reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

superowo :-D ja nie stosuję kulek do prania, więc nie wiem nic na ten temat :sorry:

zapraszam do mnie :tak: lodowisko czynne ;-)

Żabcia - superowo, że zęba już nie ma :-D dzielna dziewczyna :tak:

My jutro na łyżwy pójdziemy -już nie mogę się doczekać :-D
Tylko żeby były dostępne nasze numery butków i będzie OK :-D:-D

Dziś u nas cały dzień słoneczko było -taka mini zapowiedz wiosny :cool2:

superowo ze go juz niema i ze poszlo tak dobrze przynajmniej mam lepsze nastawienie przed wyrwaniem mojej gornej osemki :-) a musze jeszcze zrobic sobie foto drugiej bo mam u gory 2 do wyrwania :-) ale teraz przynajmniej boje sie mniej :-)
a lyzew zazdroszcze tez bym chetnie posmigala ;-) adanej zabawy

reklama
Hi

Wpadam sie przywitac

Zabko bravo !
Scully wow super ,ja tez bym na łyzwach posmigala ale na drugi dzien bym z łozka nie wstała , dziewczyny u mnie cos chyba nie tak spojenie znowu zaczyna mocniej bolec ehh

U nas wsio ok , mlody szaleje , caly czas stoi przy czym sie da slini sie na maxa czyi pewnie wysyp zeboli
Pozdr

a no cisza ciotka

wena umknęła chyba ;-) my po szczepieniu wczoraj na świnkę i spółkę, jak to mówi ciotka Aneta, póki co objawów niepożądanych brak, dziś chyba jedziemy troszkę pozałatwiać, a Blanulla chyba zostanie odtransportowana do babci :-p

cześć dziewczynki
pozdrawiam was cieplutko. Mało piszę teraz bo jakiegoś dołka mam i ciężko sie pozbierać. czekam na wiosne może odżyję.
u mnie nic ciekawego.ciąży brak.
czasami sił brak ale cóż...
miłego dnia

Kinga a może ciąża jest...na tym etapie nic nie jest pewne. W każdym razie &&&

Batonik a co tak weny nagle Ci brakuje ?!? Jakoś przez tel to wena Ci się godzinami nie kończy!!! :-D:-D:-D

lopciu co u Ciebie ?

Żabko masz jakieś wieści od Suzi ?
Pozdrów ją serdecznie ode mnie.

Kinga a może ciąża jest...na tym etapie nic nie jest pewne. W każdym razie &&&

Batonik a co tak weny nagle Ci brakuje ?!? Jakoś przez tel to wena Ci się godzinami nie kończy!!! :-D:-D:-D

lopciu co u Ciebie ?

Żabko masz jakieś wieści od Suzi ?
Pozdrów ją serdecznie ode mnie.
ostatnie jakie mialam to to ze alanek wazy 1481 i jest wiekszy ale to wam chyba pisalam od tamtej pory cisza

reklama
cześć dziewczynki
pozdrawiam was cieplutko. Mało piszę teraz bo jakiegoś dołka mam i ciężko sie pozbierać. czekam na wiosne może odżyję.
u mnie nic ciekawego.ciąży brak.
czasami sił brak ale cóż...
miłego dnia
kochana ta pogoda dobija bedzie wiosna bedzie lepiej

Żabko ale pewnie Suzi dalej jest w szpitalu...tak ?

tak ciagle biedna lezy w szpitalu niestety teraz juz chyba 4 miesiace jej juz mijaja jak jest w szpitalu miala tylko 2 przepustki na swieta i sylwestra ale zaraz potem zawsze wracala :-( ale jest dobrej mysli cieszy sie ze z maluszkie ok i mowi ze on jest najwazniejszy wiec ma dobre podejscie i pewnie zostanie juz do konca ciazy w szpitalu bo gin boi sie ja wypuscic dzis suzi jest w 30 tygodniu i 2 dniu ciazy wlasnie luknelam na jej suwaczek ;-) wiec juz coraz blizej konca :-)

witam spowrotem wlasnie dostalam sms od suzi ze od poniedzialku jest w domu ale na neta niema czasu i we wtorek ma wizyte i wtedy bedzie wiedziec co dalej ale ma nadzieje ze do konca zostanie w domku bo wolalaby juz niewracac do szpitala aha i alanek w poniedzialek na usg mial juz prawie 1600 :-) pozdrawiam i dobranoc ja wlasnie skonczylam ogladac film "nie boj sie ciemnosci" pa kobietki do jutra

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry