• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dopisane :-D:szok::happy2:
Czas do domku... zmykam Kochane i do usłyszonka następnym razem... prawdopodobnie w poniedziałek...:-D bo przez weekend będziemy się strać, ze hoho...no i piję... tak jak zapowiedziałam...:szok::rofl2: buziale

TESTUJĄCE:

Ren - 17 września
dorkaa - 18 września
kasiek1983- 19 września
mamutka32 - 20 września
Wisienka83 - 24 lub 25 września
emilchen - 24 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
Lovely - 28 września
Martilla-28 września
agast22 - 28 września
pati1159 - 29 września... :)
scorpioniczkaa - 30 września
mellisa - 30 września
agniesiar - 3 października
Marzi55- 5 października
kusska - 6 października
jagódka1231- 9 paxdziernika
Hope33 - październik ???

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :)

OBECNE STARACZKI:

Martilla
agniesiar
mmm
kiciaq87
Noukie
Marzi55
Biedroneczka1980
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
agast22

reklama
Wisienko- szyja moze Cie boleć od tego uderzenia bo napewno szarpnęło Ci głową. Nasmaruj sobie na noc jakąś maścią rozgrzewającą, albo amolem i owiń czyms. Chwała Bogu ze nic Ci sie powaznego nie stało:-(

maziu bardzo sie cieszę, ze się w końcu odezwałaś i ze wszystko Ci się tak super układa:) Już się martwiłam, ze coś się stało. Niby mi się tak czas ciągnie a nawet nie wiem kiedy tak minął. Pmiętam jakby to było wczoraj, gdy nam napisałaś, ze jesteś w ciąży a to już 4 miesiąć:) Mam nadzieję, ze my staraczki też niedługo będziemy mogły sobie liczyć tygodnie ciąży zamiast dni cyklu i dni po owu....

agast Twoja córeczka ma piękne imię:) Najładniejsze bo ja też mam tak na imię:)

Mam nadzieję, ze ten ból sam minie i nie będe musiała iść do lekarza... Oby nie wyszły z tegoś jakieś komplikacje...

Hej. Nie miałam dziś w pracy czasu żeby pisać. O samochód się nie martwię. Jak dostaniemy odszkodowanie to kupimy inny. Ale zastanawiam sie czy naprawde nic mi nie jest...Boli mnie żołądek i głowa i teraz zaczęłam mnie boleć szyja. Takie uczucie jakby mnie przewaiłao, jak obracam głowę to czuję taki lekki, ciagnący ból...
A żeby było jeszcze fajniej to boli mnie podbrzusze jak na @...

No dziś temperatura w dół...i to dość dużo...wcześniej chyba tak nie miałam... Muszę sobie pooglądać moje poprzednie wykresy ale wydaje mi sie, ze w poprzednich cyklach tempka spadała dopiero na 2-3 dni przed @ a ja mam jeszcze prawie tydzień do terminu @... Ale może to wina tego, ze kilka razy sie budziłam w nocy.

A co do wypadku to ja stałam bo mi zgasł samochód i nie mogłam go odpalić. Włączyłam awaryjki i próbowałam go odpalić licząc, ze w końcu zaskoczy. To było na 3 pasmowej ulicy więc wszyscy kierowcy, którzy jechali ( nie bło ich wielu bo było to przed 6 rano) zmieniali pas na lewy lub prawy bo ja stałam na środkowym. Patrzyłam co jakiś czas w lusterko i w pewnym momencie zauważyłam samochód, który nie zmienił pasa i jechał prosto na mnie. Byłam pewna, ze za chwilę zmieni pas i mnie ominie ale on we mnie uderzył z prędkoscią 60-70km/h :szok: Nawet nie zdąrzyłam zareagować, nawet nie wiem czy krzyczałam. Mam tylko cały czas przed oczami ten samochód jak we mnie uderza ( widziałam to w lusterku). Jak zapytałam faceta dlaczego mnie nie ominął to powiedział, ze mnie nie zauważył :szok: Na szczęście ewidentnie była to jego wina wiec dostanę ubezpieczenie z OC. Ale strach się najadłam...
może powinnaś iść do lekarza?? tak na wszelki wypadek??

dopisane :-D:szok::happy2:
Czas do domku... zmykam Kochane i do usłyszonka następnym razem... prawdopodobnie w poniedziałek...:-D bo przez weekend będziemy się strać, ze hoho...no i piję... tak jak zapowiedziałam...:szok::rofl2: buziale

TESTUJĄCE:

Ren - 17 września
dorkaa - 18 września
kasiek1983- 19 września
mamutka32 - 20 września
Wisienka83 - 24 lub 25 września
emilchen - 24 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
Lovely - 28 września
Martilla-28 września
agast22 - 28 września