• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

to jest metoda ktora sosuje od początku, przytulamy sie kiedy nam sie chce a ze mojemu sie chce zawsze a i ja na brak checi nie narzekam to nie mam problemu zeby sie kochac kiedy "jest najlepszy moment":-) ale nic na siłe bo to nie o to chodzi. tylko nie moge powiedziec ze jestem do konca wyluzowana do jednak podswiadomosc dziala a w niej siedzi ciagle mysl o kolejnym dziecku...

Agapas trzymam kciuki za udana wizyte i nie stresuj sie bo to szkodzi i tobie i dzidzi. bedzie dobrze!! a jak bedziesz miala jes foto moze to wrzuc na forum. mam jakas dewiacje chyba ale lubie ogladac fotki z usg:zawstydzona/y::-):-):-)

Dzięki kusska :-) Nie ma sprawy, postaram się wrzucić tylko nie za bardzo wiem jak to się robi :-( ale postaram się coś wykombinować :tak::tak:.

reklama
Jagódko ja bym nie testowała. Jeśli już skonczyłaś tabletki to poczekaj, jeszcze może Ci nie wyjść i tylko się zdenerwujesz. Ja bym spokojnie poczekała jeszcze te kilka dni żeby się nie rozczarować. Ja się pospieszyałm i też mi na początku nie wyszło... więc czekałam spokojnie, już wyluzwałam bo pomyślałam sobie, że będzie co ma być i dopiero robiłam dwa tygodnie po odstawieniu tabl na wywowłanie i wtedy już wyszedł pozytywny test.

Nie doczytałam wcześniej ale brałam tablketki na wywowłanie @ ?? tak ??
ja też miałam zawroty głowy na samym początku a test wyszedł mi negatywny....

Zrobisz jak uważasz ale ja bym jeszcze czekała :-):-):-). Powodzenia i trzymam kciuki.

Dokładnie ja tak chce zrobić!
Biore tabletki na pobudzenie jajników do produkcji jajeczek :)

Ja to sobie myslałam tak: dzisiaj wzięłam ostatnią tabletkę. poczekam może z testem do soboty i zobacze czy nie dostanę juz @ z odstawienia i jak bedę się czuć
nie ma co się chyba nakręcać dopóki nie będę miala większej jsaności

jak nie przyjdzie do końca tyg wtedy zatestuje,tak chyba bedzie najlepiej..?

Aha Ta klucha w gardle to chodziło mi o mdłości,że wszystko stało mi dzis rano w gardle...ale ponieważ miałam już takie objawy przy odstawianiu tabsów antyk to nie nakręcam się...

Myślę, że tak będzie najlepiej :-) chociaż muszę Ci powiedzieć, że masz ciekawe objawy... hm... narazie nic nie mówię.... tylko zaciskam kciuki, a Ty informuj na bieżąco jakby co.. :-):-D:-)

Jagódko ja po luteinie mialam @@@ najczesciej do 5 dni od odstawienia, a raz az 14.....wiec jak dzis odstawiasz to nie za wczesnie testowac w sobote? jak szybko mialas wczesniej @@ po luteinie?

reklama
Jagódko ja po luteinie mialam @@@ najczesciej do 5 dni od odstawienia, a raz az 14.....wiec jak dzis odstawiasz to nie za wczesnie testowac w sobote? jak szybko mialas wczesniej @@ po luteinie?

Rudka- ja biore cyclo-progynova na rozruszanie jajników aby produkowały jajeczka i unormował się okres po braniu tabsów. A przy okazji moja gin mi powiedziała,że bardzo ładnie zachodzi się na tych tabletkach w ciążę.
To jest moje pierwsze opakowanie. Cały czas czułam sie dobrze,a od momentu kiedy widziałam na usg pękniecie jajeczka pobolewał mnie brzuch i miałam duży apetyt.

Nic poza tym. żadnych innych objawów. Kręci mi się w głowie tylko przy wstaniu z łóżka i może zdarzyło w ciągu dnia.
W gardle stało mi wszystko po raz pierwszy dzisiaj rano.

A poza tym chce mi się spać cały czas,a rano nie mogę się podnieść.

Dzisiaj skończyłam opakowanie i będę czekac czy pojawi się @ więc nie chce testować zbyt szybko. Myślałam najwczesniej w niedziele o ile nie w pon,ale zobaczymy ile wytrzymam...

Poza tym gin mi powiedziała,że jeśli dostanę @ to mam brac te leki przez 3 m-ce i jeśli w tym czasie na zajde w ciążę to wtedy ide na prześwietlenie macicy (bo jestem po porodzie dziecka więc różne rzeczy mogły się wydarzyć)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry