reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witajcie ponownie!

Przeraża mnie tylko jedno jak ktoś mówi ze w ciązy zmienia się smak... tzn. ze niektore babeczki w ciazy jedzą cos czego przed nie jadły :) Ja nie przepadam za wędliną... i w sumie jej nie jem.... dlatego śmiejemy się z męzem i mowimy ze jak bedzie dzidzia to ja bede pętko kiełbasy za petkiem jesc :) hihi :-)

Ja powiem tobie,że przez całe życie nie jadłam kiełbasy,a dzien przed zrobieniem testu ciążowego,który okazał się pozytywny, zachciało mi się strasznie kiełbasy gotowanej i musiałam koniecznie szybko zjeść!!!!! i okazało się,że byłam w ciązy :-D:-D:-D więc faktycznie gusta jedzeniowe mogą się zmienić :-D

Hej!
Podczytuje Was ostatnio i postanowiłam się przyłaczyć :tak: Mogę?
Staramy się z mężem o drugie dziecko. Teraz jest drugi cykl starań.Z córcią udało się za pierwszym razem, ale teraz mam problem z prolaktyną i moze to stanowić problem. Od wczoraj biore castagnus :tak:

Witaj staraczko!! Zapraszamy serdecznie!!!

Kurcze to juz 4 miesiac szok jak ten czas szybko leci,ani sie obejrzysz a juz bedzie na swiecie!
Niedlugo wolne to sobie wypoczniesz,super a i slub niedlugo,tak Ci zazdroszcze sama chcialabym przezyc to jeszcze raz!Oby wszystko poszlo po Twojej mysli...;-):-)
U mnie dziwne uczucie goraca,nie wiem czy jestem chora,zmeczona czy w ciazy bo w zadnej ciazy tak nie mialam:rofl2::rofl2::rofl2:

cześć dziewczyny co słychać?? ja cały czas mam doła i nic mi się nie chce

To ty jesteś teraz w ciąży z 3 dzieckiem??

Kurcze to juz 4 miesiac szok jak ten czas szybko leci,ani sie obejrzysz a juz bedzie na swiecie!
Niedlugo wolne to sobie wypoczniesz,super a i slub niedlugo,tak Ci zazdroszcze sama chcialabym przezyc to jeszcze raz!Oby wszystko poszlo po Twojej mysli...;-):-)
U mnie dziwne uczucie goraca,nie wiem czy jestem chora,zmeczona czy w ciazy bo w zadnej ciazy tak nie mialam:rofl2::rofl2::rofl2:
Pati1159 ty jesteś w ciąży trzeciej,tak?

Hej dzieczynki:) A u mnie dzień zaczął się superowo. O godzinie 5:45 miałam wypadek. Jakiś palant wjechał mi w tył samochodu... Na szczęście ani mi ani jemu nic sie nie stało ale autko do kasacji:( Takze od rana o niczym innym nie myslę...

O Matko Wisienko... dobrze, że nic Ci się nie stało...;-)

Hej!
Podczytuje Was ostatnio i postanowiłam się przyłaczyć :tak: Mogę?
Staramy się z mężem o drugie dziecko. Teraz jest drugi cykl starań.Z córcią udało się za pierwszym razem, ale teraz mam problem z prolaktyną i moze to stanowić problem. Od wczoraj biore castagnus :tak:

Witamy Agast... :-) i trzymamy kciuki za owocne staranka!!!:happy2:

u mnie dzisiaj lekki spadek :-( ehhh wiem że to nic nie musi oznaczać, ale niestety przypuszczam, że będzie tak jak ostatnio - tempki będą powoli leciały w dół. Gwałtowny spadek mam zazwyczaj już w dzień @ lub w kolejny.

Podbrzusze ćmi.

Emilchen, dopóki nie ma @... wszystko jeszcze możliwe... będzie dobrze...:-D

Girls, powiedzcie na ile aktualne są poniższe dane i kogo ewnetualnie dopisujemy...;-)

TESTUJĄCE:

Ren - 17 września
dorkaa - 18 września
kasiek1983- 19 września
mamutka32 - 20 września
Wisienka83 - 24 lub 25 września
emilchen - 24 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
Lovely - 28 września
Martilla-28 września
pati1159 - 29 września... :)
scorpioniczkaa - 30 września
mellisa - 30 września
agniesiar - 3 października
Marzi55- 5 października
kusska - 6 października
jagódka1231- 9 paxdziernika
Hope33 - październik ???

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :)

OBECNE STARACZKI:

Martilla
agniesiar
mmm
kiciaq87
Noukie
Marzi55
Biedroneczka1980
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
agast22

Ostatnia edycja:
Girls, powiedzcie na ile aktualne są poniższe dane i kogo ewnetualnie dopisujemy...;-)

TESTUJĄCE:

Ren - 17 września
dorkaa - 18 września
kasiek1983- 19 września
mamutka32 - 20 września
Wisienka83 - 24 lub 25 września
emilchen - 24 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
Lovely - 28 września
Martilla-28 września
pati1159 - 29 września... :)
scorpioniczkaa - 30 września
mellisa - 30 września
agniesiar - 3 października
Marzi55- 5 października
kusska - 6 października
Hope33 - październik ???

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :)

OBECNE STARACZKI:

Martilla
agniesiar
mmm
kiciaq87
Noukie
Marzi55
Biedroneczka1980
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
agast22

Mnie możesz dopisać na 9 października

reklama
Hej. Nie miałam dziś w pracy czasu żeby pisać. O samochód się nie martwię. Jak dostaniemy odszkodowanie to kupimy inny. Ale zastanawiam sie czy naprawde nic mi nie jest...Boli mnie żołądek i głowa i teraz zaczęłam mnie boleć szyja. Takie uczucie jakby mnie przewaiłao, jak obracam głowę to czuję taki lekki, ciagnący ból...
A żeby było jeszcze fajniej to boli mnie podbrzusze jak na @...

No dziś temperatura w dół...i to dość dużo...wcześniej chyba tak nie miałam... Muszę sobie pooglądać moje poprzednie wykresy ale wydaje mi sie, ze w poprzednich cyklach tempka spadała dopiero na 2-3 dni przed @ a ja mam jeszcze prawie tydzień do terminu @... Ale może to wina tego, ze kilka razy sie budziłam w nocy.

A co do wypadku to ja stałam bo mi zgasł samochód i nie mogłam go odpalić. Włączyłam awaryjki i próbowałam go odpalić licząc, ze w końcu zaskoczy. To było na 3 pasmowej ulicy więc wszyscy kierowcy, którzy jechali ( nie bło ich wielu bo było to przed 6 rano) zmieniali pas na lewy lub prawy bo ja stałam na środkowym. Patrzyłam co jakiś czas w lusterko i w pewnym momencie zauważyłam samochód, który nie zmienił pasa i jechał prosto na mnie. Byłam pewna, ze za chwilę zmieni pas i mnie ominie ale on we mnie uderzył z prędkoscią 60-70km/h :szok: Nawet nie zdąrzyłam zareagować, nawet nie wiem czy krzyczałam. Mam tylko cały czas przed oczami ten samochód jak we mnie uderza ( widziałam to w lusterku). Jak zapytałam faceta dlaczego mnie nie ominął to powiedział, ze mnie nie zauważył :szok: Na szczęście ewidentnie była to jego wina wiec dostanę ubezpieczenie z OC. Ale strach się najadłam...

Do góry