reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja tez do monitoringu jakos sie chyba nigdy nie przekonam:sorry: i pomierzylam sobie troche te tempki i nauczylam sie wiele:-) ale chyba teraz poprostu wszystko to rzuce w chol.... i poprostu bedziemy z M sie kochac kiedy bedziemy na to mieli ochote, a jak wyjdzie z tego fasolka to bede najszczesliwsza osoba na swiecie:tak::tak::tak: wrzucam na luzzzzz:rofl2::-D

Zgadzam się z tobą w zupełności - masz rację trzeba wrzucić na luz tylko jak to zrobić.

Dziś miałam jechać do gin. ale poczytałam o niej w necie i zwątpiłam, poczekam jednak do tego 6 października na wizyte u swojego. A możne już nie będę potrzebowała tego szaleństwa tylko sie mam teraz uda!!!

W końcu dzieci biorą sie z miłości a nie monitoringu!!!:-)

reklama
Tak moj tez ma zakaz goracych kapieli;-) prysznic jedynie, najlepiej zimny:laugh2:

Tak, tak aaaaaaaaaaale jak go dziś dorwę to mu się raz na zawsze odechce tych kąpieli - już mu nawymyślałam od nieodpowiedzialnych dzieciaków itp. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak będzie tak sie zachowywał to zakrecę zawór z ciepłą wodą i mu powiem, że ciepłownia czyści zbiorniki czy coś:-):-):-)

Tak, tak aaaaaaaaaaale jak go dziś dorwę to mu się raz na zawsze odechce tych kąpieli - już mu nawymyślałam od nieodpowiedzialnych dzieciaków itp. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak będzie tak sie zachowywał to zakrecę zawór z ciepłą wodą i mu powiem, że ciepłownia czyści zbiorniki czy coś:-):-):-)

Agniesiar, ale mnie rozbawiłaś...;-):-D ja sobie teraz takl pomyślałam, że umkneło to mojej uwadze, a wiem, ze mój B lubi sie pluskac w gorącej wodzie i te prysznice długo mu schodzą...:cool2::szok: kurde tym razem też mu przykręcę kurek... hihhihi

No a ja mam 2 dc, ledwo nadążam z wymianą wkładek... ta cholerna @

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry