reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Oby nie Kochana... oby nie ;-)
Tylko tak sie zastanawiam czy odwołać ta wizytę u ginekologa czy moze poprosić go aby mi zlecił badanie hormonów... w sumie wiem, ze jak mu powiem, ze to pierwszy miseiac staran to mi powie aby poszla do meza i go mocno przytulila...:tak::-D

Marzi, ja bym odwołała tą wizyte,chyba,że dawno nie byłaś na kontroli???????

Przejdz przez około 3 cykle i jeśli ci się nie uda to idz wtedy. Mój ginekolog tak mi mówił 3 miesiące starań a jak się nie uda to mam przyjśc,więc może i ty zrób tak samo?

cześć, ja już po pracy robiłam dzisiaj test i wyszła jedna krecha, mo ale może jeszcze za wcześnie w końcu dopiero 9 dpo
jakieś żyłki mi powyłaziły na piersiach

Marzi, ja bym odwołała tą wizyte,chyba,że dawno nie byłaś na kontroli???????

Przejdz przez około 3 cykle i jeśli ci się nie uda to idz wtedy. Mój ginekolog tak mi mówił 3 miesiące starań a jak się nie uda to mam przyjśc,więc może i ty zrób tak samo?

no byłam w lutym, więc nie ma parcia... fuck:zawstydzona/y:
chyba racja, odwołam i już.

reklama

To ja teraz akurat mam 3 cykl, kiedy się staramy.uuu to jakby co czeka mnie w następnym miesiącu wizyta u gina.

cześć, ja już po pracy robiłam dzisiaj test i wyszła jedna krecha, mo ale może jeszcze za wcześnie w końcu dopiero 9 dpo
jakieś żyłki mi powyłaziły na piersiach

Żyłki to podobno dobrze, jak widać na piersiach, a brodawki masz ciemniejsze też???

dziewczyny straszne te historie o tych maluchach , które się rodzą, a potem dla rodziców nie istnieją. Ale zauważcie, że czasami pokazują rodziny wielodzietne, gdzie są straszne warunki zyciowe, dzieci głodują, rodzice bez pracy i tam dzieci rodzą się prawie rok po roku. A w rodzinach gdzie te warunki dziecko miałoby świetne, to często jest brak dziecka, albo jedno tylko. Smutne to:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry