reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Jeszcze ja, jeszcze ja do tej listy starających (mam nadzieję, że nie na długo, wolałabym być na tej liście wyżej ;-))
To mój 4 cykl starań, drugi z mierzeniem tempki. A @ planowana jest... za 9miesięcy :-D (a wcześniejszy termin to 15.12). Właśnie wkroczyliśmy w fazę serduszkowania ;-)).
Pozdrowionka

OBECNE STARACZKI:

zielona.wampirzyca-
8 cykl
Hope33-okolo 16 cykl
Martilla - 6 cykl
agniesiar - 11 cykl
mmm -6 cykl
Noukie - 5 cykl
Marzi55 - 4 cykl
emilchen-URLOPIK
jagódka1231- 4 cykl (test 5.12.)
toska32- URLOPIK
chup - 1 cykl
Melissa-
kinga85 - 2 cykl (test 25.12.)
katia_793 - 9 cykl
Anulin- 2 cykl
rudka - 3 cykl- URLOPIK
maćku - 5 cykl z hakiem (test 21.12.)
Ren - 3 cykl
wisienka83-URLOPIK
ilonkasz- 2 cykl
&Ewcia - 8 cykl (test 26.12.)
iwcia81- - 1 cykl
agutkaZG - 3 cykl (test 18.12.)
nanusia - około 18 cykl
chiara1 -
Maxymka -
Scully - 2 cykl
olcia23 - 1 cykl
elleth - 3cykl
LauraOna -
olcia23 - (test 5.12.)
Cameo - (test 8.12.)
chiara1 - (test 9.12.)
Pajka - (test 10.12.)
martulka - (test 17.12.)
Kiciaq85 -
simag1 -
MALUTKA1023 - (test 6.12.)
Sie uakualnilam:tak:

ZAFASOLKOWANE:

Agapas -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa - 1 cykl
sandrahaha - 18 cykl
scorpioniczkaa - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl
Nikiforka- 10 cykl
Sara211- 1 cykl
aisim- 3 cykl
eijf- 7cykl
milusia83 -
biedroneczka1980- 8 cykl

OBECNE STARACZKI:

zielona.wampirzyca- 8 cykl
Hope33-okolo 16 cykl
Martilla - 6 cykl
agniesiar - 11 cykl
mmm -6 cykl
Noukie - 5 cykl
Marzi55 - 4 cykl
emilchen-URLOPIK
jagódka1231- 4 cykl (test 5.12.)
toska32- URLOPIK
chup - 3 cykl
Melissa-
kinga85 - 3 cykl (test 25.12.)
katia_793 - 9 cykl
Anulin- 2 cykl
rudka - 3 cykl- URLOPIK
maćku - 5 cykl z hakiem (test 21.12.)
Ren - 3 cykl
wisienka83-URLOPIK
ilonkasz- 2 cykl
&Ewcia - 8 cykl (test 26.12.)
iwcia81- - 1 cykl
agutkaZG - 3 cykl (test 18.12.)
nanusia - około 18 cykl
chiara1 -
Maxymka -
Scully - 2 cykl
olcia23 - 1 cykl
elleth - 3 cykl
LauraOna -
olcia23 - (test 5.12.)
Cameo - (test 8.12.)
chiara1 - (test 9.12.)
Pajka - 14 cykl (test 10.12.)
martulka - (test 17.12.)
Kiciaq85 -
simag1 - 2 lata 4 m-ce
MALUTKA1023 - 3 cykl (test 6.12.)
myszka1987 - 2 cykl (test 29.11.)
skowronek - 4 cykl (test 15.12.)

O kobietkach zapomnianych "przepraszam" i dajcie znać to dopiszę!
Lista jest stara więc jak cykl się nie zgadza lub jest pusto to piszcie :biggrin2:

Jeszcze ja, jeszcze ja do tej listy starających (mam nadzieję, że nie na długo, wolałabym być na tej liście wyżej ;-))
To mój 4 cykl starań, drugi z mierzeniem tempki. A @ planowana jest... za 9miesięcy :-D (a wcześniejszy termin to 15.12). Właśnie wkroczyliśmy w fazę serduszkowania ;-)).
Pozdrowionka

:-) jak najbardziej życzę nie pojawienia się @ :-) serduszkujcie sobie "ile wlezie", a potem będziemy się wszystkie cieszyć z II kreseczek :-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny prosze o pomoc w interpretacji ;owu ok 16dc teraz mam 24dc temp od 16dc stala 36,8 sluz po owu czasem bialy czasem rozciagliwy szyjka srednio wysoko przedwczoraj bardziej twarda niz dzis (teraz to tak jakby z wierzchechu byla miekciejsza) poza tym bole podbrzusza jak podczas okresu no i dzis test robilam i tylko jedna krecha:crazy: myslicie ze sa jakies szanse?dodam ze cykle mam 28 dni.prosze o rade:tak:

dziewczyny prosze o pomoc w interpretacji ;owu ok 16dc teraz mam 24dc temp od 16dc stala 36,8 sluz po owu czasem bialy czasem rozciagliwy szyjka srednio wysoko przedwczoraj bardziej twarda niz dzis (teraz to tak jakby z wierzchechu byla miekciejsza) poza tym bole podbrzusza jak podczas okresu no i dzis test robilam i tylko jedna krecha:crazy: myslicie ze sa jakies szanse?dodam ze cykle mam 28 dni.prosze o rade:tak:
Oczywiscie, ze szanse sa. A testy wychodza podobno dopiero ok 10 dnia po owu, a Ty masz dopiero 8. Wiec spokojnie jeszcze poczekaj. Wiem, ze jest to bardzo trudne. Sama tak mam co miesiac ;-) I wiem, ze im sie czlowiek bardziej nakreca tym np brzuch bardziej boli.
Teraz taka madra jestem, a juz widze co bedzie za jakies 2 tygodnie:-D
Trzymam kciuki!

dzieki za pocieszenie a ten brzucho moj ciagle rwie w dol i ciagle do kibelka latam czy krewy nie ma bo to moze to bobas sie domowi i jakas taka spokojna jestem jak nigdy nawet jak test rano zrobilam to sie niezasmucilam moze to to??? a moze jeszcze resztki tabsów wariuja bo dopiero trzeci mc nie biore i pierwszy cykl 33dni a drugi 28 ?testy owu robilam i niby pik byl co sadzisz?

reklama

test zdecydowanie za wczesnie!! testy wychodzą najlepiej po terminie @ ewentualnie beta po 10 dniach od zagnieżdzenia.

dzieki za pocieszenie a ten brzucho moj ciagle rwie w dol i ciagle do kibelka latam czy krewy nie ma bo to moze to bobas sie domowi i jakas taka spokojna jestem jak nigdy nawet jak test rano zrobilam to sie niezasmucilam moze to to??? a moze jeszcze resztki tabsów wariuja bo dopiero trzeci mc nie biore i pierwszy cykl 33dni a drugi 28 ?testy owu robilam i niby pik byl co sadzisz?

tak jak pisałam wczesniej to, ze test owu wychodzi pozytywny w ogóle nie musi świadczyc o tym, ze owu była.
Jedynym poświadczeniem tego jest monitoring cyklu. Testy mogą wychodzic pozytywne, a do owulacji wcale nie musi dochodzić. Miałas robiony monitoring??

ZAFASOLKOWANE:

Agapas -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa - 1 cykl
sandrahaha - 18 cykl
scorpioniczkaa - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl
Nikiforka- 10 cykl