reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nom ja też bo szykujemy się jednak na ten obiadek :tak::-)
Buźka ;-)

do potem ....

zgarniam troszkę Tośka (mniam, mniam pyszne fluidki )

reklama
Czesc dziewczynki:-)
Ja juz troszke spokojniejsza ,bo plamienie ustąpilo wczoraj popołudniu:tak::-D

Dzis zrobiłam 2 testy i kreseczki sa wyrazniejsze ,ale jeszcze nie tak ciemne jak testowa:zawstydzona/y:
Dzis cały dzien w wyrku bo przeziebienie dopadło mnie na maxa:-(Bede przyrządzac mixtury z czosnku i hetbatkę z malinami:tak:

TERAZ MUSI JUZ BY:tak:C DOBRZE:-);-)

TOSKA bardzo łądnie z Twojej strony ze trzymasz rygor pozytywnego myslenia:tak::tak::tak::tak::tak:

Bardzo mocno trzymam za was kciukaski

hej dziewuszki ja juz pos zkole

ja tez zchodze w tym cyklu w ciaze :-)!!!!!!!!!

suzi ja przy antosiu robilam w 4 dni testy ciazowe i zadna nie wyszla taka gruba jak kontrolna a nawet duzo bladsze nawet na testach owu gdzie owuklki nie bylo kreska byla mocniejszej od testu z ciazowego . wazne ze jest druga ja nie wiem czemu ty sie martwisz:no:

a mam prosbe jeszcze bo jedna juz napisala liste druga tzn skopiowala moja i sie dopisala... dziewuszki kochane bedzie burdelik na ziolopijkach jak co kilka stron bedzie lista nowa wiec jak cus to ja zapisze na pierwsza stronnice :tak:

5zl574.jpg

mceqf7.jpg

suzi piekne dwie krechy :-) moja w 4 dniu byla taka jak ta ostatnia a bylo juz 4 dni po spodziewanej @ piekne sa i piekna dzidzia rosnie w tobie!!!!!!!!:tak:

suzi piekne dwie krechy :-) moja w 4 dniu byla taka jak ta ostatnia a bylo juz 4 dni po spodziewanej @ piekne sa i piekna dzidzia rosnie w tobie!!!!!!!!:tak:[/QUOTEa

Jestes cudowna:-);-)ALe dziekowac bede jak lekarz potwierdzi;-)Co by nie zapeszyc:tak:
Własnie zjadłam czosnek i wypiłam herbatke z malinkami,mam nadzieje ze przejdzie to dziadostwo:tak:

:-)
Hej dziewczynki :)

Ja po zakupkach już i oczywiście nie odmówiłam sobie dokupienia kilku ciuszkó dla mojego chrześniaka :-) i kupiłam takie łapki nie drapki słodkie :-)

nie wiem jak wy ale ja w tym cyklu zachodzę w ciąże - chce mieć dziecko i koniec :-D:-D:-D:-D:-D:-D
I ja zamierzam w tym cyklu zajść w ciążę:-D:-D:-D

Gratulację juz nie mogę się doczekac kiedy ja takie kreseczki na teściku zobaczę;-):-);-)

reklama
SUZI śliczna ta druga krecha!!!! ja tez tak chce :tak:

a ja wczoraj powinnam dostać @ i nici z niej jak na razie żadnych objawow nic kompletnie..... dzis 35 dc ja nie wiem co się kurn olek dzieje...
znów się nakrecam :-(
a chcialam zeby przyszła @ abym mogła juz ziolka zaczac pic:-( bo tez bym powiedziala że JA W TYM CYKLU ZACHODZĘ a tak to co ja mam powiedzieć??????
....:no::-:)-(

zaraz mnie rozerwie:wściekła/y:

Do góry