reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Zabko i jak tam u lekarza?

Buziam Was mocno:*

ehh szkoda gadac mam go juz serdecznie dosc on mnie juz chyba tez....weszlam dzis i mowie ze mam juz wyniki on ze ok daje mu i mowie ze morfologia bardzo ladnie sie poprawila a on ok to zaraz spiszemy do karty spisal wyniki i zagralam glupa ze niby niekumata i pytam a jak tam ta witamina D czy w normie jest bo ja sie nieznam :-p (a obok jest napisane jak byk normy) a on spojrzal i powiedzial tak tak tu jest wszystko w normie bardzo ladnie wszystko wporzadku dziekuje dowidzenia :szok: no to ja dowidzenia i poszlam w holere...i dzis zadzwonilam i zarejestrowalam malego d prywatnego pediatry w grudziadzu Cesarza bo polecila mi go pani pedagog ale na necie tez dobrze o nim pisza jadedo niego glownie po to zeby dostac skierowanie ktore mam nadzieje mi da bo jak nie to sie zalamie ale pokaze mu tez te wszystkie wyniki i wogole i przy okazji zapytam co on sadzi o nozkach malego i tych wynikach...a o naszym lekarzu szkoda gadac juz kiedys sie nanim zawiodlam jak klaudia miala pol roczku i miala biegunke a on ja antybiotykami leczyl mimo ze po 10 dniach biegunka byla nadal i wiedzial ze bylo bardzo duzo zachorowan na rotawirusy wtedy ale nic niepowiedzial i wkoncu jak po 10 dniach zaczela jej woda z pupci leciec zamiast kupki to sie wytraszylam i pobieglam na pogotowie jak ja polozylam spac i lekarz zlapal sie za glowe (ten dyzurny) i odrazu wypisywal skierowanie do szpitala potem dlugo nieufalam temu pediatrze potem znow jakos sie do niego przekonalam z malym do tej pory tez bylo ok ale znow zaczyna mi niepasowac a najgorsze jest to ze to jedyny pediatra u nas do dzieci :-( wiec trzeba isc albo do niego albo prywatnie..zmykam spac jutro i w sobote mnie niebedzie bo ide robic jedzenie na 18-tke mojego brata wiec bede miec troche roboty :sorry: cale szczescie to tylko raz ;-)

trzymajcie sie kochane udanego wekendu

reklama
helolll
Meldujemy sie
Żabciu cicho spokojnie bo upały i wakacje to sie lofruje A co do przekazu do raczej prywatny lekarz nie wypisze tylko moze ten na nfz niestety No niestety ciezko dzis znalesc dobrych lekarzy a jak sa to czeka sie miesiacamy na wizte , albo wyjechali lub maja pryw praktyki

miłego dzionka pozdr

helolll
Meldujemy sie
Żabciu cicho spokojnie bo upały i wakacje to sie lofruje A co do przekazu do raczej prywatny lekarz nie wypisze tylko moze ten na nfz niestety No niestety ciezko dzis znalesc dobrych lekarzy a jak sa to czeka sie miesiacamy na wizte , albo wyjechali lub maja pryw praktyki

miłego dzionka pozdr

no on na nfz to przyjmuje tylko w szpitalu na patologii noworodka a w domu popoludniami przyjmuje prywatnie a skierowanie mysle ze mi wypisze bo dzis rozmawialam z pania pedagog to mowila ze jej zwolnienia wypisywal wiec mi skierowanie tez powinien ale zobaczymy jak nieda to wtedy dalej bede sie marwic ;-)
a dzis nog nieczuje rano grudziadz potem do i obiad a zaraz po obiedzie do brata ale juz mam czesc porobiona jutro tylko miecho odpiec i salatki zrobic i ewentualnie ciasto pokroic a po urodzinach mamy z mezem zaproszenie do sasiadow na grila wiec cala sobote balowanie ;-)

pozdrawiam z upalnych Mazur :)

o to pewnie duzo nad woda siedzicie odpoczywajcie i odprezajcie sie bo czas pochwalic sie nowa fasolka na naszym watku ;-) wakacje sprzyjaja poczeciom ;-)

a ja juz po urodzinach brata goscie nawalili bo mieli byc na 17:30 wiec i tak pozno a zaczeli sie pojawiac o 19:00 i bylam zla bo o 19:30 juz musialam sie zwijac z dziecmi do domu bo to ich pora spac i antos byl juz zmeczony wiec nawet niezdazylam sobie z rodzina posiedziec a juz daaaawno niemialam okazji tak zobaczyc wszystkich na raz :-( a jak wrocilam do domu i polozylam dzieci spac to sama padlam jak mucha po upalnym dniu przy goracych garach :sorry: wiec ogolnie niezbyt bylam zadowolona z tych urodzin no ale trudno wazne ze zdazylam zrobic wszystko do jedzenia i gosciom smakowalo :-)

helloł
zapraszam na kawkę
ciąg dalszy upalnego dnia się szykuje

dzis juz niebylo tak zle dalo sie oddychac i wiatr byl przyjemnie chlodny...przynajmniej u nas wiec u was tez ale pocieszajace jest ze z dnia na dzien ma byc chlodniej byleby bylo cieplo ale niezagoroco i bedzie ok

kbietki poprosze o kciuki na jutro od 16:00 obym dostala to skierowanie od tego prywatnego lekarza bo na tym mi najbardziej zalezy podczas tej wizyty:sorry: bo jak juz zdobede skierowanie to dalej juz pojdzie zgroki i wszystko bede mogla juz dobrze zalatwic :tak:

zabko masz rację było dzisiaj przyjemnie:) wiał wiaterek
dla mnie moze byc lekko chłodniej byle nie padało tyle i nie było burz
zabko za jutro &&&&

erbuś Mąż do pracy chodzi więc jemy razem śniadanko, wypuszczam go do pracy a potem mam czas na bb
od następnego poniedziałku ma urlop
a potem już smigamy na wczasy
jak było nad morzem ????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry