reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hi :)

Ja wpadam tylko zostawić buziaki i Was pozdrowić.

Choć chyba wszyscy na wakacjach bo taka tutaj cisza!

U nas wszystko ok. Może wieczorkiem wpadnę na dłużej jak Szymek pójdzie spać to poczytam i coś skrobnę.

:*

reklama
witam Was...
dawno nie pisałam tu..
Pamietam Was. Jestem tuż po stracie wiec mało mnie na forum. zaszłam w ciazę po hsg.

pozdrawiam ciepło

Hi

I ja sie melduje po wakacjach :)

Izus bedzie dobrze &&&&&&&&&&& Malusia slicznusia
Kinia :(
Lopciu jak było opowiadaj
Żabciu dobrze ze dobrze trafiłaś

Ogolnie to sie ogarniam czyli pranko, prasowanko brrrr i konca nie widac Na wakacjach bylo cudnie kocham to miejsce spokuj cisza ehhh CAluje Was mocno wszyskieeee :-*

Hi

I ja sie melduje po wakacjach :)

Izus bedzie dobrze &&&&&&&&&&& Malusia slicznusia
Kinia :(
Lopciu jak było opowiadaj
Żabciu dobrze ze dobrze trafiłaś

Ogolnie to sie ogarniam czyli pranko, prasowanko brrrr i konca nie widac Na wakacjach bylo cudnie kocham to miejsce spokuj cisza ehhh CAluje Was mocno wszyskieeee :-*
erbuś cudnie u nas na pomorzu upały przeszło 30 stopni a tam tylko do 25 więc można było chodzić po szlakach bez męczenia się, na Węgrzej pogoda tez super była bo się baliśmy ze będzie tez przeszło 30stopni a było do 27,na Słowacji tez super, jaskinie zaliczonei i nowe szlaki zdobyte
wracaliśmy wieczorem z piąteku na sobotę do domku no i jak w radiu usłyszeliśmy że 4 turystów z warszawy zginęła to wiecie od pioruna to bardzo nieprzyjemne uczucie bo my w ten dzień tez chodziliśmy nie w Pieninach no ale ....:-( jakoś smutno nam się zrobiło

Myszko i batonik kiedy nad morze śmigacie ???

wracaliśmy wieczorem z piąteku na sobotę do domku no i jak w radiu usłyszeliśmy że 4 turystów z warszawy zginęła to wiecie od pioruna to bardzo nieprzyjemne uczucie bo my w ten dzień tez chodziliśmy nie w Pieninach no ale ....
unhappy.gif
jakoś smutno nam się zrobiło
..ja Cie rozumiem :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry