reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dzięki Kochane za słowa pocieszenia... Chciałabym,żeby stały się rzeczywistością...
Ach,ale pierwsze łzy już mi poleciały... G. oczywiście ze spokojem... Zaczął pocieszać,rozśmieszać... Achh... :zawstydzona/y: :-(

Różowych plamek narazie brak. Był taki jakby skrzepik koloru bursztynowego i tyle... Brzuch nie boli,jak na @,więc... :confused:

Ale smutno mi i tak... :-(

Zuzia śpi,a ja idę się przytulić do Męża...

Dobrej nocki Dziewczynki!

I przepraszam za moje wieczorne smęty... :-( :zawstydzona/y:

Dzięki Kochane za słowa pocieszenia... Chciałabym,żeby stały się rzeczywistością...
Ach,ale pierwsze łzy już mi poleciały... G. oczywiście ze spokojem... Zaczął pocieszać,rozśmieszać... Achh... :zawstydzona/y: :-(

Różowych plamek narazie brak. Był taki jakby skrzepik koloru bursztynowego i tyle... Brzuch nie boli,jak na @,więc... :confused:

Ale smutno mi i tak... :-(

Zuzia śpi,a ja idę się przytulić do Męża...

Dobrej nocki Dziewczynki!

I przepraszam za moje wieczorne smęty... :-( :zawstydzona/y:

Chyba Cię rozumię, dlatego przytulam i ściskam mocno...
U mnie nie ma objawów ani na @ ani na fasolkę... i co o tym myśleć i też mi tak smutno i mało we mnie wiary...

A może ja ich nie dostrzegam? Wiele to sobie wmawiam.. :)
Dobranocka

Ostatnia edycja:
Stefanka, agutkaZG i skowronek - nie smutkujcie ;-) łepki do góry :tak: ja trzymam za was kciukaski żeby to właśnie ten cykl był owocny :tak:;-):-)

Ja jutro do gin się wybieram, niestety potem do pracy i dopiero siądę do was wieczorem. To wtedy kliknę co mi tam powiedział :-)

Dobry wieczór Staraczki:-)
Czytam od godziny Wasze posty i czasem się wzruszam (zwłaszcza na wieści o fasolkach), czasem śmieję, czasem widzę siebie biegającą od 5 dpo z testem rano, wieczór we dnie w nocy|:))), choć szczerze mówiąc to o 5 rano nigdy jeszcze nie testowałam.:-D
Też jak Wy za szybko wykonane testy skrzętnie ukrywam przed moim P.:zawstydzona/y:
I jak każda z Was łapię doły w takie dni jak wczoraj, kiedy dostaje się tą okropną @. Ale ...następnego dnia musi w nas wstępować nadzieja, że przecież w końcu się uda. BO W KOŃCU SIĘ UDA!!!!

Fajnie, że Was znalazłam. Jejku jak fajnie:):happy:

No właśnie kerna. Musimy wzbudzać ducha bojowego i zagrzewać do, skąd inąd, bardzo porzyjemnej "walki":tak: Więc:
nosy do góry, piersi do przodu, tyłki do tyłu:)) (podobno tak najskuteczniej) a potem....znowu wariacje z testami:));-)

Loczek mój tyłek wędruje do łazienki i lulać....śpiąco mi .Małżowinek posprzątał mi w kuchni:cool2: a ja sobie leniuchowałam:happy:. miłej nocki życzę:tak::tak::tak: Z tyłkiem gdzie lepiej;-)

:-) a za ciebie będę trzymać kciukaski podwójnie :tak: w końcu należy wam się już fasoleczka ;-) za Pajkę trzymałam i jest :tak:;-):-)

Dzięki trzymaj mocno. Może będę w końcu następna zafasolkowana. Oj byłaby niespodzianka aż miło pomarzyć.:-):-):-D:-D

Dobry wieczór Staraczki:-)
Czytam od godziny Wasze posty i czasem się wzruszam (zwłaszcza na wieści o fasolkach), czasem śmieję, czasem widzę siebie biegającą od 5 dpo z testem rano, wieczór we dnie w nocy|:))), choć szczerze mówiąc to o 5 rano nigdy jeszcze nie testowałam.:-D
Też jak Wy za szybko wykonane testy skrzętnie ukrywam przed moim P.:zawstydzona/y:
I jak każda z Was łapię doły w takie dni jak wczoraj, kiedy dostaje się tą okropną @. Ale ...następnego dnia musi w nas wstępować nadzieja, że przecież w końcu się uda. BO W KOŃCU SIĘ UDA!!!!

Fajnie, że Was znalazłam. Jejku jak fajnie:):happy:
Ja się też bardzo cieszę, że Was znalazłam i sie zalogowałam. Teraz już mniej rozpaczam pomaga mi to pisanie z Wami. Z moim M już nie mogę tak porozmawiać od serca bo mówi że się sama dręczę i w ogóle kiedyś się doczekamy i mam nie myśleć- czytajcie mogę porozmawiać tylko non stop to samo słyszę i też mi go w końcu żal. Bo tak oboje czekamy i chyba nas jakoś ten cud omija.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej laseczki:-);-)
loczek i Lady Marion witam na forum i mam nadzieję, że szybciutko zafasolkujecie
agutka główka do góry mam nadzię, że to implantacja:tak::tak::tak:, trzymam kciukasy
marulka to sie pospieszyłaś kochana, ale myślę, że nie wszytko stracone. Teścior poprostu za wcześnie zrobiony. Mam nadzieję, że już kiełkujesz:tak::tak::tak:

Jakoś strasznie szybko mi dzień minął. Pojechałam po prezenty a kupiłam sobie pół-gorsecik, stringi i szpilki:-), jak to humor poprawia:happy::tak::-D. A teraz czekam aż małż wyjdzie z wanny i będę go uwodzić;-):cool2: oczywiście w nowych ciuszkach :-D
Dziś @ się skończyła więc zaczynam cykl mierząco-obserwująco-gmerający.
Wyliczyłam, że owulka będzie 24-25 grudnia:tak: bardzo świąteczna owulka:-)

Dobranoc i do jutra.

Do góry