reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Mellisa, masz racje... wreszcie nam sie wszystkim uda!!!
Dzięki za słowa otuchy...

powiem Wam tylko szczerze Kochane, ze to że nie jest łatwo byc dobra Mamą to znane jest wszystkim od zawsze... mnie również... ale że tak trudno Mamą zostać to już kurde blade jest dla mnie nowość!!!

tak masz racje mi nikt nigdy nie mówił ze zajsc w ciąze jest tak trudno wszystkie znajome i kuzynki albo miały wpadki albo zachodziły od razu :szok: nikt nigdny nie wspominał mi o jakiś problemach z zajsciem i gdyby nie to forum i dziewczyny tutaj to chyba bym sfiksowała totalnie a teraz wiem ze nie jestem sama ze jest mnóstwo takich dziewczyn...

reklama
kupilam dzis pre-test bo to 33dc byl i wyszla 1 kreska, a 2 godz pozniej przyszla @@@....ma sie to wyczucie:) Takze Marzi wykresl mnie z listy. Jestem jednak dobrej mysli-to moj drugi @@@ bez zadnych leków, poprzedni cykl trwal 39 dni a teraz 32...wiec sie skraca, pomierze teraz tempke i zobaczymy co z tego wyniknie

Kinga85 to razem obchodzimy 2gą rocznice slubu:tak:

TESTUJĄCE:

&Ewcia - 7 września
mmm - 8 września
jagodka1231 - 10 września
Ren - 17 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
emilchen - 26 września
Lovely - 28 września
pati1159 - 29 września... :)
scorpioniczkaa - 30 września
agniesiar - 3 października
kusska - 6 października
Hope33 - październik ???

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :)

OBECNE STARACZKI:

Martilla

agniesiar
mmm
kiciaq87
Noukie

Hej kochana, no u mnie jest tak,że bóle podbrzusza wystąpują różnie...chce mi się strasznie spać,ciągle jestem zmęczona,a rano nie mogę wstać z łóżka...
dzisiaj wzięłam ostatnią tabletkę więc od jutra czekam na ew @ z odstawienia...jeśli do soboty nic nie bedzię wtedy zatestuje po raz pierwszy...
nie wiem czy jest sens robić jutro test?? nie chciałabym za bardzo tego przeżywać,z drugiej strony bardzo bym chciała aby sie wszystko już wyjaśniło....
nie wiem co zrobić?

Poza tym?klucha w gardle z samego rana...lekkie przeziębienie..i czasem zawroty głowy,szczególnie przy wstawaniu....

Jagódko ja bym nie testowała. Jeśli już skonczyłaś tabletki to poczekaj, jeszcze może Ci nie wyjść i tylko się zdenerwujesz. Ja bym spokojnie poczekała jeszcze te kilka dni żeby się nie rozczarować. Ja się pospieszyałm i też mi na początku nie wyszło... więc czekałam spokojnie, już wyluzwałam bo pomyślałam sobie, że będzie co ma być i dopiero robiłam dwa tygodnie po odstawieniu tabl na wywowłanie i wtedy już wyszedł pozytywny test.

Nie doczytałam wcześniej ale brałam tablketki na wywowłanie @ ?? tak ??
ja też miałam zawroty głowy na samym początku a test wyszedł mi negatywny....

Zrobisz jak uważasz ale ja bym jeszcze czekała :-):-):-). Powodzenia i trzymam kciuki.

reklama
no to może odstaw te leki i jeszcze poczekaj z tydzień

Ja to sobie myslałam tak: dzisiaj wzięłam ostatnią tabletkę. poczekam może z testem do soboty i zobacze czy nie dostanę juz @ z odstawienia i jak bedę się czuć
nie ma co się chyba nakręcać dopóki nie będę miala większej jsaności

jak nie przyjdzie do końca tyg wtedy zatestuje,tak chyba bedzie najlepiej..?

Aha Ta klucha w gardle to chodziło mi o mdłości,że wszystko stało mi dzis rano w gardle...ale ponieważ miałam już takie objawy przy odstawianiu tabsów antyk to nie nakręcam się...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry