reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Wstawiam nowy update listy... bo gdzies już chyba daleko jest... :-D

TESTUJĄCE:

&Ewcia - 7 września
mmm - 8 września

jagodka1231 - 10 września
Rudka - 16 września
Ren - 17 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
emilchen - 26 września
Lovely - 28 września
pati1159 - 29 września... :)
scorpioniczkaa - 30 września
agniesiar - 3 października
kusska - 6 października
Hope33 - październik ???

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :)

OBECNE STARACZKI:

Martilla

agniesiar
mmm

kiciaq87
Noukie

Stresik, stresik, stresik... :-):-). Ale dzisiaj coś w ogóle nie mam nastroju na nic :wściekła/y:. Mam nadzieję, że przynajmniej wieczór będzie miły :-):-D:-)

Oj na pewno będzie miły... pewnie same dobre newsy przyniesiesz!!!:szok::-D napisz w razie czego na czerwono, bo ja jutro rano jade na d morze i będe tu u Was dopiero w poniedziałek... ciekawa co tam się wydarzyło...:rofl2:

hej dziewczyny,
mój cykl znowu beznadziejny jest juz 19 dc i nadal brak wzrostu tempki cholera wkurza mnie juz to... dlaczego musze czekac tak długo na owu..... i bedzie tak jak ostatnio albo jeszcze póxniej mam juz tego dosc z jednej strony tez bym chciala wrzuic na luz ale z drugiej musze mierzyc ta temperature zeby sprawdzić co jest nie tak...ehhh

Czy jeśli w cyklu wystąpił płodny śluz (taki ciągnący się, przezroczysty, dający uczucie mokrości) to mimo to może on być (ten cykl) bezowulacyjny?
Wciąż mam problemy z zajściem w ciążę i teraz kochałam się z narzeczonym właśnie podczas takiego śluzu. Ale czy mogę być pewna że owulacja wystąpiła?
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź i życzę wszystkim Paniom owocnych staranek :tak::-D

jest tak jak dziewczynyci napisały tylko po temperaturze i monitoringu można sprawdzic czy owu była,
ja misłam np w tamtym miesiacu objawy owu czyli śluz płodny i ból jajników a temperatura nie wzrosła, po kilkunastu dniach sytuacja sie powtórzyła i dopiero potem wzrosła temka a był to 31dc.

u mnie niestety klapa na całego... tak jak czułam wczoraj wieczorem przyszła wredna @ i to o 2 dni wcześniej niż przewidywał rozkład... także zaczynam staranka od nowa... oczywiście najpierw musi się skończyć...:wściekła/y:

Tym razem postaram się podejść do tego troche spokojniej, choć nie ukrywam... wczoraj ryczałam pół wieczoru... mój B mnie pocieszał, ale też chyba był trochę rozczarowany...:zawstydzona/y:

marzi wiem jak to jest ja w pierwszym nieudanym cyklu nie ryczałam ale w drugim przeżyłam to strasznie nie chciałąm sie nakręcać ale sie nakreciłam.... kochana to dopiero twój pierwszy cykl więc trzeba miec naprade szczescie zeby sie udało, bedzie kolejny mam nadzieje ze szczesliwy w koncu musi nam sie udać

Mellisa, masz racje... wreszcie nam sie wszystkim uda!!!
Dzięki za słowa otuchy...

powiem Wam tylko szczerze Kochane, ze to że nie jest łatwo byc dobra Mamą to znane jest wszystkim od zawsze... mnie również... ale że tak trudno Mamą zostać to już kurde blade jest dla mnie nowość!!!

Oj na pewno będzie miły... pewnie same dobre newsy przyniesiesz!!!:szok::-D napisz w razie czego na czerwono, bo ja jutro rano jade na d morze i będe tu u Was dopiero w poniedziałek... ciekawa co tam się wydarzyło...:rofl2:

Napiszę na pewno :-) a Ty odpoczywaj sobie nad morzem i łap ten luzik żebyś miała potem siły na następny cykl... hihi :-D:-D.

Cześć Jagódka,

jak tam u Ciebie sprawy się mają...? chyba jakieś testowanko niedługo nie???
nadal te same objawy???:-D

Hej kochana, no u mnie jest tak,że bóle podbrzusza wystąpują różnie...chce mi się strasznie spać,ciągle jestem zmęczona,a rano nie mogę wstać z łóżka...
dzisiaj wzięłam ostatnią tabletkę więc od jutra czekam na ew @ z odstawienia...jeśli do soboty nic nie bedzię wtedy zatestuje po raz pierwszy...
nie wiem czy jest sens robić jutro test?? nie chciałabym za bardzo tego przeżywać,z drugiej strony bardzo bym chciała aby sie wszystko już wyjaśniło....
nie wiem co zrobić?

Poza tym?klucha w gardle z samego rana...lekkie przeziębienie..i czasem zawroty głowy,szczególnie przy wstawaniu....

Ostatnia edycja:
Mellisa, masz racje... wreszcie nam sie wszystkim uda!!!
Dzięki za słowa otuchy...

powiem Wam tylko szczerze Kochane, ze to że nie jest łatwo byc dobra Mamą to znane jest wszystkim od zawsze... mnie również... ale że tak trudno Mamą zostać to już kurde blade jest dla mnie nowość!!!

Zgadzam się! Jak ktoś nie chce to proszę wpadka,a jak ktos się stara to ma pod górkę!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry