Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oby nie Kochana... oby nie ;-)
Tylko tak sie zastanawiam czy odwołać ta wizytę u ginekologa czy moze poprosić go aby mi zlecił badanie hormonów... w sumie wiem, ze jak mu powiem, ze to pierwszy miseiac staran to mi powie aby poszla do meza i go mocno przytulila...![]()
cześć, ja już po pracy robiłam dzisiaj test i wyszła jedna krecha, mo ale może jeszcze za wcześnie w końcu dopiero 9 dpo
jakieś żyłki mi powyłaziły na piersiach
Marzi, ja bym odwołała tą wizyte,chyba,że dawno nie byłaś na kontroli???????
Przejdz przez około 3 cykle i jeśli ci się nie uda to idz wtedy. Mój ginekolog tak mi mówił 3 miesiące starań a jak się nie uda to mam przyjśc,więc może i ty zrób tak samo?

cześć, ja już po pracy robiłam dzisiaj test i wyszła jedna krecha, mo ale może jeszcze za wcześnie w końcu dopiero 9 dpo
;-)mmm, trzymam mocno kciuki by Tobie się udało!!!!;-)

Przejdz przez około 3 cykle i jeśli ci się nie uda to idz wtedy. Mój ginekolog tak mi mówił 3 miesiące starań a jak się nie uda to mam przyjśc,więc może i ty zrób tak samo?