reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no nic ja uciekam juz pewnie do Was nie zajrze dzis w domu, zobaczymy co mi tam jutro wymysla z tym internetem to pewnie bede nadrabiac jak co, a jak nie to nie wiem kiedy znow sie odezwe bo od jutra wolne tzn pracuje w sobote 5 godzin ale nie wiem czy bede miala okazje zajrzec to do Was, takze trzymam kciuki za testujace, aha no i przeciez ja tez mam testowac:-) wiec pewnie jaks sie postaram zajrzec w sobote dac znac jaki wynik ;-)

reklama
w nastepny mam wieczor panienski,potem wesele itd.
...
ja idę teraz na wesele z poprawinami i w przyszły weekend także... nie wiem czy się cieszyć czy martwić, jak ja przezyję taki maraton weselny :-D
widze przypadkiem ze za 2 tyg mamy rocznice z moim.szkoda ze to czwartek i nigdzie sie nie wybieramy ale szansa ze to moja owu:)))
myśmy mieli 2 rocznicę ślubu w zeszły wtorek i akurat była wtedy owulka :tak: może będzie dla nas szczęśliwa??
buahahaaaaaaa..... nie wytrzymam....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pierwszy raz powiem chyba do mojego B. PIJ CZŁOWIEKU PIJ!!!!ILE WLEZIE!!!... a potem RÓB CZŁOWIEKU!!!!!!!!!!!!! ROB!!!!:-D

swoją drogą ciekawa jestem na ile skuteczne są takie "pijane" plemniki :-D

obijaja sie bokami i plyna zygzakiem hehehe:-D
hehe dziewczyny ale się uśmiałam :-D:-D:-D
niech jeszcze szybko napisze jak tam u mnie no wiec brzuchol pobolewa caly czas, ale tak bardziej jakos jajnik lewy, tak mnie z jednej strony kluje troche bardziej, dzis mnie piersi troche zaczely tez bolec i zauwazylam troszke bialego sluzu, ale tylko troszke i tylko raz, takze zobaczymy, mnoze w sobote pierwszy raz zatestuje tym czulym testem z porannego moczu wiec jesli bedzie jedna krecha to pewnie od razu w poniedzialek sie na moja szczepionke umowie:-(
kiciaq łączę się z Tobą w objawach, mnie też pobolewa podbrzusze i kłuje lewy jajnik :-D:rofl2:
wiec pewnie jaks sie postaram zajrzec w sobote dac znac jaki wynik ;-)
to dosyć szybko chcesz testować, ja w sumie mam pierwszy termin @ w niedzielę a ostatni w środę więc chcę testować w czwartek :-p powodzenia!!! może nam się razem uda (szukam sobie towarzyszki:-p)

witam nowe dziewczyny! mam nadzieję, że to forum i ten wątek będą dla Was szczęśliwe:tak:

u mnie znowu tempka do góry, wczoraj była mierzona trochę wcześniej i dlatego wyszła taka niska... chociaż powiem Wam coś ciekawego, mierzę sobie z ciekawości(tak jak część z naszych dziewczyn) wieczorem po 23 i mniej więcej mam tyle co rano. Czyli wczoraj powinnam mieć ok. 36,8 a wiecie ile miałam?? 36,5:szok: bardzo mało, normalnie się zdziwiłam i w sumie pomyślałam, że może będzie już tempka spadać, może jakaś wyjątkowo krótka lutealna?? a tu rano niespodzianka, 36,85 :-D oby tak dalej :-) brzuchol boli ale da się wytrzymać :-D

No zobaczymy.Dam sobie znow 3 mc a jak nic to dalej bedziemy szukac i wtedy juz mojego na badanie zaciagne.w sumie panike sieje bo nie jest fajnie tak sie rozczarowywac ale czasem tak juz jest.Zobacze najpierw co z tymi tabletkami,jak sie bede po nich czula,jakie wyniki itd.zaraz jeszcze troche o tym poczytam

Eijf jakie to tabletki? tabletki to nie cukierki, jednej lekarce ufać nie można, ale rozumiem że już przetrząsnęłaś net w poszukiwaniu innych opinii. tylko z tego co napisałaś zrozumiałam, że te tabletki biorą babki w ciąży, bo tylko wtedy anty tpo mogą zrobić coś złego, to jaki sens jest je brać w czasie starań? ja się na tym kompletnie nie znam, z ciekawości pytam.

ale Twój nastrój rozumiem, jak ostatnio poszłam do gina to wyszłam i popłakałam się w samochodzie. właściwie niczego nie powiedział, ale ja tak podświadomie chciałam żeby znalazł jakąś receptę na moje niezachodzenie, żeby coś przepisał i powiedział, że się uda. oczywiście żaden porządny lekarz tego nie obieca, wiem o tym, ale i tak było mi tak cholernie przykro :(

a tak w ogóle to strasznie mnie boli biust, siedzę i czuję jak boli. śmieszne, przez ponad rok starań przeszłam przez wszystkie opcje chyba, biust bolał, nie bolał, brzuch bolał, nie bolał, mdłości, biegunki, zaparcia, do wyboru do koloru. skoro regularny cykl kobiety może się tak różnić to co dopiero ciąża :-) dlatego żadnym objawom nie wierzę, wszystkie to kwestia psychiki starającej się. tzn mówię o sobie :-)

emma-zaraz odpisze ale musze wypic kawe,tzn najpierw ja zrobic bo padam.cisnienie jakies nie tak czy co?glowa mnie boli i zasypiam.chwileczke:)

reklama
Do góry