reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

bylam rano u gina i robil mi dopochwowe mojej fasoleczki 3 tygodniowej jeszcze nie widac czy to normalne????
Jestem przerazona ze jej nie widac!!!! Plakac mi sie chceeeeeeeeeeeee
kochana to normalne;-):tak:mi gin poiedzialmze musi byc przynajmniej 3 tyg ciazy zeby bylo widac kropeczke pecherzyka n monitorze:tak:a przeciez u ciebie owulka byla kolo 10 wiec penie za wczesnie:tak:jak pojdziesz za jakies dwa trzy tyg to bedzie juz widac:-)ja mialam tak w pierwszej ciazy. napewno ja zobaczysz tylko jest za wczesnie

reklama
bylam rano u gina i robil mi dopochwowe mojej fasoleczki 3 tygodniowej jeszcze nie widac czy to normalne????

Kochana może za wcześnie jeszcze żeby cos było widać:-( ale nie martw się na zapas :tak: wszystko bedzie dobrze :tak:

DZIEWCZYNY JAK TO POWINNO BYĆ ????

batonik mnie jajka nie bolaly tylko brzuszek od @ ale juz dzisiaj nic mnienie boli wiec pewnie sie zluszczylo i teraz tylko bedzie sobie splywac mam nadzieje ze bedzie ciut krotsza po tych ziolkach :-) tak z 5 dni mi sie marzy :sorry:

w ogole przed chwila stczylam boj z depilatorem i wygralam :-) pierwszy raz w zyciu bbrrr
To jakie dlugie masz zwykle @?
Ja jeszcze nigdy sie nie odwazylam uzyc depilatora. Na sama mysl mam gesia skorke;-) Wiec gratuluje odwagi:tak:

to zależy w jakich dniach cyklu bierze się lutkę ja biorę po owulce żeby w razie co podtrzymać ciąże bo za to jest odpowiedzialny progesteron który luteina wytwarza :tak:
A Tobie lekarz ja zapisal na podstawie wynikow progesteronu, czy na chybil trafil?
Ja tam wlasnego doswiadczenia nie mam, ale z tego co czytalam to jest to normalne, ze jeszcze nic nie widac. :tak: Wiec sie nie martw, bo jeszcze zaszkodzisz;-)
ej ktos wrzucil nasze ziolopijki do medycyny konwencjonalenej i jest na chyba 13 str bez sensu i wszyscy poiej beda szukac :-(
Oni tak robia na tym portalu, ze przerzucaja tematy... Jakby nie mogl sobie byc jeden dodatkowy...:wściekła/y:

Witam się ponownie!

U mnie perypetiów z jajnikiem ciąg dalszy...jechałam teraz autkiem i normalnie spodnie mnie drażniły...

Svensonka nic sie nie bój, wszystko w normie. U mnie pęchezyk było widać chyba w 4tc...ale dzidzia na pewno jest więc nie stresuj jej niepotrzebnie.
A jak Twoje jajnik ? Czy też Ci się jakoś dawały we znaki w ostatnim czasie ?

ej ktos wrzucil nasze ziolopijki do medycyny konwencjonalenej i jest na chyba 13 str bez sensu i wszyscy poiej beda szukac :-(

To troszku bez sensu...zaraz zobaczę czy da się sprawdzić kto go przeklejił i trzeba by napisać do tej osoby żeby zostawiła tak jak było.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kochana to normalne;-):tak:mi gin poiedzialmze musi byc przynajmniej 3 tyg ciazy zeby bylo widac kropeczke pecherzyka n monitorze:tak:a przeciez u ciebie owulka byla kolo 10 wiec penie za wczesnie:tak:jak pojdziesz za jakies dwa trzy tyg to bedzie juz widac:-)ja mialam tak w pierwszej ciazy. napewno ja zobaczysz tylko jest za wczesnie
pocieszylas mnie ja sie rozryczalam ze test mnie oszukal

maćku wytlumaczylam moderatorce i napisalam do jednej o co mi chodzi ze chcemy miec na wierzchu i jak cos odpisze i sie nie zgodzi to napisze zeby inny nieuzywany z 4 str wyrzucila i porzadki zrobila a nasz jest teraz wazny ina czasie przeciez...
okresy zawsze takie mialam ja w ogole cudem mialam owulke po lutce jak zaszam w ciaze i to w 62 dc owulka... ehhh i jak tutaj zajsc w ciaze ... oby te ziolka byly zbawieniem... jeszcze mezowi kupilam androwit witaminki bo kopci stresuje sie i pije piwa dosc duzo jak dla mnie...
a depilator kupilam za 300 zl ze swietlkiem ktory napina skore i podmuchem powietrza :-) najgorszy jest poczatek a pozniej nawet nie tak tragicznie :tak:

reklama
Do góry