reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie Kochane,

poranek ponury, ale ja już dzisiaj lepiej się czuję... przynajmnie trochę lepiej... bo oczywiscie cały czas pamiętam o tyłozgięciu macicy...:zawstydzona/y: raczej nic w tej kwestii sie nie zmieniło...:tak:

Dziś mój 10 dzień cyklu, wieczorkiem zaczynam staranka... zamierzam męczyć męża przynajmniej przez kolejne 6 dni :-D:szok::rofl2::happy2:

Witaj kochana!! Przestan myśleć o macicy,skoro to nie ma większego wpływu na zapłodnienie!!! hello!!głowa do góry! :tak::tak:

reklama
Nie dziękuję:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A co do diet to kiedyś faszerowałam się zelixą-fakt schudłam,ale efekt jo-jo był w ciągu miesiąca od przestania brania i dostałam jeszcze 2kg w nagrodę za skróty...A od połowy maja wziełam się za siebie naturalną metodą i własnymi siłami;-):tak:;-)

Niby piersi mnie bolą bardzo od 2tyg,ale czy to możliwe że tak szybko byłyby objawy??W pierwszej ciąży byłam pewna że jestem jeszcze przed zrobionym testem-poprostu to czułam!wiedziałam po 3 tyg od zapłodnienia...A teraz martwi mnie moja głowa i nie chcę wymyślać innych objawów:-D:tak:

iiwka tylko proszę nie szalej i nie wmawiaj sobie objawów,żebyś póxniej się nie rozczarowała!!!! Wiem jak to jest więc uważaj!!!!

A jak narazie z upragnieniem czekam tych weekendowych staranek, moze i dobrze ze mojego nie ma w poblizu teraz bo bym juz go teraz molestowala, a pani doktor kazala sie wstrzymac do soboty jak to powiedziala by w spermie bylo wiecej kijanek hehehehe

Hej ja przed pierwszą ciążą kochałam się codziennie z moim m i jak się okazało owulacja musiała byc pod koniec cyklu :szok::szok:, ale fakt,że słyszałam,że jak się wstrzymujesz to wtedy jest lepsza "jakość" żołnierzyków :-D

Witaj kochana!! Przestan myśleć o macicy,skoro to nie ma większego wpływu na zapłodnienie!!! hello!!głowa do góry! :tak::tak:

Jagódka, Kochana Ty moja, dzięki za słowa otuchy... z tego świrostwa przeszperałam cały internet poszukując info na ten temat... no i oczywiscie co znalazłam... ze jedni mówią tak a inni inaczej... choć lekarz mi powiedział, ze to nie ma wpływu... aha dziewczyny na forum bb radzą kochać się na pieska... podobo pomaga... :-D:szok: całe szczęście, że to akurat moja ulubiona pozycja!!!!:rofl2:

Jagódka, Kochana Ty moja, dzięki za słowa otuchy... z tego świrostwa przeszperałam cały internet poszukując info na ten temat... no i oczywiscie co znalazłam... ze jedni mówią tak a inni inaczej... choć lekarz mi powiedział, ze to nie ma wpływu... aha dziewczyny na forum bb radzą kochać się na pieska... podobo pomaga... :-D:szok: całe szczęście, że to akurat moja ulubiona pozycja!!!!:rofl2:

No widzisz i teraz tylko się zamartwiasz. Ilu lekarzy tyle opinii i tych dobrych i tych złych! Głowa do góry i nie martw się. A pozycje możesz stosowac jakie ci się podobają,skoro ta ci odpowiada i jeszcze pomaga!? :confused: zastanowię się :baffled::tak::sorry2::happy2:

marzi-internet jest bardzo wygodny ale tez trzeba z nim uwazac.ja szukalam informacji na swoj temat (tzn tego co mam) i niezle mozna sie zdolowac bo wyszukuje sie podswiadomie te najgorsze rzeczy.najlepsze jest to ze czesto wierzymy ludziom ktorzy z medycyna nic wspolnego nie maja.

do moich staran jeszcze daleko jako ze to 2dc.Moj chlopak troche sie buntuje przed tymi "wymuszonymi" przytulaniami bo taki a taki dzien.Pierwsze pare dni jest ok ale potem nie oszukujmy sie,juz tak fajnie nie jest.no ale co nam pozostalo.
dzis o 16 ide do lekarza.ciekawa jestem jakie wyniki.w sumie to tylko 2 tyg roznicy od tych polskich

reklama
iiwka tylko proszę nie szalej i nie wmawiaj sobie objawów,żebyś póxniej się nie rozczarowała!!!! Wiem jak to jest więc uważaj!!!!
Też słyszałam o tej "jakości".Dlatego napisałam Jagódko że nie chcę sobie objawów wmawiać i bolą mnie tylko piersi od 2 tygodni:tak::tak::-);-):-D Nie ma sensu wymyślać i wyszukiwać czegoś czego nie ma bo to jeszcze gorzej jest:-(
Witajcie Kochane,

poranek ponury, ale ja już dzisiaj lepiej się czuję... przynajmnie trochę lepiej... bo oczywiscie cały czas pamiętam o tyłozgięciu macicy...:zawstydzona/y: raczej nic w tej kwestii sie nie zmieniło...:tak:

Dziś mój 10 dzień cyklu, wieczorkiem zaczynam staranka... zamierzam męczyć męża przynajmniej przez kolejne 6 dni :-D:szok::rofl2::happy2:
Więc owocnych przytulanek!!!!Trzymam kciuki!!!
I skoro gin Ci powiedziała że nie ma wpływu to się nie martw:tak::tak:

Do góry