reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam się popłudniowo :-) wstawiłam wywar na zupkę pomidorową :-D pychotka juz mi się chce :tak:
a poza tym pojwiło się u mnie dziwne plamienie :sorry: chyba @ wróciła na chwile :sorry: bo niby skończyła się w niedziele - ciekawe po co przylazła znowu :wściekła/y:

:wściekła/y: a to wredota, ma tupet człowiek ją przegania a ona śmie jeszcze wracać, bezwstydnica :-D:-D:-D:-D

reklama
:sorry:jestem potwornie senna i nie wiem czy mam spać czy wziąć się za robienie czegoś bardziej pożytecznego... zjadłam na obiad ulubioną sałatkę z oliwkami zielonymi i co...a fe okropnie mi nie smakowały jak nigdy...oczywiście nie doszukuję się w tym podtekstów żadnych :laugh2::rofl2:

:sorry:jestem potwornie senna i nie wiem czy mam spać czy wziąć się za robienie czegoś bardziej pożytecznego... zjadłam na obiad ulubioną sałatkę z oliwkami zielonymi i co...a fe okropnie mi nie smakowały jak nigdy...oczywiście nie doszukuję się w tym podtekstów żadnych :laugh2::rofl2:
Absolutnie:-D

nie nie wcale tak poprostu heh ci przyszło do głowy że oliwki nie smakuje :-D skąd ja to znam

nom OK jest 20 dc z 30 i ja już czuję na 100% jak co miesiąc zresztą że jestem w ciąży :tak::-D:-D:-D:-D:-D i oby słowa moje były prorocze ;-)czego życzę sobie i wszystkim innym staraczkom :tak::-D:-D:-D:-D

reklama
heh :-D nabijasz się ze mnie:tak::-D a ja nie dosyć że wpieram sobie że to nic to jeszcze staram się żeby inni w to uwierzyli że tak na prawdę jest :-D:-D:-D:-D:-D
ni no żartuje na serio chyba były jakieś stare aż pójdę wygrzebać z kosza opakowanie i zerknę na datę :sorry:
Teraz ja sie z Ciebie nabijam, za tydzien role sie odmienia;-):tak:

Do góry