reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

claudia ja sie na Ciebie nie denerwuje:) Raczej na kogoś innego... Nie lubię ludzi nieodpowiedzialnych. Ja staram sie 4 cykl. Codziennie modlę sie do Boga zeby tym razem sie udało. A innym się udaje i mają to gdzieś. Dla tego maleństwa, które być moze mam po serucheam albo mieć będę zrobiłabym wszystko. Nienawidzę lekarzy. U ginekologa byłam tylko 2-3 razy jak miałam 18 czy 19 lat i dopiero teraz niedawno poszłam się troszkę przebadać ( usg, cytologia) bo planowaliśmy zacząć starania. I chodzę do gina na kontrolę co 2 miesiace. Tak zeby zjrzał czy wszystko ok.

reklama
OJ pozno bardzo, masakra, moj wczesniej ale tesknie juz, musze jescze brzuszki porobic bo mi sie zle siada, a i jeszcze waze 51 kg, koszmar, najgorze ze ten brzuch do mnie nie pasuje zawsze mialam w miare plaski a tu suprise :baffled:
Ja odkad siedze z wami na forum to schudlam, chyba dlatego ze nie chcialo mi sie gotowac, nawet moj mi powiedzial ze robie obiady na odpierdziel :happy:

claudia ja sie na Ciebie nie denerwuje:) Raczej na kogoś innego... Nie lubię ludzi nieodpowiedzialnych. Ja staram sie 4 cykl. Codziennie modlę sie do Boga zeby tym razem sie udało. A innym się udaje i mają to gdzieś. Dla tego maleństwa, które być moze mam po serucheam albo mieć będę zrobiłabym wszystko. Nienawidzę lekarzy. U ginekologa byłam tylko 2-3 razy jak miałam 18 czy 19 lat i dopiero teraz niedawno poszłam się troszkę przebadać ( usg, cytologia) bo planowaliśmy zacząć starania. I chodzę do gina na kontrolę co 2 miesiace. Tak zeby zjrzał czy wszystko ok.
To lepiej mi, trzeba umiec niektorych zrozumiec, nawet jezeli to koliduje z naszy,mi przekonaniami, ja to robilam i robic musze Tego tez mnie uczy moja E, wszystkiego mnie uczy, zyc od nowa tez!!!!

reklama
A ja chyba i tak nie powinnam sie starac bo podobno przy moje "chorobie" dziecko to najgorze wyjscie, ale trudno, chce je urodzic zanim umre, a dlugo zyc nie bede no!!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry