reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

suzi
ja właśnie tak miałam z pierwszym kiciusiem :-D Wiedziałam już po tygodniu od zapłodnienia i nie czakalam aż mi się @ spóźni. I zero objawów jakichkolwiek.
Wyraźnie II były już w dniu spodziewanej @

Nie pamiętam jak to było z moją Julą bo było to dawno i byłam wtedy dosyć zestresowana ze względu na wiek ;-) i naprawdę tak jak wcześniej sobie wmawiałam pewne rzeczy i objawy tak teraz nic na to nie wskazuje a czuję że jest! no ale zobaczymy jak to będzie,na razie muszę cierpliwie czekać:happy2: mam nadzieję że 14 lutego wszystkie testujące zobaczymy upragnione 2 kreski:tak: a jak nie...to znaczy że test się pomylił:-D
To panna Julcia ile już ma wiosen ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Panna Julcia ma ponad 3 latka:happy2: może to nie tak dużo ale ja naprawdę już mało co pamiętam z okresu ciązy, nie mówiąc o jej początkach kiedy to bałam się o niej powiedzieć;-)

Panna Julcia ma ponad 3 latka:happy2: może to nie tak dużo ale ja naprawdę już mało co pamiętam z okresu ciązy, nie mówiąc o jej początkach kiedy to bałam się o niej powiedzieć;-)
To bardzo fajny wiek. Dziecko takie ciekawskie jest.
Zresztą patrząc po moim, to każdy wiek jest fajny, a z roku na rok bardziej się kocha. To jest niesamowite !

Wiem że nie powinnam tego pisać bo zapesze albo co ale czekam 14 lutgo na 2 kreski na teście.i żegnam miesiączkę na 9 miesięcy.tak czuję...nie mam żadnych objawów,zero,nic...tylko to przeczucie...tak silne że nie potrafię tego wytłumaczyć.dzisiaj powiedziałam M że chyba jestem w ciąży chociaż dowodów żadnych nie mam;-)kobietki wiem że jak się okaże że nie jestem to pewnie się załamię ale cholera tak starsznie to czuję...nie wiem co o tym myśleć.po prostu wstałam rano i poczułam to "coś":tak: nakręciłam się jak jakaś wariatka więc teraz nie ma innej opcji muszą w walentyki pojawić się 2 kreski:-) pewnie myslicie że mi odbiło???

Trzymam kciukasy mocno i oby 6 zmysł Cię nie zawiódł...:-D

Witam! Gruluje tym co oczekują upragnionych fasolek i trzymam kciuki za te co będą testować!!!
U nas niestety nic nie wyszło @ przybyła 29,01 ale będziemy działać dalej aż doczekamy się II kreseczek.
Kobietki Wy to naprawde jesteście super -potraficie poradzić, dać dobre słowo i wogóle tak pogadać o wszystkim!!:-)
to przykro, że małe rozczarowanie było :( mam nadzieję, ze oststnie ;) powodzenia i cały czas tak dobrego nastawienia życzę

Witajcie kobietki !
Tak się licytujecie z tym wiekiem :szok: trzeba sobie wmawiać, że się młodo czuje to skutkuje. Ale w takie zimne, ciemne dni, to wszystko jest na NIE i świetnie to rozumię.
batonik24
u mnie @ miała się pojawić dzisiaj, a narazie cicho sza, więc może w środę razem sprawdzimy ? No chyba, że coś nas zaskoczy.
Mnie dalej mdli jak jasny szlag. Wczoraj zjadłam obiad i tylko 5min został mi w żołądku, a później srrrruuuuuu.
Podziwiam Was staraczki, które macie miesiące starań za sobą i zachowałyście jeszcze zdrowie psychiczne.

:-D a kawały super, już sprzedałam dalej :)
no to wszystko wsakzuje, ze to nie jest jakiś mały wirusek...tylko porządny i nie puści najblizych 6 miesięcy ;) trzymam kciuki za fasolkę :)

Wiem że nie powinnam tego pisać bo zapesze albo co ale czekam 14 lutgo na 2 kreski na teście.i żegnam miesiączkę na 9 miesięcy.tak czuję...nie mam żadnych objawów,zero,nic...tylko to przeczucie...tak silne że nie potrafię tego wytłumaczyć.dzisiaj powiedziałam M że chyba jestem w ciąży chociaż dowodów żadnych nie mam;-)kobietki wiem że jak się okaże że nie jestem to pewnie się załamię ale cholera tak starsznie to czuję...nie wiem co o tym myśleć.po prostu wstałam rano i poczułam to "coś":tak: nakręciłam się jak jakaś wariatka więc teraz nie ma innej opcji muszą w walentyki pojawić się 2 kreski:-) pewnie myslicie że mi odbiło???
Trzymam kciuki!! !!!

no to wszystko wsakzuje, ze to nie jest jakiś mały wirusek...tylko porządny i nie puści najblizych 6 miesięcy ;) trzymam kciuki za fasolkę :)

Przed chwilą tak mnie zemdliło, że aż mi teraz zimno jest.
Chyba nie będę czekać do środy, tylko jutro z rańca użyję testowacza ;-)

Rozczarowanie było , bo jak zawsze typowe objawy ciązy były ,i ta ogromna ochota na grzybki w occie ktorych nigdy nie lubiłam ale cóż trzeba działac dalej i mieć nadzieje że teraz sie uda!!!

Przed chwilą tak mnie zemdliło, że aż mi teraz zimno jest.
Chyba nie będę czekać do środy, tylko jutro z rańca użyję testowacza ;-)
Testować,testować!trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rozczarowanie było , bo jak zawsze typowe objawy ciązy były ,i ta ogromna ochota na grzybki w occie ktorych nigdy nie lubiłam ale cóż trzeba działac dalej i mieć nadzieje że teraz sie uda!!!
Będzie dobrze :) zobaczysz...wszystkim Nam się uda...jedna wcześniej (te mają dobrze) inne muszą poczekać w kolejce ;)

Agutka Ty sie nie zastanawiaj tylko bierz męża do łożka i działajcie :cool2::cool2::cool2:

Działamy działamy,że hooohoooo! :-D :-D :-p :zawstydzona/y:

agutka nasz organizm oszukuje... ja miałam kiedyś taki cykl, ze od owu przez całe 2 tygodnie bolał mnie prawy jajnik...już myślałam, ze trafiliśmy, ale d...pa;-)

Dlatego się nie nastawiam,tylko piszę,że mam za każdym razem inny cykl. Trochę mnie to denerwuje,ale co zrobić. :dry:

Idziemy pichcić z Zuzią pizzę,bo przed chwilą wróciłyśmy ze saneczek. :-)

reklama
Magda76 życzę udanego testowania i pieknych 2 wyraźnych kresek:tak: chyba nie bez powodu takie dolegliwości Cię męczą:happy2:
dziewczynki bardzo dziękuję Wam za miłe słowa i trzymanie kciuków;-) ja również za Was trzymam i naprawdę bardzo się cieszę że trafiłam na to forum:-)

Do góry