agapas, marzi55 - witajcie!:-d
Cześć Słonko :-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
agapas, marzi55 - witajcie!:-d

no witaj Kochana, jak tam nastawienie przed wielkim wieczorem???;-)
. Mam nadzieję, że przynajmniej wieczór będzie miły :-)
:-)Stresik, stresik, stresik... :-):-). Ale dzisiaj coś w ogóle nie mam nastroju na nic. Mam nadzieję, że przynajmniej wieczór będzie miły :-)
:-)

napisz w razie czego na czerwono, bo ja jutro rano jade na d morze i będe tu u Was dopiero w poniedziałek... ciekawa co tam się wydarzyło...
Czy jeśli w cyklu wystąpił płodny śluz (taki ciągnący się, przezroczysty, dający uczucie mokrości) to mimo to może on być (ten cykl) bezowulacyjny?
Wciąż mam problemy z zajściem w ciążę i teraz kochałam się z narzeczonym właśnie podczas takiego śluzu. Ale czy mogę być pewna że owulacja wystąpiła?
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź i życzę wszystkim Paniom owocnych staranek![]()
u mnie niestety klapa na całego... tak jak czułam wczoraj wieczorem przyszła wredna @ i to o 2 dni wcześniej niż przewidywał rozkład... także zaczynam staranka od nowa... oczywiście najpierw musi się skończyć...
Tym razem postaram się podejść do tego troche spokojniej, choć nie ukrywam... wczoraj ryczałam pół wieczoru... mój B mnie pocieszał, ale też chyba był trochę rozczarowany...![]()
Oj na pewno będzie miły... pewnie same dobre newsy przyniesiesz!!!napisz w razie czego na czerwono, bo ja jutro rano jade na d morze i będe tu u Was dopiero w poniedziałek... ciekawa co tam się wydarzyło...
![]()

.Cześć Jagódka,
jak tam u Ciebie sprawy się mają...? chyba jakieś testowanko niedługo nie???
nadal te same objawy???![]()
Mellisa, masz racje... wreszcie nam sie wszystkim uda!!!
Dzięki za słowa otuchy...
powiem Wam tylko szczerze Kochane, ze to że nie jest łatwo byc dobra Mamą to znane jest wszystkim od zawsze... mnie również... ale że tak trudno Mamą zostać to już kurde blade jest dla mnie nowość!!!