reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
tymczasem mam juz wyniki kolejnych badan ale kompletnie nie wiem o co chodzi,ani norm jeszcze nie mam a osrodek zamkniety.musze czekac do pn zeby tam zadzwonic.Z tego co zdarzylam sie zorientowac zadnej chlamydii nie mam ale jakis test na przeciwciala jest dodatni.(to bylo badanie w kierunku poronien o ile sobie przypominam.chyba czy cos moze je powodowac).tak piate przez dziesiate moge sprawdzic.gdzies tam chyba norma jest ok ale jest cos dodatniego i czuje ze to tez nie ok...no ale to takie moje przypuszczenia.zazwyczaj wyniki pojawialy sie a potem dopiero normy.a i tak najlepiej skonsultowac to z kims kto sie na tym zna.bo ja nie.cos jednak czuje ze to co dodatnio wyszlo nie jest ok.czy ja nie moge jak inne kobiety normalnie bez przeszkod zajsc w ciaze??/
tak w ogole to mam cholernego lenia dzisiaj.nic ale to nic mi sie nie chce i malo zdzialac moge

Ostatnia edycja:
dziewczynki a moze wpadniecie na kawke?;-)szkoda ze sie tak nie da:rofl2:my tez juz po obiadku,mielismy kurczaczka duszonego do tego warzyaw z bulka tarta,suroweczka z kiszonej kapustki i ziemniaczki,sosik wyszedl najpyszniejszy:-)a wiecie co najmniejszemu smakowalo:confused::confused::confused::confused:kiszona kapustka:szok::szok::szok::szok:i kto tu moze byc w ciazy:confused::confused::confused::confused::confused:

hej dziewczyny
ja tylko na moment wpadłam powiedziec że własnie przylazła:wściekła/y: ale sie spodziewałam juz 2 dni temu, przedwczoraj juz swoje wyryczałam,
a dzis już z nadzieja na następny cykl patrze.... tylko najgorsze jest to ze prawdopodobnie na owulke znowu bede miesiąc czekać i te dziewczyny które teraz ze mna cykl zaczynaja bedą juz dawno po testowaniu albo zafasolkowane a ja bede dopiero płodzic;-) szkoda no ale trudno... a moze cos innego sie wydarzy w tym cyklu.:confused:.. cóz zobaczymy....

miłej soboty :-)

hej dziewczyny
ja tylko na moment wpadłam powiedziec że własnie przylazła:wściekła/y: ale sie spodziewałam juz 2 dni temu, przedwczoraj juz swoje wyryczałam,
a dzis już z nadzieja na następny cykl patrze.... tylko najgorsze jest to ze prawdopodobnie na owulke znowu bede miesiąc czekać i te dziewczyny które teraz ze mna cykl zaczynaja bedą juz dawno po testowaniu albo zafasolkowane a ja bede dopiero płodzic;-) szkoda no ale trudno... a moze cos innego sie wydarzy w tym cyklu.:confused:.. cóz zobaczymy....

jestem z toba melissa.wiem jak bardzo przykro sie robi i pamietaj ze nie jestes sama.ja w tym cyklu juz nie plakalam.moze dlatego ze zrobilam bete i raczej sie nie ludzilam.jest mi tym bardziej przykro ze cos mi tam w badaniach wyszlo co moze przeszkadzac zarodkowi zagniezdzic aie,a nawet go zwalczac:-(.Byleby to szybko mozna bylo rozwiazac i zycze sobie jakiegos konkretnego lekarza a nie takiego co bedzie to lekcewazyl...Bo inaczej i z nadchodzacym cyklem moge sie pozegnac.najgorsze sa poczatki cyklu.nic nie mozna zdzialac i wszystko jest takie odlegle...:(((ty zawsze masz takie dlugie cykle?

pati-no szkoda ze sie nie da.Brzmi fantastycznie choc jestem wegetarianka:)A brzmi fantastycznie bo chyba otwarta i goscinna z ciebie osoba.juz nie raz zapraszalas:)

reklama
hej dziewczyny

przykro mi i zycze szczescia w nowym cyklu. wiem jakie to trudne jak przychodzi @ ja tez zawszw beecze i rycze na meza o byle pierdole :/ ale od tego cyklu mam zamiar to zmienic. ktos kiedys napisal ze czas staran to jeden z pieknych i wyjatkowych okresow w zyciu kobiety. i tego sie trzymajmy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry