reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
hehe sam początek i taka radocha!!!! no życzę ci tej radochy jeszcze dłuuuuugoUda się każdej z NAS . Nowy rok nowe nadzieje.. Dziś jestem pełna optymizmu ciekawe jak pod koniec cyklu
![]()

Mnie też w tamtym cyklu po przytulańcach bolał brzuch chyba ze dwa dni......oj chyba za ostro było
a ja mam nisko osadzoną macicę i chyba to może też przez to...w ogóle mam problemy z przytulańcami bo boli mnie niemiłosiernie w większości pozycjach...no ale cóż relaksować też się trzeba mimo wszytko...
czekoladowe biedroneczki?? a co to??

gra słów, chodziło mi o ciasto czekoladowe naszej forumowiczki biedroneczki

więc napisałam czekoladowe biedroneczki .marulka dziadek napewno zobaczy fasolinkę

Ja złapałam jakiegos mega doła
Chciała bym zeby skonczył sie ten cylk!
Jakos jestem napalona na ten 2010 rok![]()
a za ile kończy ci się cykl?
Nie smuć się, trzeba wierzyć, wiara czyni cuda

kerna
gra słów, chodziło mi o ciasto czekoladowe naszej forumowiczki biedroneczki
więc napisałam czekoladowe biedroneczki .
marulka dziadek napewno zobaczy fasolinkę![]()

a ja już chciaąłm Cie pytac o przepis

hehe sam początek i taka radocha!!!! no życzę ci tej radochy jeszcze dłuuuuugo
Mnie też w tamtym cyklu po przytulańcach bolał brzuch chyba ze dwa dni......oj chyba za ostro byłoa ja mam nisko osadzoną macicę i chyba to może też przez to...w ogóle mam problemy z przytulańcami bo boli mnie niemiłosiernie w większości pozycjach...no ale cóż relaksować też się trzeba mimo wszytko...
![]()
Kerna radocha radocha, bo małzonek na urlopie i relaksik będzie ostry

kerna ja chyba też jestem inaczej zbudowana bo pozycje od tyłu sprawiaja mi ból.
Ja w tym cyklu zaczęłam badać szyjke ale to czarna magia i stwierdziłam, że tymi badaniam mogę narobić sobie więcej szkody niż pozytku więc zostaję przy obserwacji śluzu i tempce
Ja w tym cyklu zaczęłam badać szyjke ale to czarna magia i stwierdziłam, że tymi badaniam mogę narobić sobie więcej szkody niż pozytku więc zostaję przy obserwacji śluzu i tempce
kerna
bobmbelek na ostro go wes i będzie co ma być

chiara ja też daąłm sobie spokój z szyją....dla mnie to stresujące bo jak tylko jakąś grudkę znajdę to od razu mam wrażenie że coś tam mi wyrosło albo co...eh wolę nie wiedziec i potem się nie stresować.
mi w sumie zostaje pozycja "po bożemu".....no ewentualnie jakieś niewielkie odstępstwa. Ale tak gdzie jest głęboka penetracja odpada....także od tyłu odpada...

chiara ja też daąłm sobie spokój z szyją....dla mnie to stresujące bo jak tylko jakąś grudkę znajdę to od razu mam wrażenie że coś tam mi wyrosło albo co...eh wolę nie wiedziec i potem się nie stresować.
mi w sumie zostaje pozycja "po bożemu".....no ewentualnie jakieś niewielkie odstępstwa. Ale tak gdzie jest głęboka penetracja odpada....także od tyłu odpada...
suzi1
Kocham Cię synuś
hehe sam początek i taka radocha!!!! no życzę ci tej radochy jeszcze dłuuuuugo
Mnie też w tamtym cyklu po przytulańcach bolał brzuch chyba ze dwa dni......oj chyba za ostro byłoa ja mam nisko osadzoną macicę i chyba to może też przez to...w ogóle mam problemy z przytulańcami bo boli mnie niemiłosiernie w większości pozycjach...no ale cóż relaksować też się trzeba mimo wszytko...
![]()
Mnie własnie tez,a juzn ie wspomne przy wejsciu
Zawsze zapominam o tym powiedziec ginowi...Sama koncówka jutro badz pojutrze odstawiam lutke...no i czekam na@a za ile kończy ci się cykl?
Nie smuć się, trzeba wierzyć, wiara czyni cuda![]()
Trzeba wierzyc,ja tez na początku cyklu mam zawsze duzo wiary i optymizmu,chociaz tern cykl spisuje na straty bo przytulanki były tylko raz

Ja tez pilnie od kilku dni badam to i owo,ale nie wiem co z tego wyjdzie...kerna ja chyba też jestem inaczej zbudowana bo pozycje od tyłu sprawiaja mi ból.
Od tyłu to juz wogóle boli mnie ze szok-chociaz nie zawsze

reklama
Stefanka83
Zaangażowana w BB
Ja też mam mega dola.. i bardzo bym chciała żeby ten cykl był owocny. Ale szczerze mówiąc to zgłupiałam całkowicie.. czy robić testy owulacyjne, czy zacząć mierzyć temperature, czy iść do lekarza... Czy dać sobie z tym wszystkim spokój i chociaz spróbować iść na żywioł..:-(
Podziel się: