biedroneczka1980
Fanka BB :)
U mnie 6 dc po @ ani sladu. Chyba brak mnie na tych wszystkich listach;-);-);-). Choc w tym miesiacu na luzie podchodze do staranek, bo czeka mnie przeprowadzka. a dzis na poprawe humorku kupilam sobie zaj....te kozaczki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a u mnie jeszcze dlugo w ciąży zadnych zmian w piersi nie bylo i po forum staraczkowym wiem ze takie zyłki w drugiej czesci cyklu sie zdarzaja bez ciąży wiec ten akurat objaw bym odpusciła u siebie, bardziej prognostyczne wydają mi sie duszności,zawroty głowy, senność, niechec do alkoholu czy papierosow-jesli ktos palija miałam takie zyłki od poczatku, piersi mi urosły, brodawki sciemnialy i powiekszyly sie znacznie
przytulam mocno-jestesmy z tobą-wiem ze to zadna pociecha,ale jednak swiadomosc ze sie nie jest samemu w takiej sytuacji,tylko wiele par ma ten sam problem, moe jednak cos pomaga,zawsze mozemy sie sobie wyzalic,pogadac,nie wyobrazam sobie co to bylo gdy nie bylo internetu i wszystkie te zale trzeba bylo dusic w sobie...Dziękuję, chce mi się ryczeć, ale jestem w pracy i nie wypada... poczekam aż dojadę do domu...:-(

bardzo fajnie ze dbasz o updaty.na poczatku zdziwilam sie dlaczego mnie nie ma w staraczkachaha, no i update listy... siebie już wykreśliłam...
Spadam do domku Kochane, ale jutro będęmimo wszystko
TESTUJĄCE:
&Ewcia - 7 września
mmm - 8 września
jagodka1231 - 10 września
Rudka - 16 września
Ren - 17 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
emilchen - 26 września
Lovely - 28 września
pati1159 - 29 września...
scorpioniczkaa - 30 września
agniesiar - 3 października
kusska - 6 października
Hope33 - październik ???
ZAFASOLKOWANE:
Agapas
OBECNE STARACZKI:
Martilla
agniesiar
mmm
kiciaq87
Noukie
nie zgadzam siez tym tak do konca....znam przypadki gdy kobieta ma jedno dziecko a nie moze zajsc w drugą ciąże....moze presja i jest mniejsza,ale jak sie czegos bardzo chce i nie mozna tego dostac to frustracja sama przychodzi, tez sie czlowiek nakreca i nic.:-(ty przynajmniej wiesz ze z tobą wszystko ok bo już jesteś mamą
ehhhh guzik mi strzelil w spodniach i odłożyłam zeby go doszyc a przyszli dziadkowie w odwiedziny i zapomnialam i tak sobie przytrzymywalam te spodnie, a babcia bierze mnie na bok i sie pyta czy w ciazy nie jestem heheheh

i oczywiscie zaraz gadka ze fajnie byloby mnie zaraz drugie itp a ja...coz mi pozostalo jak nie pokiwac zgodnie glową.....
kiedys babcie nie mialy takich problemow co dzis....Noukie- z tego co widzę, będziemy w tym samym czasie testowały!

Witam Was :*
jestem tu z Wami od kwietnia na poczatku pisalam troche ale potem tylko zagladalam, a u nas niestety ciagle nic juz sie powoli zalamuje
czytam Was prawie codziennie ale nic nie pisze bo po co mam sie zalic.
Oczywiscie dopinguje Wam i ciesze sie z kazdym poczentym cudem
busiaczki dla Wass i prosze trzymajcie za nas kciuki tez :*:*:*

Mnie już nadzieja odpusciła... wygląda na to, że dostałam @
Powoli się rozkręca, więc i ja pewnie mogę zacząć juz liczyć od nowa...:-(
U mnie 6 dc po @ ani sladu. Chyba brak mnie na tych wszystkich listach;-);-);-). Choc w tym miesiacu na luzie podchodze do staranek, bo czeka mnie przeprowadzka. a dzis na poprawe humorku kupilam sobie zaj....te kozaczki

a ty uwazasz że z tobą nie jest ok????ty przynajmniej wiesz ze z tobą wszystko ok bo już jesteś mamą
Trzeba wyluzować poprostu.
To bylby trzeci cykl który monitoruje, i zamiast skutkow dobrych za duzp mysle i zdaje mi sie ze pzrez to fiksowanie przesunela mi sie owu. Wiec moze dam sobie odpoczynek. Narazie sie zastanawiambiedroneczko nie jestem tu dlugo i nie wiem ile cykli monitorowałaś,ale moze rzeczywiscie odpuszczenie sobie przyniesie lepsze skutki,zamiast ganiac umawiac sie na wizyty i stersowac wynikami,moze lepiej przeznaczyc ten czas na siebie, na jakies przyjemnosci, trzymam kciuki:-)
&Ewcia testowałaś??/
lovely nie - dziekuję![]()