• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Tak czy siak... to chyba lepiej jednak poczekać do tego okreslonego dnia @ i jak nie przyjdzie to wtedy się testować... bo tak to nie potrzebnie się człowiek denerwuje...:-(
Tak moralizuję choć sama jestem tak niecierpliwa, że stestowałabym się po każdym przytulaniu:-D:tak::szok:

Ja chyba jednak nie wytrzymam i zrobię betę - wiem, że część starających robi po 7 dniach od owu i wychodzi - jak nie wyjdzie to poczekam do @ i powtórzę.

Pewnie tego gorzko pożałuje, ale co tam mówi się trudno!!!

agniesiar
czyli ten Quick Vue (mam go w szufladzie hehe) jest nic nie warty??

Nie źle mnie zrozumiałaś - jest bardzo dobry ale pokazuje od wysokiego stężenia!!!:-)

Jeżeli masz wątpliwości kiedy mogło dojść do owu itd. czyli nie masz pewności że minęło mni 14 dni to moze pokazać minus, a w rzeczywistości będzie plusik

Czy to "@" znaczy okres?

Hihi... tez musiałam kilka wypowiedzi przerobić aby sie zorientować...;-)

Dziewczyny, kurde jak ten test Qick Vue jest nic nie warty to właśnie dzisiaj rano wyrzuciłam 25 zeta w błoto... i jeszcze jak mi nic nie wyjdzie albo i wyjdzie to będę się dnerewować czy oby na pewno dobrze... albo może jest jeszcze szansa...

Biedroneczka, Ty to masz dobrze... w pracy sobie zrobić Betę...:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry