rudka
Mama lipcowa '08
dokładnie:-) ale zawsze to razniej "pogadac" z osobami ktopre są w tej samej sytuacjiPrzeciez od samego czytania forum w ciaze nie zajde!

ja rozumiem o co ci chodzi,zresztą tu jest juz kilka ątkow dla staraczek, trudno sie polapac,ale te czerwone litery to dobry pomysł,jestem zadziewczyny, ja nie wiem, czy z tym wątkiem zamkniętym to wypali, bo takie wąteczki najelepiej się tworzy wewnątrz istniejącego wątku ogólnego, a my funkcjonujemy w dużym wątku- staramy się...stworzyć można tylko kolejny podwątek tego dużego wątku, a nie wiem, czy o to nam chodzi....możemy ustalić np., że wszystko, co związane z testowaniem piszemy dużymi, drukowanymi, czerwonymi literami...przeglądając strony od razu bedzie widac, gdzie pogaduchy, a gdzie ważne info...
NO TO CO U MNIE... JESTEM W 18dc , OSTATNI TRWAŁ 39 DNI WIEC KOMPLETNIE NIE WIEM JAK OBLICZYC TERMIN OWU,BO NIE WIEM JAK DLUGI BEDZIE TEN CYKL,ZADNYCH BÓLI BRZUCHA ITP OBJAWOW OWU ZAZWYCZAJ NIE MAM,CZEKAM CO DALEJ,

no ale w sumie sie az tak tym nie przejelam, dopiero pierwszy cykl staran, terez bede czekala na malpiszona, chociaz nawet ciezko mi powiedziec kiedy przyjdzie. Ciesze sie ze go zrobilam bo w koncu wiem na czym stoje
mialam wielkie nadzieje i przeczucia (bolace podbrzusze plus piesi plus wydzielina), od nastpnego cyklu bede mierzyla moze tempki to bedzie latwiej trafic w owulacje a nie tak na slepego.
mierzenie tempki to bardzo dobry pomysl ja tez zaczelam ierzyc dopiero w 2 cyklu i przynajmniej wiem kiedy ta owulka