reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

to jest metoda ktora sosuje od początku, przytulamy sie kiedy nam sie chce a ze mojemu sie chce zawsze a i ja na brak checi nie narzekam to nie mam problemu zeby sie kochac kiedy "jest najlepszy moment":-) ale nic na siłe bo to nie o to chodzi. tylko nie moge powiedziec ze jestem do konca wyluzowana do jednak podswiadomosc dziala a w niej siedzi ciagle mysl o kolejnym dziecku...

Agapas trzymam kciuki za udana wizyte i nie stresuj sie bo to szkodzi i tobie i dzidzi. bedzie dobrze!! a jak bedziesz miala jes foto moze to wrzuc na forum. mam jakas dewiacje chyba ale lubie ogladac fotki z usg:zawstydzona/y::-):-):-)

Dzięki kusska :-) Nie ma sprawy, postaram się wrzucić tylko nie za bardzo wiem jak to się robi :-( ale postaram się coś wykombinować :tak::tak:.

reklama
Jagódko ja bym nie testowała. Jeśli już skonczyłaś tabletki to poczekaj, jeszcze może Ci nie wyjść i tylko się zdenerwujesz. Ja bym spokojnie poczekała jeszcze te kilka dni żeby się nie rozczarować. Ja się pospieszyałm i też mi na początku nie wyszło... więc czekałam spokojnie, już wyluzwałam bo pomyślałam sobie, że będzie co ma być i dopiero robiłam dwa tygodnie po odstawieniu tabl na wywowłanie i wtedy już wyszedł pozytywny test.

Nie doczytałam wcześniej ale brałam tablketki na wywowłanie @ ?? tak ??
ja też miałam zawroty głowy na samym początku a test wyszedł mi negatywny....

Zrobisz jak uważasz ale ja bym jeszcze czekała :-):-):-). Powodzenia i trzymam kciuki.

Dokładnie ja tak chce zrobić!
Biore tabletki na pobudzenie jajników do produkcji jajeczek :)

Ja to sobie myslałam tak: dzisiaj wzięłam ostatnią tabletkę. poczekam może z testem do soboty i zobacze czy nie dostanę juz @ z odstawienia i jak bedę się czuć
nie ma co się chyba nakręcać dopóki nie będę miala większej jsaności

jak nie przyjdzie do końca tyg wtedy zatestuje,tak chyba bedzie najlepiej..?

Aha Ta klucha w gardle to chodziło mi o mdłości,że wszystko stało mi dzis rano w gardle...ale ponieważ miałam już takie objawy przy odstawianiu tabsów antyk to nie nakręcam się...

Myślę, że tak będzie najlepiej :-) chociaż muszę Ci powiedzieć, że masz ciekawe objawy... hm... narazie nic nie mówię.... tylko zaciskam kciuki, a Ty informuj na bieżąco jakby co.. :-):-D:-)

Jagódko ja po luteinie mialam @@@ najczesciej do 5 dni od odstawienia, a raz az 14.....wiec jak dzis odstawiasz to nie za wczesnie testowac w sobote? jak szybko mialas wczesniej @@ po luteinie?

reklama
Jagódko ja po luteinie mialam @@@ najczesciej do 5 dni od odstawienia, a raz az 14.....wiec jak dzis odstawiasz to nie za wczesnie testowac w sobote? jak szybko mialas wczesniej @@ po luteinie?

Rudka- ja biore cyclo-progynova na rozruszanie jajników aby produkowały jajeczka i unormował się okres po braniu tabsów. A przy okazji moja gin mi powiedziała,że bardzo ładnie zachodzi się na tych tabletkach w ciążę.
To jest moje pierwsze opakowanie. Cały czas czułam sie dobrze,a od momentu kiedy widziałam na usg pękniecie jajeczka pobolewał mnie brzuch i miałam duży apetyt.

Nic poza tym. żadnych innych objawów. Kręci mi się w głowie tylko przy wstaniu z łóżka i może zdarzyło w ciągu dnia.
W gardle stało mi wszystko po raz pierwszy dzisiaj rano.

A poza tym chce mi się spać cały czas,a rano nie mogę się podnieść.

Dzisiaj skończyłam opakowanie i będę czekac czy pojawi się @ więc nie chce testować zbyt szybko. Myślałam najwczesniej w niedziele o ile nie w pon,ale zobaczymy ile wytrzymam...

Poza tym gin mi powiedziała,że jeśli dostanę @ to mam brac te leki przez 3 m-ce i jeśli w tym czasie na zajde w ciążę to wtedy ide na prześwietlenie macicy (bo jestem po porodzie dziecka więc różne rzeczy mogły się wydarzyć)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry