reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Z tym mierzeniem to mi sie śmiać chce, mój M jak zadzwoni budzik to sie zaraz do mnie odwraca i mówi: "pamiętaj o termometrze!!!"
Tak to śmiesznie brzmi :-)

ja mierze o 6 jak dzwoni budzik Męża i co smieszne moj Maz budzika nie słyszy ale jak moj termometr zacznie pikac ze juz zmiezyl to wtedy sie budzi, za pierwszym razem byl tak zdezorientowany ze az mi go szkoda bylo, ale juz sie przyzwyczail:-)

reklama
Kochana może to brzmi śmiesznie,ale jaki kochany ten twój M!!! Ja nie mam co liczyć,że mój cos takiego kiedykolwiek miałby powiedzieć!Więc cieszę się razem z TObą:tak:

Fakt jeżeli chodzi o staranie sie o maluszka, to On się tak samo angażuje jak ja, mogę na niego liczyć. Wozi mnie po lekarzach, sam wykazuje chęci do przebadania siebie, bierze witaminki a nawet przestał w nocy podrzerać:-):-):-)

A jeszcze jedno marzy mu się podreperowanie samochodu - a ma kolegę, który mam to zrobi za 1/2 ceny, ale mieszka daleko wiec musi do niego pojechać na kilka dni - w zeszłym miesiącu odwołał bo wiedział że mam dni płodne i stwierdził, że pojedzie za miesiąc wyliczył czy możne i wyjeżdża dziś wieczorem:-D:-D:-D

Kochana może to brzmi śmiesznie,ale jaki kochany ten twój M!!! Ja nie mam co liczyć,że mój cos takiego kiedykolwiek miałby powiedzieć!Więc cieszę się razem z TObą:tak:

Moj juz tez przyzwyczail sie do termometru ostatnio pies sobie chcial go przywlaszczyc a moj M dzielnie go bronil tlumaczac ze to tak wazne urzadzeni w domu ze nie wolno ani ruszac ani popsuc:-)

Faza lutealna liczy sie od skoku temp do dnia @ ja mam zawsze 12 dniowa, a kiedy dokladnie byla owu moze wykryc jedynie monitoring:sorry:

Moj juz tez przyzwyczail sie do termometru ostatnio pies sobie chcial go przywlaszczyc a moj M dzielnie go bronil tlumaczac ze to tak wazne urzadzeni w domu ze nie wolno ani ruszac ani popsuc:-)

Faza lutealna liczy sie od skoku temp do dnia @ ja mam zawsze 12 dniowa, a kiedy dokladnie byla owu moze wykryc jedynie monitoring:sorry:

wiem że tylko monitoring ale dla mnie to ostateczna ostatecznosc. tu gdzie mieszkam nie jest to takie proste jak w Polsce a niestety nie moge sobie pozwolic na dluzszy pobyt w kraju. mierzenia nigdy nie robiłam wiec postanowilam sprobowac a jaki bedzie efekt? no coz zobacze za miesiac

Dziewczyny a tak wogóle to chce rzucić palenie, to przykry i zly nawyk. Wiec narazie staram sie ograniczac, ostatnio nawet od owu do @ prawie nie palilam w nadzieji ze moge byc w ciazy,a le teraz chce sie tak na serio zmobilizowac.:rofl2:

Bardzo dobra decyzja :tak: ja tez rzucilam palenie jakies 4 miesiace temu jak sie starac zaczelismy :tak: z pomoca plasterkow no i udalo sie :-D takze trzymam kciuki i zycze rownierz Tobie powodznia:tak:

wiem że tylko monitoring ale dla mnie to ostateczna ostatecznosc. tu gdzie mieszkam nie jest to takie proste jak w Polsce a niestety nie moge sobie pozwolic na dluzszy pobyt w kraju. mierzenia nigdy nie robiłam wiec postanowilam sprobowac a jaki bedzie efekt? no coz zobacze za miesiac

Ja tez do monitoringu jakos sie chyba nigdy nie przekonam:sorry: i pomierzylam sobie troche te tempki i nauczylam sie wiele:-) ale chyba teraz poprostu wszystko to rzuce w chol.... i poprostu bedziemy z M sie kochac kiedy bedziemy na to mieli ochote, a jak wyjdzie z tego fasolka to bede najszczesliwsza osoba na swiecie:tak::tak::tak: wrzucam na luzzzzz:rofl2::-D

A mnie tymczasem net calkowicie nawala, nic nie moge juz w domu zrobic, poczytac czy napisac, nie wiem co sie porobilo do tej pory wszystko bylo ok, musze sie pofatygowac w piatek do operatora:confused2: dobrze, ze chociaz w parcy moge do Was zajrzec chociaz tez malo czasu mam zeby poczytac wszystko i sie udzielac:sorry: takze wybaczcie dziewczyny, ze taka nieobecna jestem ostatnio, mam nadzieje ze w piatek zalatwie z tym internetem bo mnie szlag chyba trafi.

reklama
Ja tez do monitoringu jakos sie chyba nigdy nie przekonam:sorry: i pomierzylam sobie troche te tempki i nauczylam sie wiele:-) ale chyba teraz poprostu wszystko to rzuce w chol.... i poprostu bedziemy z M sie kochac kiedy bedziemy na to mieli ochote, a jak wyjdzie z tego fasolka to bede najszczesliwsza osoba na swiecie:tak::tak::tak: wrzucam na luzzzzz:rofl2::-D

No to ja odwrotnie,lubie chodzić na monitoring do lekarza,bo wszystko widać jak na dłoni,a znowu nie mogę przekonać sie do mierzenia tempki czy obserwacji śluzu...:cool: więc chyba pozostanę przy tym monitoringu..

A wrzucić na luz- to najlepsze chyba co mozna zrobić!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry