Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
śliczności
:-( tulam :-( ...i za nową szansę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Już po wymrażaniupa, pa nadżerko
no to teraz czekam na @ i zabieram ją którejś kobietceoddawać mi @
Kliknijcie mi tu: gdzie (w którym miejscu) przyczepiliście fotelik samochodowy? Bo ja się zastanawiam czy bezpieczniej jest za kierowcą czy za pasażerem![]()
a szefa meza to bym najchetniej udusila tak sie wnerwilam bo zawsze jak robili ponad 24 godziny paczki na tlusty czwartek i dopiero w czwartek wracali do domu to mieli wolne i dopiero w piatek szli do pracy a w tym roku dupa kazali im juz w czwartek wieczorem przyjsc do pracy
co on se mysli ze to sa roboty???moj maz wrocil taki obolaly z bolem pluc os tej calej maki i dymu od tluszczu i w dodatkiu z goraczka i musial wieczorem po kilku godzinach snu isc znow do pracy i w dodatku zawsze jak robili tak dlugo to szefowa robila im porzadny obiad a w tym roku kicha szefowej niby niebylo i zamiast obiadu musieli sobie parowki podgrzac 
no normalnie w ch...ja juz se leca przeginaja na calej lini normalnie jak tego szefa gdzies zobacze to chyba mu powiem pare slow prawdy........ Scully ... ja mam normalnie za kierowcą fotelik, ale jak jadę sama z Blanią to czasem zmieniam za pasażerem, tak żebym mogła np podać jej smoczusiaogólnie powinno się montować fotelik za kierowcą z uwagi na to że przy zderzeniu z przeszkodą odruchem bezwarunkowym kierowcy jest ratowanie samego siebie ;-)

ja mam mlodego za kierowca z tego wzgledu ze jak siedze jako pasazer to jak sie odwroce to go widze i latwo wychyle reke i moge mu cos podac
witam kobietki i zycze milego dnia my dzis musielismy sie wybrac do lekarza bo od wczoraj malemu oczko ropialo a rano jak wstal to mial oba dosc mocno zaropisale az zaschla ta ropka i dostal kropelki wiec mam nadzieje ze sie poprawia szefa meza to bym najchetniej udusila tak sie wnerwilam bo zawsze jak robili ponad 24 godziny paczki na tlusty czwartek i dopiero w czwartek wracali do domu to mieli wolne i dopiero w piatek szli do pracy a w tym roku dupa kazali im juz w czwartek wieczorem przyjsc do pracy
co on se mysli ze to sa roboty???moj maz wrocil taki obolaly z bolem pluc os tej calej maki i dymu od tluszczu i w dodatkiu z goraczka i musial wieczorem po kilku godzinach snu isc znow do pracy i w dodatku zawsze jak robili tak dlugo to szefowa robila im porzadny obiad a w tym roku kicha szefowej niby niebylo i zamiast obiadu musieli sobie parowki podgrzac
no normalnie w ch...ja juz se leca przeginaja na calej lini normalnie jak tego szefa gdzies zobacze to chyba mu powiem pare slow prawdy.....
ehh ale sie rozpisalam zyecze wam milego dnia papa
dziady jedne wykorzystują człowieka
u mojego nigdy nie było zapewnionego obiadu
dobrze, że już nie pracuje w zawodzie 

w piątek wpadłam na genialny pomysł
puściłam płytkę cd z fitness i ćwiczyłam 40 min pod instrukcją
fajowo było -zrelaksowałam się i wypociłam jak szczurek
do dziś mnie mięśnie nóg bolą 

ledwo łażę 

a dziś miała być powtórka
nic z tego !!!!
nie da rady 
jak byłam mała to jeżdziłam, ale po śniegu pod blokiem
a otworzyli u nas lodowisko i w tygodniu się przejdę
dam znać ile razy leżałam lub ile udało mi się ustać 

pa, pa 
właśnie pamiętam, że zawsze mówiłam, że najbezpieczniej za kierowcą... a teraz sama nie wiem...
superowa fotateż muszę sanki z oparciem kupić
powinien być dzień wolnegodziady jedne wykorzystują człowieka
u mojego nigdy nie było zapewnionego obiadu
dobrze, że już nie pracuje w zawodzie
Witam w deszczowy dzień
Po usunięciu nadżerki nie mogę na basen chodzić z 10 dni i nudzę się straszniew piątek wpadłam na genialny pomysł
puściłam płytkę cd z fitness i ćwiczyłam 40 min pod instrukcją
fajowo było -zrelaksowałam się i wypociłam jak szczurek
do dziś mnie mięśnie nóg bolą
ledwo łażę
a dziś miała być powtórka
nic z tego !!!!
nie da rady
Mam chętkę iść na łyżwyjak byłam mała to jeżdziłam, ale po śniegu pod blokiem
a otworzyli u nas lodowisko i w tygodniu się przejdę
dam znać ile razy leżałam lub ile udało mi się ustać
Przemyślałam opcję fotelika i zrobię tak: dzidzia będzie za kierowcą, a jak sama będę z nią jechać to przestawię fotelik
Uciekampa, pa
cala noc z piatku na sobote niespalam ani minuty z bolu calego boku ucha, wezlow chlonnych, glowy i zeba mojej parszywej 7 ktora meczyla mnie od jakich hmhmmmm... 10 lat (wiem wstyd ze tak dlugo ale moja panika przed dentysta niepozwalala sie jej pozbycaz sparszywiala do konca) no i juz niewytrzymywalam i zadzwonilam do meza do pracy ze ma zalatwic od kumpla nr do tej dentystki do ktorej on chodzi sie leczyc prywatnie bo ja juz niewyrabiam i rano poczekalam do 9 zeby kobiety niebudzic ale jak juz mialam dzwonic to spanikowalam i zaczelam ryczec ze sie boje zadzwonic bo zab i wszystko przestalo bolec potem jak sie uspokoilam po jakiejs godzinie to zadzwonilam ale nikt nieodbieral dopiero po 11 jak sprobowalam znowu i=odebrala i powiedziala ze moze mnie przyjac ale za chwile mam byc to ja ok z marszu najlepiej ubralam sie i kazalam mezowi sie zawiesc bo ja niewiedzialam gdzie to jest weszlam do tego gabinetu i powiedzialam ktory boli ze dawno niebylam u dentysty opowiedzialam o moich poprzednich wizytach j jak powiedzialam ze na ostatniej 2 znieczulenia niezadzialaly to dziwnie na mnie spojrzala i dala mi cala dawke znieczulenia i czekalismy, co jakis czas pytala czy zaczyna dzialac i gdzie i co czuje no jej mowie ze narazie nic potem ze troszke zaczyna tam gdzie wkola pytala czy jezyk z boku dretwieje juz po paru minutach a ja ze nie ze normalnie go czuje i sie zdziwila jak juz stwierdzilam ze chyba zaczyna dzialac to sprawdzila i pyta czy boli powbijala troche takie szczypce a ja te tak ze czuje bol , 

poczekalysmy jeszcze troche znow sprawdzila i to samo spojrzala i podala jeszcze pol i mowi ze to juz max wiecej niemoze bo by niebezpieczne bylo i ze rzeczywiscie ciezko na mnie znieczulenie dziala ze inni u niej to juz po chwili sa calkowiecie znieczuleni i po tej dodatkowej porcji dopiero zadzialalo jak nalezy i zabrala sie do roboty ( strasznie sie balam ze zab bedzie pekac bo byl tylko korzen i obwodka ) ale kobita popodwazala i chwycila i wyjecla CALY zab
trwalo to moze 1-2 minutki i nieczulam bolu
nawet sobie niewyobrazacie jaka bylam szczesliwa jak wyszlam z tego gabinetu ze swiadomoscia ze tego parszywego zeba juz niemam i ze tak dobrze poszlo bo bylam pewna ze bedzie pekal jak inne zeby przy wyrywaniu kiedys ale babka sie spisala szkoda ze 8 niewyrywa bo bym napewno do niej poszla niepatrzac na to ze przyjmuje tylko prywatnie no i dostalam recepte na ketonal wrazie jakby mnie potem bolala rana po wyrwaniu bo przez ostatnia noc zadne tabletki przeciwbolowe mi niepomagaly jak mnie bolal ten zab i caly bok i po powrocie do domu przyszykowalam wszystko na wyjazd na roczek do szwagierki i przed wyjazdem lyknelam ketonal tak wrazie co zeby przy stole niestekac z bolu , ale i tak niebylismy dlugo na roczku bo zoladek mnie bolal i co jakis czas robilo mi sie slabo ze zmeczenia i marzylam juz tylko zeby isc spac bo niespalam od piatku 4 rano
wiec sporo godzin i w dodatku zapomnialam z domu wziac torebki w ktorej mialam aparat i niemam zadnych zdjec z roczku chrzesniaczki meza :-
;-) a cale znieczulenie zaczelam mocno czuc odretwienie dopiero jak juz bylam w domu a juz u dentystki az oko mi zdretwialo takie dziwne bylo ale na szczescie po 2 godzinach zeszlo :-) a dzis juz powoli jem wszystko zabki myje i juz sie goi tylko szczeki niemoge cos calkiem otworzyc znaczy sie bardzo szeroko ale to pewnie minie jak sie zagoi bo dziura spora ale nic mnie nieboli huraaaaaaaaa 
to byl moj najgorszy zab... milego wieczoruwitam
a ja wczoraj zaliczyłam kulig ( dobrze trafiliśmy bo juz dzisiaj pada deszcz) i zabawę karnawałową więc weekend był spędzony bardzo aktywnie a dzisiaj lenistwo![]()
ja nie stosuję kulek do prania, więc nie wiem nic na ten temat 
Scully super pomysł ja też bym chętnie wybrała się na łyżwy
Pzdr
lodowisko czynne ;-)
dzielna dziewczyna