Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja nie pale juz prawie 2tygDziewczyny a tak wogóle to chce rzucić palenie, to przykry i zly nawyk. Wiec narazie staram sie ograniczac, ostatnio nawet od owu do @ prawie nie palilam w nadzieji ze moge byc w ciazy,a le teraz chce sie tak na serio zmobilizowac.![]()
heh... oby tak dalej. nawet mnie nei ciągnie ;-)

ja przez te pare mc staran to juz kilkaset euro na testy owu,ciazowe,witaminy,badania itd.wydalam.Zawsze kupowalam testy hurtowo a teraz sama juz nie wiem...Jeszcze nigdy tak malo nadzieji nie mialam wiec zobacze co mi dusza podpowieno ja wyjątkowo testy już kupiłam (hurtowo), ale nawet nie zamierzam go robić. gorzej że już pomysłu mi brak na to co dalej...
26 dc, zastanawiam sie czy jakbym zrobiła bobo test to czy by coś juz wyszło...
tak na początku było, ale jak wstawiłam dane temperatury i żluzu z 16 dnia to się przesunęłozaczne od tego ze nie,nie jestes jedyna emma.moj cykl tez jakis dziwny,malo przjrzysty.do tej pory bylo lepiej.Nie opisuje juz swoich odczuc bo co chwile mam co innego,albo sie powtarza i za kazdym razem tylko niepotrzebnie sie emocjowalam ze to juz wlasnie to...Powiem tak,jesli teraz sie udalo to bylabym chyba najbardziej zaskoczona jesli popatrze na to w jaki sposob przebiegaly poprzednie cykle...
Emocje sa i na forum widze.szcegolnie u marzi ktora po raz pierwszy czeka na rezultat.Ja kiedy probowalam pierwszy raz,naiwnie wierzylam ze ten jeden wystarczy.Mialam chyba wszystkie z mozliwych objawow.Bardzo latwo jest sie ich doszukac.Oczywiscie wiedzialam ze co niektorzy sie dlugo staraja ale myslalam ze mnie to nie dotyczy.jak bardzo sie mylilam...szkoda bo w styczniu mialam juz rodzic a w lecie mielismy np.brac slub...
O 25% szans niby tez wiedzialam a jednak smutno jak sie to czyta...
ciekawe jak bedzie teraz ze mna.dwa cykle do tylu strasznie mnie wszystko bolalo.Fizycznie i psychicznie i z tego powodu nie poszlam do pracy.nie mialam sily udawac ze jest ok.No a ostatni nieudany cykl znioslam calkiem ok.Moze to zaluga wykonanej bety przez ktora nie musialam sie nakrecac.Zawsze wczesnie zaczynalam testowanie bo mnie akurat to pomaga.Takie godzenie sie z porazka a nie od razu BUM i @.Teraz jakos nawet testu jeszcze nie kupilam ale jak mowilam bylabym zaskoczona.
p.s. mmm myslalam ze owu mialas wczesniej.Pamietam ze na wykresie byla jakos w 14 dc?czy sie myle?