reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dzidzia śliczna :tak: najważniejsze to dobry lekarz i będzie OK :tak:

twoje maleństwo już prawie 4 m-ce kończy :sorry2: jak ten czas leci :-D

Kinga -gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem co to te h...(coś tam), ale ważne, że się udało!!!!!!!!!!

Po dłuuuugiej przerwie witam! :-)
Przyznam, że Erba z Lopciem mnie tu przygnały :zawstydzona/y:
Co u mnie było słychać :confused: długo by pisać :tak:
Praca, dom, Gabi, działka i nuda :sorry2:
Jak jestem w pracy to wracam padnięta i albo śpię, albo mykamy na spacer lub działkę ;-)
A ja jestem w domu i jest upał to uciekam na dwór z Gabi -na działkę na basen lub nad wodę :tak:
więc czy tak czy tak mało siedzimy w domu :-D korzystamy z pogody ;-)

a i przyznam się, że czasem po zabawie już się nudzę i nie wiem co tu wymyślić żeby Gabi się na dłużej zajęła sobą :-p podrzućcie pomysły na zabawę dla dziecka w domu :tak: jak jesteśmy pół dnia same i ona już nie śpi po 15:00 to brak mi weny :sorry2:
wejście na net to już tylko w pracy mogę (jak szefa nie ma), bo w domu to odrazu Gabi przy mnie i muszę wracać do niej do zabawy :tak:

:-) GABI :-) :
jeszcze sama nie chodzi (bez trzymanki), choć już parę kroków sama zrobi :tak: na dworze póki co za rączkę ;-)
uwielbia wodę i jest histeria jak z niej się ją wyciąga :-D
do domu ostatnio też nie lubi chodzić, bo jak widzi klatkę to "w długą"...;-)
sypia raz od ok.13:00 do 14:30 :-D i do 22:00 kombinuję czym tu dziecko zająć :-p

Pisałam, że wykryli u mnie nerwicę, ki czort się przyplątał? nie wiem... :dry: póki co jestem na odstawianiu leków i staram się nie denerwować i jakoś relaksować :sorry2:
za bardzo nie mam kiedy wpadać, ale postaram się od czasu do czasu napisać :tak:

Życzę zdrówka dla wszystkich mamusiek i dzieciaczków ;-)

Wrzućcie foto, bo z chęcią zobaczę jak dzieciaczki się pozmieniały!!!

A tu aktualne Gabi :-D
Sliczna dziewczynka

reklama
Sliczna dziewczynka

Hi :)

Ja wpadam tylko zostawić buziaki i Was pozdrowić.

Choć chyba wszyscy na wakacjach bo taka tutaj cisza!

U nas wszystko ok. Może wieczorkiem wpadnę na dłużej jak Szymek pójdzie spać to poczytam i coś skrobnę.

:*

imagejpeg

Tulam :-(
my 16 sierpnia do grecji lecimy na tydzien
:-) pogoda u mnie w kratke raz wieje raz slonko.
6 moich kolezanek w ciazy wszystkie termin grudzien styczen
niekorci cie na 3 jak tyle brzuchatek wokolo ;-)
dzidzia śliczna :tak: najważniejsze to dobry lekarz i będzie OK :tak:

twoje maleństwo już prawie 4 m-ce kończy :sorry2: jak ten czas leci :-D

Kinga -gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem co to te h...(coś tam), ale ważne, że się udało!!!!!!!!!!

Po dłuuuugiej przerwie witam! :-)
Przyznam, że Erba z Lopciem mnie tu przygnały :zawstydzona/y:
Co u mnie było słychać :confused: długo by pisać :tak:
Praca, dom, Gabi, działka i nuda :sorry2:
Jak jestem w pracy to wracam padnięta i albo śpię, albo mykamy na spacer lub działkę ;-)
A ja jestem w domu i jest upał to uciekam na dwór z Gabi -na działkę na basen lub nad wodę :tak:
więc czy tak czy tak mało siedzimy w domu :-D korzystamy z pogody ;-)

a i przyznam się, że czasem po zabawie już się nudzę i nie wiem co tu wymyślić żeby Gabi się na dłużej zajęła sobą :-p podrzućcie pomysły na zabawę dla dziecka w domu :tak: jak jesteśmy pół dnia same i ona już nie śpi po 15:00 to brak mi weny :sorry2:
wejście na net to już tylko w pracy mogę (jak szefa nie ma), bo w domu to odrazu Gabi przy mnie i muszę wracać do niej do zabawy :tak:

:-) GABI :-) :
jeszcze sama nie chodzi (bez trzymanki), choć już parę kroków sama zrobi :tak: na dworze póki co za rączkę ;-)
uwielbia wodę i jest histeria jak z niej się ją wyciąga :-D
do domu ostatnio też nie lubi chodzić, bo jak widzi klatkę to "w długą"...;-)
sypia raz od ok.13:00 do 14:30 :-D i do 22:00 kombinuję czym tu dziecko zająć :-p

Pisałam, że wykryli u mnie nerwicę, ki czort się przyplątał? nie wiem... :dry: póki co jestem na odstawianiu leków i staram się nie denerwować i jakoś relaksować :sorry2:
za bardzo nie mam kiedy wpadać, ale postaram się od czasu do czasu napisać :tak:

Życzę zdrówka dla wszystkich mamusiek i dzieciaczków ;-)

Wrzućcie foto, bo z chęcią zobaczę jak dzieciaczki się pozmieniały!!!

A tu aktualne Gabi :-D
najlepsze zabawki dla dzieci?kolorowe klocki, klamerki, pilka i balon przez wieki niezastapione i wszystko co samo jezdzi hihihihi
jak tak wrzucacie to ja tez cos od siebie wrzuce ale 1 fotke bo musze z reszta zrobic porzadek i wgrac na komp a z zakopca niewrzucalam bo za duzo by tego bylo heheh jak na nk wrzucilam to jakies 50 wyszlo az sama bylam w szoku ;-)
IMG01185-20120421-1807.jpg

wreszcie scully
tęskniłyśmy za Tobą
najlepsze zabawy:):) to piłka, wózeczek z laleczką własciwie taki chodzik jest z fisher price albo chicco który potem zamieniasz na stoliczek
nie podam ci za duzo pomysłów bo miałam chłopca a on już biegam z samochodzikami
... a przypomniało mi się - jak chciałam mieć chwilę ( bo uczyłam się do egzaminów na studiach) dawałam mu do pisania kartki i jedną kredkę pokazałm niby że można malowac słoneczko i takie tam a potem sam strasznie szybko załapał i wiesz uczyłam go że mama piszę to synek tez pisze
masz może to :sorry2: hm nie wiem już jak to się nazywa że malujesz a potem ścierasz chyba tablica :-D wiem znikopis,i kupcie może matę wodną- siostra ma żywego dzieciaczka a tu zajęty jest super
wiesz teraz dzieci mają więcej gadżetów może jakiś laptopik przyciska przyciski i zajmuje się
mój jeszcze lubił układać na lodówce magnesy od danonków-1,5 godziny dziecka nie było
może stempelki
:-D:szok: tylko wiesz mała cała do kąpania będzie no ale chwila spokoju jest

...hm brak pomysłów już

śliczna jest Gabi:):)
ja tez taką chcę- szczególnie zdjęcie z pomidorkiem podoba nam się ( mi i mojemu M)

Ostatnia edycja:
Witam Kochane po chwilowej pauzie ...

... niestety ja jakoś nie umiem się odnaleźć i zorganizować ciągle, pomimo że pracuję już 3 miesiące :baffled: ciągle doba jest dla mnie za krótka na zrobienie wszystkiego :-( ... no ale ostatnio (czytaj w sobotę) wpadliśmy na genialny pomysł z Robsonem i w ciągu 2 h zebraliśmy się do Krakowa do ciotki Antenki na urodziny do wujka W :-p to był największy wyjazdowy spontan z Blanulcem jaki w życiu zrobiliśmy :laugh2: było super miło się spotkać tym bardziej, że dość długo się już nie widziałyśmy, tzn. od sylwestra, muszę Wam pochwalić mojego Zięciulka - Szymulka, po prostu super chłopiec rośnie, bardzo mądry, ślicznie mówi i jest bardzo opiekuńczy, przez pierwsze dwa dni chodzili razem z Blanką za rączkę, bo Szymulek jej wszystko pokazywał :laugh2: na prawdę bardzo ładnie mówi:tak: praktycznie wszystko :tak: zaliczyliśmy rodzinny wypad do zoo, pobalowaliśmy urodzinowo, były tańce hulańce ;-) dzieciaczki świetnie się zgrały pod względem spania, zarówno na popołudniowe drzemki jak i nocne spanie, zero problemu, no poza tym że mój dzikusek obraził się na jedzenie :-( ale zwalam to na zęby:-p ogólnie super !!!

... idę poczytać co u Was ...

... KINGA ... strasznie mi przykro, tulam Cię wirtualnie :-(

P.S. a oto nasz parka :-p
20120729233.jpgZdjęcie1132.jpg

niekorci cie na 3 jak tyle brzuchatek wokolo ;-)

najlepsze zabawki dla dzieci?kolorowe klocki, klamerki, pilka i balon przez wieki niezastapione i wszystko co samo jezdzi hihihihi
jak tak wrzucacie to ja tez cos od siebie wrzuce ale 1 fotke bo musze z reszta zrobic porzadek i wgrac na komp a z zakopca niewrzucalam bo za duzo by tego bylo heheh jak na nk wrzucilam to jakies 50 wyszlo az sama bylam w szoku ;-)
Zobacz załącznik 487945
Zabciu przepiekna fota!
a korci kroci i to jak! Hahahaha moj maz tez chce Ale ja mam nerwice i nie wyrobie z 3. Takze od poniedzialku na zajecia do szkoly i juz

wszystko już wypróbowane :tak: ale klamerki odpadły, bo się gadzina złapała na jedną i póki co poszły w odstawkę ;-)
dzieciaczki śliczne :-) a jaki już Antoś duży chłopczyk :sorry2:

wreszcie scully
tęskniłyśmy za Tobą
najlepsze zabawy:):) to piłka, wózeczek z laleczką własciwie taki chodzik jest z fisher price albo chicco który potem zamieniasz na stoliczek
nie podam ci za duzo pomysłów bo miałam chłopca a on już biegam z samochodzikami
... a przypomniało mi się - jak chciałam mieć chwilę ( bo uczyłam się do egzaminów na studiach) dawałam mu do pisania kartki i jedną kredkę pokazałm niby że można malowac słoneczko i takie tam a potem sam strasznie szybko załapał i wiesz uczyłam go że mama piszę to synek tez pisze
masz może to :sorry2: hm nie wiem już jak to się nazywa że malujesz a potem ścierasz chyba tablica :-D wiem znikopis,i kupcie może matę wodną- siostra ma żywego dzieciaczka a tu zajęty jest super
wiesz teraz dzieci mają więcej gadżetów może jakiś laptopik przyciska przyciski i zajmuje się
mój jeszcze lubił układać na lodówce magnesy od danonków-1,5 godziny dziecka nie było
może stempelki
:-D:szok: tylko wiesz mała cała do kąpania będzie no ale chwila spokoju jest

...hm brak pomysłów już
śliczna jest Gabi:):)
ja tez taką chcę- szczególnie zdjęcie z pomidorkiem podoba nam się ( mi i mojemu M)

wózio ma z Fisher Price (dostała na roczek od chrzestnej) :-D kreda i kretki są super, ale bawi się 5 minut i w nogi lub zaczyna obgryzać :-) póki co jeszcze wszystko do buźki wpycha :sorry2: magnesy z lodówki to też obgryza :-D
jedyna "rzecz" co ją zajmuje to pluskanie się w wodzie - godzine jej nie ma (ale trzeba pilnować, bo ma coraz to nowsze pomysły) :-D
tablica i stępelki - muszę pomyśleć coś na ten temat :tak:

prócz pomidorka to w tym tygodniu wpadła na pomysł zgniecenia śliwki (wysmarowała ręce i klaskała- chlapało jej po buzi; radochę miała, że hej), wlazła pod budę od wózka (i krzyczała, że nie może wyjść) oraz wywaliła wszystko z drugiej półki na książki i wlazła do niej (nie wiem jak się tam zmieściła -ledwo ją wyciągnęłam) :-D

....niestety ale straciłam moją ciążę.. :( dziekuje Ci
Pozdrawiam Was!

tulam :-( i znaczy, że jest szansa i wiadomo jak :tak: teraz tylko próbować znowu :tak:

kiedy tak urosły :szok: ta foto "za rączkę" mnie rozwaliło :-D superowe :-D

Svensonka - a ta nerwica to wykryta, czy tak sobie napisałaś?

helolll
I ja wpadam sie przywitac

Gabi sliczna :) oczka ma mamusi

Blaniu Szymciu buziam Was mocnoooo

Scully ja niestety tu zdjec nie wrzuce bo jeszce sie nie naumialam :-D ale zapraszam na Fb :) BAtonik ja nie moge sie ogarnac po wakacjach matkooo
A co do zabaw to u nas mlodzieniec zajmuje sie sam przewaznie teraz etap jezdzi swoim autkiem hipciem bawi sie samochodami jak sie znudzi to zawieszam hustawke ,potem robimy patataj na mojej nodze troche bjke poogladamy I jakos leci mysle ze jszcze troche a nasze bable beda juz sie lepiej umialy ,,soba" zajac :tak:;-)
Dziewczyny idziemy na chrzciny podrzucie pomysla co kupic , dodam ze nie jestesmy chrzestnymi i jest to dziewczynka :)
Sorki za brak ladu w pisaniu ale lepetyna peka i juz nie mysle ide lulu

Fajnie ze sie oddzywacie odrazu czlowiekowi lepiej :)
:huh:

reklama
ale zapraszam na Fb :) BAtonik ja nie moge sie ogarnac po wakacjach matkooo
A co do zabaw to u nas mlodzieniec zajmuje sie sam przewaznie teraz etap jezdzi swoim autkiem hipciem bawi sie samochodami jak sie znudzi to zawieszam hustawke ,potem robimy patataj na mojej nodze troche bjke poogladamy I jakos leci mysle ze jszcze troche a nasze bable beda juz sie lepiej umialy ,,soba" zajac :tak:;-)
Dziewczyny idziemy na chrzciny podrzucie pomysla co kupic , dodam ze nie jestesmy chrzestnymi i jest to dziewczynka :)
Sorki za brak ladu w pisaniu ale lepetyna peka i juz nie mysle ide lulu

Fajnie ze sie oddzywacie odrazu czlowiekowi lepiej :)
:huh:

nie ma mnie na Fb :-) ale jestem na nk :tak: jak znajdę chwilkę to luknę (jeśli nadal jesteś) :tak:
my chrzciny mieliśmy wczoraj :tak: mąż- chrzestny :tak:
nasza Gabi dostała kase, a od cioci (nie była chrzestną) złote kolczyki z białą kropką na wkręt :tak: Gabi przekuliśmy na roczek uszka (póki co w tych samych chodzi), ale fajnie, że ma już nowe kolczyki do podmiany :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry