reklama

jagodka1231
Fanka BB :)
Witajcie ponownie!

Ja powiem tobie,że przez całe życie nie jadłam kiełbasy,a dzien przed zrobieniem testu ciążowego,który okazał się pozytywny, zachciało mi się strasznie kiełbasy gotowanej i musiałam koniecznie szybko zjeść!!!!! i okazało się,że byłam w ciązy

więc faktycznie gusta jedzeniowe mogą się zmienić

Witaj staraczko!! Zapraszamy serdecznie!!!

To ty jesteś teraz w ciąży z 3 dzieckiem??

Przeraża mnie tylko jedno jak ktoś mówi ze w ciązy zmienia się smak... tzn. ze niektore babeczki w ciazy jedzą cos czego przed nie jadłyJa nie przepadam za wędliną... i w sumie jej nie jem.... dlatego śmiejemy się z męzem i mowimy ze jak bedzie dzidzia to ja bede pętko kiełbasy za petkiem jesc
hihi :-)
Ja powiem tobie,że przez całe życie nie jadłam kiełbasy,a dzien przed zrobieniem testu ciążowego,który okazał się pozytywny, zachciało mi się strasznie kiełbasy gotowanej i musiałam koniecznie szybko zjeść!!!!! i okazało się,że byłam w ciązy

Hej!
Podczytuje Was ostatnio i postanowiłam się przyłaczyćMogę?
Staramy się z mężem o drugie dziecko. Teraz jest drugi cykl starań.Z córcią udało się za pierwszym razem, ale teraz mam problem z prolaktyną i moze to stanowić problem. Od wczoraj biore castagnus
Witaj staraczko!! Zapraszamy serdecznie!!!
Kurcze to juz 4 miesiac szok jak ten czas szybko leci,ani sie obejrzysz a juz bedzie na swiecie!
Niedlugo wolne to sobie wypoczniesz,super a i slub niedlugo,tak Ci zazdroszcze sama chcialabym przezyc to jeszcze raz!Oby wszystko poszlo po Twojej mysli...;-):-)
U mnie dziwne uczucie goraca,nie wiem czy jestem chora,zmeczona czy w ciazy bo w zadnej ciazy tak nie mialam
cześć dziewczyny co słychać?? ja cały czas mam doła i nic mi się nie chce
mmm...
ani nie jestem w ciąży ani nie mam rzadnego dziecka, skąd takie przypuszczenia??Witajcie ponownie!
jagodka1231
ani nie jestem w ciąży ani nie mam rzadnego dziecka, skąd takie przypuszczenia??
cholera nie ten cytat wkleiłam!!!!PRZEPRASZAM CIE NAJMOCNIEJ!!!

jagodka1231
Pati1159 ty jesteś w ciąży trzeciej,tak?Kurcze to juz 4 miesiac szok jak ten czas szybko leci,ani sie obejrzysz a juz bedzie na swiecie!
Niedlugo wolne to sobie wypoczniesz,super a i slub niedlugo,tak Ci zazdroszcze sama chcialabym przezyc to jeszcze raz!Oby wszystko poszlo po Twojej mysli...;-):-)
U mnie dziwne uczucie goraca,nie wiem czy jestem chora,zmeczona czy w ciazy bo w zadnej ciazy tak nie mialam
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
Hej dzieczynkiA u mnie dzień zaczął się superowo. O godzinie 5:45 miałam wypadek. Jakiś palant wjechał mi w tył samochodu... Na szczęście ani mi ani jemu nic sie nie stało ale autko do kasacji
Takze od rana o niczym innym nie myslę...
O Matko Wisienko... dobrze, że nic Ci się nie stało...;-)
Hej!
Podczytuje Was ostatnio i postanowiłam się przyłaczyćMogę?
Staramy się z mężem o drugie dziecko. Teraz jest drugi cykl starań.Z córcią udało się za pierwszym razem, ale teraz mam problem z prolaktyną i moze to stanowić problem. Od wczoraj biore castagnus
Witamy Agast... :-) i trzymamy kciuki za owocne staranka!!!

u mnie dzisiaj lekki spadek :-( ehhh wiem że to nic nie musi oznaczać, ale niestety przypuszczam, że będzie tak jak ostatnio - tempki będą powoli leciały w dół. Gwałtowny spadek mam zazwyczaj już w dzień @ lub w kolejny.
Podbrzusze ćmi.
Emilchen, dopóki nie ma @... wszystko jeszcze możliwe... będzie dobrze...

Marzi55
Chcę być Mamą 2011
Girls, powiedzcie na ile aktualne są poniższe dane i kogo ewnetualnie dopisujemy...;-)

TESTUJĄCE:

Ren - 17 września
dorkaa - 18 września
kasiek1983- 19 września
mamutka32 - 20 września
Wisienka83 - 24 lub 25 września
emilchen - 24 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
Lovely - 28 września
Martilla-28 września
pati1159 - 29 września...
scorpioniczkaa - 30 września
mellisa - 30 września
agniesiar - 3 października
Marzi55- 5 października
kusska - 6 października
jagódka1231- 9 paxdziernika
Hope33 - październik ???

ZAFASOLKOWANE:

Agapas

OBECNE STARACZKI:

Martilla
agniesiar
mmm
kiciaq87
Noukie
Marzi55
Biedroneczka1980
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
agast22

TESTUJĄCE:
Ren - 17 września
dorkaa - 18 września
kasiek1983- 19 września
mamutka32 - 20 września
emilchen - 24 września
Lovely - 28 września
Martilla-28 września
mellisa - 30 września
Marzi55- 5 października
kusska - 6 października
jagódka1231- 9 paxdziernika
Hope33 - październik ???
ZAFASOLKOWANE:
Agapas
OBECNE STARACZKI:
Martilla
agniesiar
mmm
kiciaq87
Noukie
Marzi55
Biedroneczka1980
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
agast22

Ostatnia edycja: 

jagodka1231
Girls, powiedzcie na ile aktualne są poniższe dane i kogo ewnetualnie dopisujemy...;-)
TESTUJĄCE:
Ren - 17 września
dorkaa - 18 września
kasiek1983- 19 września
mamutka32 - 20 września
emilchen - 24 września
Lovely - 28 września
Martilla-28 września
mellisa - 30 września
Marzi55- 5 października
kusska - 6 października
Hope33 - październik ???
ZAFASOLKOWANE:
Agapas
OBECNE STARACZKI:
Martilla
agniesiar
mmm
kiciaq87
Noukie
Marzi55
Biedroneczka1980
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
agast22
Mnie możesz dopisać na 9 października
reklama

wisienka_83
mamuśka:)
Hej. Nie miałam dziś w pracy czasu żeby pisać. O samochód się nie martwię. Jak dostaniemy odszkodowanie to kupimy inny. Ale zastanawiam sie czy naprawde nic mi nie jest...Boli mnie żołądek i głowa i teraz zaczęłam mnie boleć szyja. Takie uczucie jakby mnie przewaiłao, jak obracam głowę to czuję taki lekki, ciagnący ból...
A żeby było jeszcze fajniej to boli mnie podbrzusze jak na @...

No dziś temperatura w dół...i to dość dużo...wcześniej chyba tak nie miałam... Muszę sobie pooglądać moje poprzednie wykresy ale wydaje mi sie, ze w poprzednich cyklach tempka spadała dopiero na 2-3 dni przed @ a ja mam jeszcze prawie tydzień do terminu @... Ale może to wina tego, ze kilka razy sie budziłam w nocy.

A co do wypadku to ja stałam bo mi zgasł samochód i nie mogłam go odpalić. Włączyłam awaryjki i próbowałam go odpalić licząc, ze w końcu zaskoczy. To było na 3 pasmowej ulicy więc wszyscy kierowcy, którzy jechali ( nie bło ich wielu bo było to przed 6 rano) zmieniali pas na lewy lub prawy bo ja stałam na środkowym. Patrzyłam co jakiś czas w lusterko i w pewnym momencie zauważyłam samochód, który nie zmienił pasa i jechał prosto na mnie. Byłam pewna, ze za chwilę zmieni pas i mnie ominie ale on we mnie uderzył z prędkoscią 60-70km/h Nawet nie zdąrzyłam zareagować, nawet nie wiem czy krzyczałam. Mam tylko cały czas przed oczami ten samochód jak we mnie uderza ( widziałam to w lusterku). Jak zapytałam faceta dlaczego mnie nie ominął to powiedział, ze mnie nie zauważył
 Nawet nie zdąrzyłam zareagować, nawet nie wiem czy krzyczałam. Mam tylko cały czas przed oczami ten samochód jak we mnie uderza ( widziałam to w lusterku). Jak zapytałam faceta dlaczego mnie nie ominął to powiedział, ze mnie nie zauważył  Na szczęście ewidentnie była to jego wina wiec dostanę ubezpieczenie z OC. Ale strach się najadłam...
 Na szczęście ewidentnie była to jego wina wiec dostanę ubezpieczenie z OC. Ale strach się najadłam...

A żeby było jeszcze fajniej to boli mnie podbrzusze jak na @...
No dziś temperatura w dół...i to dość dużo...wcześniej chyba tak nie miałam... Muszę sobie pooglądać moje poprzednie wykresy ale wydaje mi sie, ze w poprzednich cyklach tempka spadała dopiero na 2-3 dni przed @ a ja mam jeszcze prawie tydzień do terminu @... Ale może to wina tego, ze kilka razy sie budziłam w nocy.
A co do wypadku to ja stałam bo mi zgasł samochód i nie mogłam go odpalić. Włączyłam awaryjki i próbowałam go odpalić licząc, ze w końcu zaskoczy. To było na 3 pasmowej ulicy więc wszyscy kierowcy, którzy jechali ( nie bło ich wielu bo było to przed 6 rano) zmieniali pas na lewy lub prawy bo ja stałam na środkowym. Patrzyłam co jakiś czas w lusterko i w pewnym momencie zauważyłam samochód, który nie zmienił pasa i jechał prosto na mnie. Byłam pewna, ze za chwilę zmieni pas i mnie ominie ale on we mnie uderzył z prędkoscią 60-70km/h
 Nawet nie zdąrzyłam zareagować, nawet nie wiem czy krzyczałam. Mam tylko cały czas przed oczami ten samochód jak we mnie uderza ( widziałam to w lusterku). Jak zapytałam faceta dlaczego mnie nie ominął to powiedział, ze mnie nie zauważył
 Nawet nie zdąrzyłam zareagować, nawet nie wiem czy krzyczałam. Mam tylko cały czas przed oczami ten samochód jak we mnie uderza ( widziałam to w lusterku). Jak zapytałam faceta dlaczego mnie nie ominął to powiedział, ze mnie nie zauważył  Na szczęście ewidentnie była to jego wina wiec dostanę ubezpieczenie z OC. Ale strach się najadłam...
 Na szczęście ewidentnie była to jego wina wiec dostanę ubezpieczenie z OC. Ale strach się najadłam...

Podziel się: