważny dowód :szok: :szok: ehhh padnięta jestem i nic mi się nie chce a prasowanie znowu mnie prosi żebym się za nie zabrała :sorry2: no i mam takie pytanie do Was, potrzębuję porady w kwestii plam :baffled: czy znacie jakiś dobry środek żeby pozbyć się plam z ciuszków :dry: czegoś używacie ????

Pzdr
ja waniszem plamy traktuje i jest ok
ja np. używam ariela i jest super
kiedyś używałam na dziecięce ubranka vanish w kartoniku też był dobry ale ariel lepszy

u mnie już sluz zabarwiony lekko na różowo a więc jutro @

ehh lopciu szkoda slow niech cie to malpisko zostawi

witam wieczornie kochane dopiero skonczylam robic papu jeszcze jutro tylko tort i palki odpiec i jajka z majonezem zrobic i finito i najgorsze posprzatac i wszystkich przyszykowac na urodziny( mnie i dzieci wystroic)

wszystkim bbciociom dziekujemy za zyczonka i zmykam spac bo padnieta jestem :sorry2:

moze byc a moze byc tak ze masz owu pozno a druga faza jest za krotka i jajeczko wtedy niema czasu sie zagniezdzic ale jesli to 1 to polecam picie ziolek ja pilam i w 2 cyklu z ziolkami zaszlam :-) wiem ze wielu innym kobietkom tez pomomogly

u kazdego dziecka roznie u nas chyba 4 tygodnie trwalo zanim sie przebily :zawstydzona/y:

to mu powiedz ze moze za 2-3 lata i zyskasz troche na czasie ;-)

Masz racje dobry plan.
on moze sobie mowic ja tylko przytakuje glowa ha ha a kto tam wie moze za kilka........ lat ha ha
Nigdy nie mow nigdy

no ... pracujemy z Tośką i Kingą a sculy cichaczem pracuje:-D:-D

:-D:-D:-D:-D erbuś wiem jak to na dupce wyglada moja chrześniaczka tak się przemieszczała :-D:-D

u mnie juz po sniegu deszcz pada :(
svensonka milej nauki jak długo kurs trwa?? zobacz a u nas studiami męczą:szok:

zabko zdrówka

6 miesiecy kurs przedszkolanki a pozniej 2,5 roku studium pedagogiczne cos mi sie praca kuratora podoba zobaczymy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry