Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

(słaba głowa).MALUTKA nie przejmuj sie mi tez dzis wyszedl negatywny a juz jest kilka dni po terminie co sie zazwyczaj nie zdarza...myszko niewytrzymalam i zrobilam ale jakos jeszcze mam nadzieje i czekam a co z Twoimi piersiami bola?a temp to musisz rano przed wstaniem z lozka mierzyc wiedzias?no i jak test?;-)
tak i mam dosc konkretnie powiekszone a pozatym widac mi kazda zyle od samej szyi. ale wyszedl negatywny wiec sie nie ludze bo juz by mi pokazal. z tego co widze to bylabym jak sprawdzilam w 4 tyg,2 dniu.... Uzylam testow: pre-test, Quix Vue (czy jakos takmyszko niewytrzymalam i zrobilam ale jakos jeszcze mam nadzieje i czekam a co z Twoimi piersiami bola?a temp to musisz rano przed wstaniem z lozka mierzyc wiedzias?no i jak test?;-)

;-)Ja również się witam
Jestem już po śniadanku i porannej kawce i tak dzień się zaczął.
@ się kończy ale na myśl o kolejnym staranku, oczekiwaniu i rozczarowaniu zastanawiam się czy nie zrobić sobie w grudniu "urlopiku" aby nie popsuć sobie świąt.Jadę do rodziny na święta gdzie same "zafasolkowane"i już beczeć mi się chce.Czy ja dam radę słuchać o objawach ciąży,witaminkach, śpioszkach, wózkach itp???
Chyba poszukam sobie przed świętami jakiegoś przeziębionka i już pretekst aby zostać w domu
Nie słuchajcie mnie dziś......................
Wczoraj postanowiłam wypić butelkę wina i poległam po połowie kieliszka(słaba głowa).
BIEDRONECZKO GRATULACJE!!!
Podobno biedronki przynoszą szczęście więc może i TY nam przyniesiesz?:-)
Życzę zdrowego dzieciątka i ciąży bez uciążliwych objawów;-)
Uciekam do pracki ale zajrzę tutaj sprawdzić co u Was.
A co do testów owulacyjnych to faktycznie nie można im wierzyć.
Dziewczyny jak robicie ten monitoring cyklu?
Mój gin nie ma USG w gabinecie a w prywatnym to jest 2 razy w tygodniu i zwykle to nie są "te dni".W jakie dni chodzicie na ten monitoring?Przed owulką?ile dni?

Witam z rana
Dziękuję za kciuki. Na tescie wczoraj dwie sliczne kreseczki
Dolaczam do grona zafasolkowanych![]()

Poza bolem w podbrzuszu po jednej stronie, no i odbijaniem to narazie objawow brak. Fluidki wysylam dla was wszystkich~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Do tego zgaga,bleeeeeeee!!!