reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dzidzia na razie rosnie jutro mam wizyte pełną obaw bo prawdopodobnie czeka mnie zmiana lekarza i wszystko zależy od podejscia lekarki , a czuje sie raz super raz średnio, ale cieszy mnie fakt, ze mam tylko jeszcze 2 dni l4 lezącego,z e musze w domu siedziec a potem moze dostane juz zwykłe na chodzenie;-)

Najważniejsze, że dzidzia rośnie zdrowo! A dlaczego ta zmiana jest konieczna ? COś nie tak z obecną...

erba22 mnie też lekarz tłumaczył że pęcherzyki są małe i nie tak rozłożone jak powinny tylko na obwodach...ale i tak się udało. I monitoring miałam też w tych dniach tylko w sumie 3 razy.

A Ty bunia87 pomyśl o zmianie lekarza.

Ja już wróciłam z zakupków...zaraz zabieram się za sałatkę :-)
I widziałam takie śliczne truskawki -> 30zł/kg...ale zaraz chyba podjadę i kupię, bo jęzor mam do samej ziemi jak o nich pomyślę, a nie wzięłam sobie wystarczająco dużo pieniędzy żeby kupić, a bankomatu nie było w okolicy...mniam!

reklama
Mysza
Ja mam też taką nadzieję iż mnie się uda tym razem , jestem w fazie oczekiwania za tydz usg chyba ze wczesniej przybedzie @ , i nie wiem czy wczesnier robic tesciora czy sobie odpuścic

i właśnie dlatego się cieszę że wpisałam się na to forum.może faktycznie zmienię gina.ten mój twierdzi że skoro nie mam problemów z hormonami i cykle mam regularne to owulację mam na pewno.ale ten monitoring to by sie przydał.:tak:

jutro mam dzwonić żeby sie zarejestrować do innej ginki.i tak termin będzie na marzec ale co tam.czekam rok na fasolkę to jeszcze miesiąc tez mogę.;-);-);-)

bardzo wam dziękuję za świetne rady.jesteście naprawdę najlepszymi "staraczkami" i doświadczyłam niesamowitego zaszczytu że was poznałam :-):-):-):-)

buziaki wszystkim!!!

bunia87 ja Ci tak proponuję że najlepiej to się umów po @...tak w 11-13dniu cyklu, bo wtedy ginek będzie mógł też sprawdzić co z tą owulacją.

Moja Zuzia ma dzisiaj znowu Tatusiowy dzień. :-D
Po porannym spacerze po mieście i oglądaniu pociągów :)-D),zjedli obiad i usnęli,później się pobawili i mieli mi iść po Hallsy (bo mnie niby gardło boli - się Grzesiek zdziwi,jak je będę leczyć! :laugh2:). Poszli o 15,a po krótkim czasie dostaję smsa,że są u Grześka rodziców (niecały kilometr od Nas ;-) ). Ciekawe,czy mi dropsiki kupili. :-D :-p :cool2:
Umyłam właśnie okna,firanki się piorą,więc mam chwilę dla Was. :-)
Kurcze,ale dziś się nasprzątałam za wszystkie czasy - praktycznie cały dzień - uwielbiam czasami pobyć tak sama w domu i wszystko na "cycuś - glancuś" sobie porobić. :-) :tak:

ci to juz za duzo imprezowali he he
YouTube- Niemowlaki W Akcji

jak sie bawia tatusiowie he heeeeeee

YouTube- Jak sie bawia tatusiowie

Te 2 mnie rozłożyły na łopatki! :-D

A tak w ogóle,to Svensonka - wszystkiego najlepszego imieninowego. :-)

Tośka,gratuluję przedłużenia umowy. :tak:

bunia87 ja Ci tak proponuję że najlepiej to się umów po @...tak w 11-13dniu cyklu, bo wtedy ginek będzie mógł też sprawdzić co z tą owulacją.

tak właśnie myślę żeby mniej więcej w tym czasie się umówić ale dopiero jutro mam dzwonić żeby się zarejestrować,bo doktorka ma urlop i od jutra dopiero będą zapisywać na terminy.dlatego do tej ginki rzadziej chodziłam, bo sie dlugo czeka,a do tego drugiego przyjmowanie pacjentek maja na bieżąco.zobaczymy czy będą mieli wolny termin na 3-4 marca bo wtedy będzie mój 10-11dc.

AgutkaZG to widzę że zapowiada się holsowy wieczór...Ja sie mojemu przyznałam o co chodzi, bo mam ochotę spróbować jak to działa w drugą stronę!
Zazdraszczam tak odpicowanego domu...ja się nie mogę zmobilizować.

...i mieli mi iść po Hallsy (bo mnie niby gardło boli - się Grzesiek zdziwi,jak je będę leczyć! :laugh2:). Poszli o 15,a po krótkim czasie dostaję smsa,że są u Grześka rodziców (niecały kilometr od Nas ;-) ). Ciekawe,czy mi dropsiki kupili. :-D :-p :cool2:

:-) to daj potem cynk, czy leczenie gardełka się spodobało... ;-)

moze tak byc i tempka moze Ci spasc np 2-3 dni od 1 dnia @

myślę, że @ sie dopiero rozkręca.... nie kazdy cykl musi byc taki sam i takie same objawy.... bo tempka Ci spada, jakby byla fasolka to mysle, ze w granicach 36,7 u Ciebie by sie utrzymywala a dzis masz 36,5..... :-( tak mi sie wydaje
obym sie jednak myliała i fasolka byla

:sorry: człowiek od tej chęci zafasolkowania już głupieje :tak: niech się @ rozkręca szybciej, bo mi się tylko przez to cykl wydłuża :cool:

reklama
Moja Zuzia ma dzisiaj znowu Tatusiowy dzień. :-D
Po porannym spacerze po mieście i oglądaniu pociągów :)-D),zjedli obiad i usnęli,później się pobawili i mieli mi iść po Hallsy (bo mnie niby gardło boli - się Grzesiek zdziwi,jak je będę leczyć! :laugh2:). Poszli o 15,a po krótkim czasie dostaję smsa,że są u Grześka rodziców (niecały kilometr od Nas ;-) ). Ciekawe,czy mi dropsiki kupili. :-D :-p :cool2:
Umyłam właśnie okna,firanki się piorą,więc mam chwilę dla Was. :-)
Kurcze,ale dziś się nasprzątałam za wszystkie czasy - praktycznie cały dzień - uwielbiam czasami pobyć tak sama w domu i wszystko na "cycuś - glancuś" sobie porobić. :-) :tak:

Te 2 mnie rozłożyły na łopatki! :-D

A tak w ogóle,to Svensonka - wszystkiego najlepszego imieninowego. :-)

Tośka,gratuluję przedłużenia umowy. :tak:

dzięki wielki - strasznie się ciesze z tego powodu mam nadzieje że teraz już bedzie z górki i może dzidzia się pojawi :tak:

AgutkaZG to widzę że zapowiada się holsowy wieczór...Ja sie mojemu przyznałam o co chodzi, bo mam ochotę spróbować jak to działa w drugą stronę!
Zazdraszczam tak odpicowanego domu...ja się nie mogę zmobilizować.

ja tez zazdroszcze :tak:

Do góry