reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

04.02.2010 teraz powinna przyjść 05.03.2010:baffled:szmat czasu
no to twoj 20 dzien cyklu wiec mysle ze jakbys testa zrobila to moglby wyjsc ale ze okresik 5 to zrob dniu okresu to bedziesz pewniejsza
ale mysle ze cos sie tam kluje he he

Witam wieczorową porą, streszcie mi w skrócie co się zdażyło przez te dwa dni co nie zaglądałam. Czy ja dobrze widzę że nasza koleżanka svesonka jest w ciąży? czy to żart? Kiedy robiłaś testa?
tak tak kolezanko tescior byl robiony 20 wieczorem i oj jakie zaskoczenie a drugi tescior w poniedzialek hehe digitalny wiec to 3-4 tydzien a dzis bylam u gina ale jeszcze nic nie widac wiec bede schizowac na nastepne 2 tyg bo mam wizyte oby moja fasoleczka urosla kilka milimetrow kupilam pol sklepu warzyw i owocow sokow itp kwas foliowy jutro kupie masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a mi wyszlo tak 1-2 czyli 3-4 tyg w ciazy

nie podobno pazdziernik haha

nic nie poradze to digitalny test ciazowy pokazuje w jakiej fazie jestes moj pokazal 1-2 czyli 3 lub 4 tydzien ciazy jaja jak balony a ja w polsce bylam i piwko pilam i ostre jadlam
Kochana wreszcie doczytałam GRATULUJĘ, a tak sie zmartwiłaś że ci te dni przeszły, a nie mówiłam że tak czasem jest:-)

no niezła z niej szczęściara za 1 razem i ewela też :tak::szok:
No niektórzy to maja szczęście:-):-):-)
mamy dwie nowe fasole na BB ;-)
Witam nowe staraczki dwie uciekły dwie nowe przybyły.:-)
Batonik kiedy to my uciekniemy stąd i będziemy zaglądać tutaj tylko gościnnie?

Svensonka na kiedy masz termin?
no w sumie to 31 pazdziernik lub 1 listopad tak wychodzi

Kochana wreszcie doczytałam GRATULUJĘ, a tak sie zmartwiłaś że ci te dni przeszły, a nie mówiłam że tak czasem jest:-)
a jednak moja coreczka czekala w zaulku hehe
zobaczymy za 2 tyg pojde znow na usg powinno widac bicie serducha wszedzie tak czytam

To na święta już w czwórkę będziecie :-)suuuuuuuuper.
Moja znajoma tez ma tak termin jak Ty i tez za pierwszym razem si e udało szczęściary!!!!!

ja też czuję że to będzie córeczka. Tką malutką z jasnymi loczkami Tobie życzę i oczywiście dbaj o siebie najważniejsze nie stresuj się:-).
no bede o siebie dbala i sobie dogaadzala warzywami i owocami he he bewz ograniczen przez najblizsze 2 tyg maly smok powstanie a nie mala fasoleczka juz ja sie o to postaram az sie moj gin czarodziej zdziwi he he

ja też czuję że to będzie córeczka. Tką malutką z jasnymi loczkami Tobie życzę i oczywiście dbaj o siebie najważniejsze nie stresuj się:-).
tez mis ie wydaje bo i mniejsza niz moj synek jest i nie wymiotuje tylko jemmmmmmm
wiec filigranowa moze bedzie

No niektórzy to maja szczęście:-):-):-)

Witam nowe staraczki dwie uciekły dwie nowe przybyły.:-)
Batonik kiedy to my uciekniemy stąd i będziemy zaglądać tutaj tylko gościnnie?

;-)miejmy nadzieję że uciekniemy jak najszybciej i wszystkie pozostałe staraczki razem z nami :-D

olkale co to za ziółka podpijasz ? dzień minie szybko...kontakt z ludźmi oderwie Cię od rozmyślania

Słońce dlatego musisz się czymś zająć :tak: basen świetny pomysł ja też chyba zacznę chodzić!! może mała przerwa od forum ?? Ja sobie zrobiłam 3 dniowy detoks i troche mi pomogło i chyba zrobie pod koniec cyklu zeby się nie nakręcać :tak:

dzięki za słowa pocieszenia..rzeczywiscie droga do pracy była okropna, nawet łezki poleciały, ale sie rozkręciłąm i trochę mi lepiej jest...

:tak:
A u mnie @ na całego :eek: humor zmienny :confused2: Kobietki biorę się za siebie i będę tą Lutkę łykać przez 3 m-ce :confused2: Trudno... 3 cykle przepadną :sad: Ale nie wytrzymam 45 dniowych cykli :eek: ZA DŁUGIE!!!!!!:sorry:

walczcie Dziewczyny z tymi długimi cyklami bo to dosłownie sado jest...ja dzis amm 36 dc pierwszy w zyciu i dostałam na wywołanie 3x dzennie po 3 tabletki ( tak by jak najszybciej przyjąć 140mg) duphastony i potem do @ po 1, 3 razy dzinnie...koniecznie nich lekarz Wam wyreguluje cykle...już tera zrozumiem jakie to straszne to czekanie...:wściekła/y:

Ale na koncu tego tunelu jest swiatelko, widzisz?:-) Podoluj sie troche jak musisz, wyrzuc z siebie wszystkie smutki i zaraz po @ stawaj do kolejnej walki.:tak: Bo przeciez twardym trzeba byc a nie mietkim;-)

To lutka wyklucza fasolke?
Tak Maćku podoółowałam sie i zaraz zmykam na basen....zajrzałam do Was byście nie pomyślały, ze Was unikam;-)

A co do luteiny czy duphastonu to jak weźmiesz za szybko...czyli przed owulacja to zablokijesz owulkę i nici z fasoliny...

u mnie na razie nic:-( wiec chyba znow nic z tego....
hej głowa do góry...każda inaczej reeaguje i inne ma objawy...

nom OK jest 20 dc z 30 i ja już czuję na 100% jak co miesiąc zresztą że jestem w ciąży :tak::-D:-D:-D:-D:-D i oby słowa moje były prorocze ;-)czego życzę sobie i wszystkim innym staraczkom :tak::-D:-D:-D:-D

i tego właśnie zyczę...zeby fasolka już rosła w Tobie

reklama
tez mis ie wydaje bo i mniejsza niz moj synek jest i nie wymiotuje tylko jemmmmmmm
wiec filigranowa moze bedzie
dla odmiany może kwaśne jedz, bo ja z synkiem słodkie wcinałam nagminnie:-D

;-)miejmy nadzieję że uciekniemy jak najszybciej i wszystkie pozostałe staraczki razem z nami :-D
oby bo juz zwariować idzie z tym czekaniem:-p

Olkale i pijesz ziółka?

Do góry