Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agutka, a który to twój dc? Już mamna suwaczku znalazłam
Być może fluidki od biedroneczki okażą się szczęśliwe
W końcu biedronki przynoszą szczęście. buziaki
Gratulacje!!!!!Witam z rana
Dziękuję za kciuki. Na tescie wczoraj dwie sliczne kreseczki
Dolaczam do grona zafasolkowanych![]()
Temperatura pod pacha jest zawsze nizsza niz w kontakcie ze sluzowka, wiec raczej wsio oki.Dziewczynki mam do was pytanie, jako do bardziej doświadczonych w mierzeniu tempki.
Otóż moja temperatura w pochwie wynosi 37,52, natomiast pod pachą 36,64 nie wiem co o tym myśleć.
Buziaki
milusia83 mozesz odp mi na pytanie czy tobie testy wyszly pozytywnie odrazu? Bo jak sprawdzilam to jakbym zaskoczyla to bylabym w tym samym tyg i dniu ciazy co ty, okres spoznia mi sie 3 dni dopiero a 2 testy wyszly juz negatywnie. Wykonuje je rano i nie ma nawet cienia drugiej kreski:-( w zwiazku z tym mam przestac sie ludzic??
Myszka,milusia83 mozesz odp mi na pytanie czy tobie testy wyszly pozytywnie odrazu? Bo jak sprawdzilam to jakbym zaskoczyla to bylabym w tym samym tyg i dniu ciazy co ty, okres spoznia mi sie 3 dni dopiero a 2 testy wyszly juz negatywnie. Wykonuje je rano i nie ma nawet cienia drugiej kreski:-( w zwiazku z tym mam przestac sie ludzic??