Robale
Fanka BB :)
Pa kochanaKochane,
ja spadam do domku...
Jutro od rana bedę z Wami
Buzial wielki i bombelki!!!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pa kochanaKochane,
ja spadam do domku...
Papatki i do jutra i wykorzystaj tam meza po aquaaerobiku porzadnieKochane,
ja spadam do domku...

No papatki, ja jeszcze posiedze az moj nie wrociKochane,
ja spadam do domku...
papapa buziaki 102Kochane,
ja spadam do domku...
Mój to znowu dzisiaj o 21 będzieNo papatki, ja jeszcze posiedze az moj nie wroci

a możesz mi jakiś polecić??My zawsze z zelem:-)
Ja mialam i to i to, ale zalatwialam to troche po znajomosci z lekarzem z pracy. Chyba gorsza byla przegroda nosowaO nie!!1 ja ich nie usune, nie ma mowy, wole je miec do konca zycia !!! Mialam mie czabieg przegrody nosowej, jeszcze moje hemki, o nie bede bez nosa i bez du***, pupy znajac polskie szpitale![]()
OJ pozno bardzo, masakra, moj wczesniej ale tesknie juz, musze jescze brzuszki porobic bo mi sie zle siada, a i jeszcze waze 51 kg, koszmar, najgorze ze ten brzuch do mnie nie pasuje zawsze mialam w miare plaski a tu supriseMój to znowu dzisiaj o 21 będzie

No i u mnie bylo juz z nimi nieciekawie bo zrobila się szcelina i czesto z tamtad krwawilam, a teraz powiem ci ze nie zaluje lekarz w szpitalu ładnie to zrobilO nie!!1 ja ich nie usune, nie ma mowy, wole je miec do konca zycia !!! Mialam mie czabieg przegrody nosowej, jeszcze moje hemki, o nie bede bez nosa i bez du***, pupy znajac polskie szpitale![]()