myszka1987
Mama Mikołaja:)
milusia83 moze masz racje... nie nakrecam sie ale mam pewne powody (zdrowotne) dla ktorych wolalabym wiedziec odrazu. a ja mialam miec @ 29.11 wiec to tak jak ty. a tak w ogole to GRATULUJE...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
milusia no tak jak zawsze przed @ jestem wkurzona, rycze z byle powodu i mam mega biust, nic wiecej. z innych to nic oprocz lekkiego bolu glowy od jakiegos czasu i boli mnie dol brzucha tak jak w pierwszym dniu @ to wszystko.Myszka, a czy masz takie inne objawy jak przed @? Powiem Ci, że ja zrobiłam testy tylko dlatego, bo zamiast w dniu przyjścia @ odczuwać napięcie, stres, nerwy to czułam się bardzo senna, rozbita, nic mnie nie interesowało.
milusia dzieki... bedzie ok... jakkolwiek by nie byloMyszko spokojnie, póki @ nie przyszła, zawsze są szanse, jeżeli nie możesz wytrzymać to idź na badanie beta hcg z krwi, od razu będziesz wiedziała co i jak. Cena od 20 - 30 zł w zależności od laboratorium.
Buziaki i trzymam kciuki, żeby było pozytywnie

proponuje relaks nie przy wiinku tylko w łazience przy SPA :-)
co by ci tam nie wyszło: "jesteśmy z tobą"
łepek do góry i walczymy!! :-)
trochę mi przeszło po wczorajszej wizycie u gin. A raczej mam mechanizm wyporu!
Myślę sobie, że w następnym cyklu owulka będzie i się uda, bo przecież Bozia da w końcu fasoleczkę
Temp w dół, ale cóż zrobić...
a tescik robie 6.12 :-)jeszcze ja w staraczkacha tescik robie 6.12 :-)