reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam i się melduję

... podczytuję, myślę o Was i pamiętam, ale niestety weny brak:sorry:, mamy teraz troszkę kłopotów i nawet nie chce mi się o tym myśleć:-(, ale na szczęście Blanusia zdrowa i uśmiechnięta ;-) jesteśmy na etapie odsmoczkowania i odpieluchowania :tak: odsmoczkowanie super z tym drugim troszkę gorzej :sorry: ale to dopiero początek naszej nauki ;-) a to dla przypomnienia

slicznotka juz stracila swoj dzidziusiowy wyglad i wyglada juz jak prawdziwa panienka :-) jednym slowem jak starszak ;-) zycze powodzenia wze smoczkiem i pieluchami ;-) u nas DIDI narazie niema szans zeby zniknal bo do zasypiania jest niestety niezbedny a z pieluchami tez roznie maly zaczyna juz caly dzien wolac a-a ze juz sama niewiem kiedy chce a kiedy nie i chyba zaczynam wymiekac bo predzej jak zawolal tak zrobil a rteraz nonstop wola ale oby u was poszlo w miare szybko ;-) powodzenia

reklama
:)

Hejo po dłuższej przerwie:)

A więc we wtorek odebraliśmy wyniki Małej no i niestety jest chora :-(:-( pani doktor dała skierowania do lekarzy ,wytłumaczyła co i jak pochwaliła że juz chodzimy na rehabilitację ,stwierdziła że niunia może mieć niedosłuch :( 24 lipca jedziemy do poradni audiologicznej i mam nadzieję że będzie ok..
Mała rozwija sie jak na razie dobrze ,gaworzy , śmieje się, i nawet pełza , jest bardzo ruchliwa:)
Bardzo kochany jest ten nasz mały łobuziak ,noce prześpi całe zasypia około 23 a budzi sie przeważnie 9-10 za to w dzięń trzeba dużo uwagi jej poświęcać bo śpi po 15-20 minut takie drzemki ma w dzień, i nie mam nawet kiedy przy kompie posiedzieć nie raz w telefonie zobacze co tam u Was ale strasznie wolno chodzi mi net i nie da rady popisać
a to moja niunia P6150122.jpg

POzdrawim Was i w miarę możliwości będe częściej zaglądać pappa :)

:)

Hejo po dłuższej przerwie:)

A więc we wtorek odebraliśmy wyniki Małej no i niestety jest chora :-(:-( pani doktor dała skierowania do lekarzy ,wytłumaczyła co i jak pochwaliła że juz chodzimy na rehabilitację ,stwierdziła że niunia może mieć niedosłuch :( 24 lipca jedziemy do poradni audiologicznej i mam nadzieję że będzie ok..
Mała rozwija sie jak na razie dobrze ,gaworzy , śmieje się, i nawet pełza , jest bardzo ruchliwa:)
Bardzo kochany jest ten nasz mały łobuziak ,noce prześpi całe zasypia około 23 a budzi sie przeważnie 9-10 za to w dzięń trzeba dużo uwagi jej poświęcać bo śpi po 15-20 minut takie drzemki ma w dzień, i nie mam nawet kiedy przy kompie posiedzieć nie raz w telefonie zobacze co tam u Was ale strasznie wolno chodzi mi net i nie da rady popisać
a to moja niuniaZobacz załącznik 482507

POzdrawim Was i w miarę możliwości będe częściej zaglądać pappa :)

kochana tak mi przykro tak dlugo czekaliscie na swoja niunke a tu taka wiadomosc wiem dobrze ze zawsze taka wiadomosc jest szokiem i ciezko ja przyjac ale bedzie dobrze rehabilitacja odpowiedni lekarze i cwiczenia daja bardzo duzo , zagladaj do nas jak najczesciej :-)

a ja dzis odebralam wyniki malego mocz ok morfologia tez tylko neutrocytow ma za malo lub za duzo niepamietam teraz i czegos jeszcze ma za malo a wapn fosfor i alp wyszlo ok ale co mnie bardzo dziwi zelazo ma za niskie :-( a to wskazywaloby na anemie ale przeciez hemoglobina jest ok i przez 2 miesiace lykal zelazo wiec nierozumiem czemu ma niski jego wynik ale zobaczymy co we wtorek powie lekarz puki co wekend prze demna i mam zamiar na krok niewychodzic z domu wkoncu 2 dni bez jezdzenia :-p

Witam i się melduję

... podczytuję, myślę o Was i pamiętam, ale niestety weny brak:sorry:, mamy teraz troszkę kłopotów i nawet nie chce mi się o tym myśleć:-(, ale na szczęście Blanusia zdrowa i uśmiechnięta ;-) jesteśmy na etapie odsmoczkowania i odpieluchowania :tak: odsmoczkowanie super z tym drugim troszkę gorzej :sorry: ale to dopiero początek naszej nauki ;-) a to dla przypomnienia
Sliczna

Witam Was kochane moje:*
Izuś piękna masz córcie, zobaczysz ćwiczenia duza dadza! :*:*:*

Kurcze ja sie sklerozy nabawiłam;/ tak to jest jak sie nie zaznacza postów:wściekła/y:

Najważniejsze to to że pamietamy o Was i mocno ściskamy:*:*:*

Witam Was kochane moje:*
Izuś piękna masz córcie, zobaczysz ćwiczenia duza dadza! :*:*:*

Kurcze ja sie sklerozy nabawiłam;/ tak to jest jak sie nie zaznacza postów:wściekła/y:

Najważniejsze to to że pamietamy o Was i mocno ściskamy:*:*:*
hej co tam u was jak alanek?jeszcze troche i zaczniecie rozszerzac menu fajna sprawa musisz zagladac czesciej ;-)

a ja dzis kobietki kolejne zdziwienie bylam u lekarza z corka bo wysypka mimo podawania lekow przeciwhistaminowych nieustepowa;a a nawet sie pogorszyla i okazalo sie ze to nie zadne uczulenie tylko rumien zakazny :baffled::confused:na szczescie nieszkodliwa choroba i nieleczy sie jej jakos specjalnie dostala tylko jakis syrop na wysypke i rutinoskorbin na wzmocnienie oorganizmu, ciekawe czy maly zalapie to od niej a najgorsze ze w osrodku w poczekalni byla 2 dzieci z ospa mam nadzieje ze moje bable sie niezarazily...a jutro jade z wynikami malego do lekarza ciekawa jestem co powie

Witam Was kochane:)
U nas ok, teraz maly spi ale pewnie zaraz bedzie budzil sie na flaszeczke;-)
Na weekend jedziemy w dawne kieleckie do rodzinki wiec troszke odpoczniemy:-)

Zabciu super ze trafilas na tak fajnego lekarza:tak:
Lopciu jak gardełko?
Erbuś, Myszko, Izuś, sevensonka :*:*:*

hej kobietki dlugo sie nieodzywalam ale mialam kryzys z moim M ogolnie jakies 2 tyg bylo neciekawie...ale mam juz za soba wizyte z antosiem i ma zalecona rehabilitacje 2 razy w tygodniu i butki z aurelki mam nagrac filmik jak chodzi i za kilka miesiecy 4-6 miesiecy zrobic kolejny filmik zeby miec porownanie jak jest teraz a jak potem narazie rtg nierobimy bo pani dr powiedziala ze z rtg moze wyjsc jedynie skrzywienie czegostam ale to rzadko bywa a po za tym nawet gdyby maly to mial to to sie tylko operuje a tak malego dziecka nikt by mi niezoperowal na to ale pani dr jest dobrej mysli i mowi ze narazie rehabilitacja i butki i to powinno pomoc a jak za pare miesiecy niebedzie poprawy to bedziemy wtedy robic jakies dodatkowe badania , i co mnie zdziwilo zauwazyla u klaudi ze prawa stpe stawia do srodka podczas chodzenia co ja nigdy tego niezauwazylam ani nawet niezwrocilam uwagi :szok: i klaudia do swoich zajec ma dopisane pol godziny rehabilitacji tygodniowo, czyli od tego lub nastepnego tygodnia(bo teraz sa urlopy) zaczniemy jezdzic nie raz w tygodniu jak do tej pory ale 2 razy w tygodniu a jak we wrzesniu dojdzie szkola i basen klaudi 2 razy w tygodniu to niewiem jak ja sie ze wszystkim wyrobie :baffled: ehh ale zobaczymy jakos to bedzie...

babolki wylazic gdzie sie pochowalscie wszystkie?
a slyszalyscie o tej trabie powietrznej w smetowie granicznym?to jest zaraz obok mnie kilka kilometrow...dobrze ze do nas niedoszlo a w ten dzien wialo fest...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry