reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziewczyny przyjemnych walentynek!!! :))
u mnie ok ale zalatana jestem

dziś zrobiłam pizze
częstujcie się!!!

BUZIAKI
jutro wpadnę na dłużej :tak:

ja się poczęstuję :-p mniam :-p

Lopciu i Kinia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam i o zdrówko pytam :-D

My w 4 (ja, Gabi, mąż i moja mama) poszliśmy na basen :-) fajowo było :tak: mało ludzi = dużo miejsca :-D a wieczorem (jak Gabi poszła lulu) włączyliśmy sobie "Mikołajka" (film familijny) :-D POLECAM!!!!!!!!!!!!! :-D Śmieszny, że hej!!!!!!!!!! :-D
W czwartek idę na wymrażanie nadżerki, bo gadzina duża siedzi i nie chce mnie sama opuścić :dry::cool2:
Pozdrawiam i uciekam, bo dziś też na basen idę ;-)

reklama
scully pozbądź się ten nadżerki masz racje! Ja kilka lat temu miałam wypalanke...
Fajnie spedziliście czas :)

Miłego dnia for all:happy2:

witam amy dzis na balu przebierancow bylismy tak nasypalo ze ledwo wozek pchalam ale dotarlismy :-D i bylo super tylko szkoda ze meza niebylo bo od rana paczki robi i wroci dopiero jutro :zawstydzona/y: napewno by sie cieszyl bo dzieciaki fajnie sie bawily kurcze imageshack cos nietrybi jakas rejestracja wyskakuje a nigdy niewyskakiwalo :confused2: a chcialam wam fote wkleic moze w opcjach tu mi sie uda 1.jpg4.jpg5.jpg6.jpg

kurcze male wyszly w poscie wieksze lepiej wygladaja...

witam amy dzis na balu przebierancow bylismy tak nasypalo ze ledwo wozek pchalam ale dotarlismy :-D

śliczności :-D:-D:-D

mnie dzisiaj 1dc a miało być tak pieknie:-(

:-( tulam :-( ...i za nową szansę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

Już po wymrażaniu :-D pa, pa nadżerko :-D
no to teraz czekam na @ i zabieram ją którejś kobietce :tak: oddawać mi @ :tak:

Kliknijcie mi tu: gdzie (w którym miejscu) przyczepiliście fotelik samochodowy? Bo ja się zastanawiam czy bezpieczniej jest za kierowcą czy za pasażerem :confused:

śliczności :-D:-D:-D

:-( tulam :-( ...i za nową szansę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

Już po wymrażaniu :-D pa, pa nadżerko :-D
no to teraz czekam na @ i zabieram ją którejś kobietce :tak: oddawać mi @ :tak:

Kliknijcie mi tu: gdzie (w którym miejscu) przyczepiliście fotelik samochodowy? Bo ja się zastanawiam czy bezpieczniej jest za kierowcą czy za pasażerem :confused:
podeślę @

ja mam za kierowcą

reklama
Helloł babolki :-p

... Lopciu tulam wirtualnie Kochana, no i za nowy cykl &&&&&&&&&, pamiętaj najważniejsze to mieć nadzieję i walczyć...pamiętasz jaki opis miała Tośka??!! - póki walczysz, jesteś zwycięzcą ;-):tak:

... Scully ... ja mam normalnie za kierowcą fotelik, ale jak jadę sama z Blanią to czasem zmieniam za pasażerem, tak żebym mogła np podać jej smoczusia :tak: ogólnie powinno się montować fotelik za kierowcą z uwagi na to że przy zderzeniu z przeszkodą odruchem bezwarunkowym kierowcy jest ratowanie samego siebie ;-)

Buziamy :*

PS. a tu mój Eskimosek wczoraj na spacerku

Zdjęcie0596.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry